mutumesc pt urari. asa e, e vorba despre 1.6 e-hdi, suspensie simpla, normal. cat despre poze... maine urmeaza o sedinta de polish si apoi imediat una foto. cat despre dotari va rog sa fiti ingaduitori, inca nu le cunosc pe toate, dar din ce am descoperit la prima vedere, mentionez: sistem start/stop, senzori parcare fata-spate, parktronic (sau asa ceva; calculeaza si masoara daca am spatiu necesar pt parcare), gps, oglinzi rabatabile electric, senzori lumina-ploaie, esp, abs, cutie semi-automata cu modul sport, DLR-uri cu led, pachet crom, jante aliaj, triple cu leduri. mai e un sistem de nu-stiu-cum ii spune cand imi aprinde proiectorul de ceata pe partea care urmeaza sa virez. scuzati-mi nepriceperea dar chiar nu cunosc denumirile tuturor dotarilor. si cred ca mai sunt vreo 2 dar sper sa mi le amintesc pe parcurs.
sunt de acord cu submotorizarea pirandei dar atat mi-am dorit. cat despre suspensia hydractive, dupa cum stiti la 1.6 nu e available si cred ca era o grija in plus (am deja una cu start/stop-ul).
piranda s-a nascut (intr-un cort, evident

) in ianuarie 2011 si primul ei tigan a fost un frantuz si are 128.000 km. In viitorul apropiat Norishor imi va confirma (sau nu) acest lucru.
din primele impresii, va spun sincer, sunt multumit de performantele pirandei. am condus timp de 5 ani o masina care mi-a facut rahatul ciorba. si mai mult de atat m-a lasat si fara permis vreo 1 luna. imi ajunge. am si eu o varsta...