6.10 usd despre philipsurile alea nu stiu ce sa zic cred ca sunt albe dar sunt scumpe mai jos de 60 lei nu le am gasit
Pe cutie scrie light blue, adica un bleu.DjAndr3w scrie:Oare acestea lumineaza alb sau albastru? Nu vreau sa am probleme cu politia![]()
mie-mi plac, sunt foarte puternice fata de orice alt led, dar au un dezavantaj fata de becurile normale sau becurile cu multe leduri care lumineaza si-n exterior; cele de la philips, focalizeaza mai mult inainte decat pe laterale, asadar acea "dunga" nu se va vedea uniform luminata, decat noaptea si nici atunci.DjAndr3w scrie:@ mituc Am vazut ce scrie pe cutie, din acest motiv am si intrebat daca lumineaza bleo sau alb, deoarece asa am si luminile de intalnire, tot de la Philips si chiar daca scria pe cutie blue light e o lumina cat se poate de alba, doar ca mai clara decat cele normale.
@ siempre Se vad frumos? Ai niste poze te rog.
@ fanut Philipsurile se gasesc in Carrefour la 64,5 Ron.
Din pacate cu buburuza sunt nevoit sa trec pe terenul minat de pe Independentei, dar sper sa nu fie politie la Hotel si sa pot intra pe interzismituc scrie:Dar cu ce masina vei face asta? Ca banuiesc ca nu bagi C4 pe bd. Hirtopendentei.
Nu ai nici o sansa sa scoti mai jos de 12 pe traseul propus de tine la ora aia. Probabil 13-14 ar fi un consum mai realist... dar vom vedea