Si eu m-am aflat in aceeasi situatie. Am luat un c4 coupe alb diesel 2006 din Franta. M-a costat 7500euro. Am stat si am urmarit mashinile timp de 5-6 luni( dintre care 1 luna de cand i-am dat comanda ca sa-mi caute o mashina fara defecte), ca sa-mi fac o idee despre ele si sa stiu care sunt bune si care nu si alte detalii pe care le observi doar dupa ce urmaresti foarte mult piata auto. O mashina va fi intotdeauna un risc major, fie ea noua (am luat un Cielo mai 2007) sau SH(cum e C4-ul). Pot sa zic ca in tzara noastra, chiar dak ai grija tu de mashina, vor fi alti idioti care iti vor face semne pe ea si iti vine sa mori.
In legatura cu c4-ul. Am apelat prin cunostiinte la o persoana care mi-a fost recomandata. Pe el l-a costat 6800. A luat prin licitatii, acolo unde sunt vadute mashinile firmelor care sunt in faliment. In carte scrie 5 locuri si bancheta e de la inceput pe ea.
Pot sa zic ca sunt foarte multumit de ea. Pana acum n-am schimbat nimic la ea, dar o sa trebuiasca sa ii inlocuiesc consumabilele. Ideea e ca n-a fost lovita, ca am un ochi format si cand am fost sa o vad batea soarele in ea, iar ca motor am avut un unchi care e mecanic si a analizat-o. In afara de o garnitura uzata, n-are nimica.
Singurul lucru care ma cam deranjeaza e ca n-am pt ceata, dar se va rezolva. Acum depinde de tine, dar te sfatuiesc sa nu te grabesti.
Bafta la cumparare.