Un C4 1.6 HDI de la.un prieten

Scrie răspuns
Flavius89
Mesaje: 1
Membru din: Mar Mai 08, 2018 8:04 pm
Marca si model masina: VW Golf 1.6 TDI

Un C4 1.6 HDI de la.un prieten

Mesaj de Flavius89 » Mar Mai 08, 2018 8:20 pm

Buna seara,
Caut o mașină pentru viitoarea soție și pentru că am avut un C4 din 2005, modelul 1.6 Hdi de care am fost foarte mulțumit am zis sa ma orientez din nou spre acest model, bugetul nefiind unul prea mare.
Nu imi doresc sa intru in lumea samsarilor, de aceea am asteptat mult si bine până am aflat din întâmplare de un Citroen-ul unui amic care va fi la vanzare.

Pe scurt: este un C4 din 2005, 1.6 HDI cu 110 cai, bănuiesc că nu are FAP si distributia este pe curea(?), cu 201.000 km
Mașina a fost luată din Franța în 2008, când avea 80.000 km reali, au fost verificați si corespundeau cu intrările în service, atunci s-a schimbat si cureaua de distribuție.
Are istoric, uleiul si filtrele au fost schimbate anual în țară.
Însă sunt câteva mari probleme:
- acum 3 ani a fost schimbat un injector, care a mers excelent până luna trecuta când masina a prezentat din nou aceleași simptome: lipsa de putere. Amicul meu spune că o va duce la același mecanic de încredere, că o va pune la punct, îi va schimba din nou distributia și ce va mai trebui si este de acord să o verificăm din nou înainte de vanzare si scadem din pret sau ne intelegem.
- masina este model Exclusive, are senzori parcare față spate, xenon dinamic, senzorii de ploaie si lumina. Însă când pornesc mașină dau eroare cam toate :). Nu a fost lovită , nu are rugină si din nou, o va duce la un electrician auto sa încerce să remedieze probleme.

Merita masina asta? Rar găsești o mașină la puțin peste 2000 euro cu istoric si un vânzător în care poți avea încredere si pe care îl cunoști din copilărie, însă sunt puțin reținut din cauza problemelor majore electrice!
Aveti recomandări pt un mecanic auto bun, ce stie si diagnoza in Cluj? Și preferabil si un electrician..... Masina e superbă, dar degeaba are dotări de echipate Exclusive daca nu le poți folosi.

Va multumesc mult

Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”