Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Re: Jurnal de Bord Buburuza Gri de Iasi

Mesaj de fanut »

eu pe pozitii astea le am
Imagine
6.10 usd despre philipsurile alea nu stiu ce sa zic cred ca sunt albe dar sunt scumpe mai jos de 60 lei nu le am gasit
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

citroen c4 varianta mea de echipare (baza) nu are martor de bec ars
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

DjAndr3w scrie:Oare acestea lumineaza alb sau albastru? Nu vreau sa am probleme cu politia :P
Pe cutie scrie light blue, adica un bleu.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
siempre

Mesaj de siempre »

DjAndr3w scrie:Merci. La pozitii tu ce ai? Cred ca trebuie sa vad si altele pentru numar, daca s-a dus unul deja, urmeaza si celalalt. Oare acestea lumineaza alb sau albastru? Nu vreau sa am probleme cu politia :P

Imagine

lumineaza ALB, am eu pe masina la pozitii :P
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

@ mituc Am vazut ce scrie pe cutie, din acest motiv am si intrebat daca lumineaza bleo sau alb, deoarece asa am si luminile de intalnire, tot de la Philips si chiar daca scria pe cutie blue light e o lumina cat se poate de alba, doar ca mai clara decat cele normale.
@ siempre Se vad frumos? Ai niste poze te rog.
@ fanut Philipsurile se gasesc in Carrefour la 64,5 Ron.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
mituc

Mesaj de mituc »

Sint multe becuri care au sticla cu o usoara tenta de albastru pentru a forta lumina spre zona aia din spectru unde e perceputa alba, nu galbuie.
Din cite stiu eu nicaieri in lume nu se vind becuri pentru masini de alta nuanta decit cele acceptate, deci cei pe care-i vezi cu becuri de pozitie sau faruri albastre, verzi, rosii, etc, au alte improvizatii.
Poti sa stai linistit, se vad cum trebuie.

Daca ai un transformator de 12V prin casa poti sa incerci sa le si alimentezi sa fii sigur. Doar vezi sa nu ai miinile umede cind le atingi, preferabil e sa le duci doar firele si sa le alimentezi acolo in cutia lor.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Da Mituc, dar pe ele scrie ca se folosesc doar la interior sau offroad, deci tot nu stiu ce sa zic, o fi din cauza ca e foarte puternica lumina si nu o avea tenta albastruie?!...iar in legatura cu cei ce au becuri albastre, rosii...etc, se gasec in bazar, chiar pozitii albastre albastre, nu doar cu nuanta albastruie ::P
Imagine
раскрутка сайтов
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

am vazut la unu pe un golf 4 in bucuresti la pozitii se schimba culoarea luminii ca la beculetele din pomu de craciun :ok
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Iti dai seamna ce important se simtea baiatul...cu bradutu' in botul masinii :ok
Imagine
раскрутка сайтов
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Astazi am observat o problema la Clima. La butonul din dreapta, pentru partea pasagerului daca invart butonul sa cresc temperatura sau sa o scad, nu imi respecta in totdeauna comanda de crestere sau de scadere a temperaturii. De ex: daca vreau sa dau pe plus de la 22 de grade la 24, in loc sa imi creasca in scade, sarind undeva la 18-16, sau creste scade, iar creste.
Adaug si un filmulet in care invarteam foarte usor acel buton si tot "sarea" temperatura aiurea, in cazul cand invart mai rapid, se agraveaza situatia. Se observa mai bine pe finalul filmuletului.
http://www.youtube.com/watch?v=v4Zm2pHA ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

Acest fenomen se intampla doar la butonul din dreapta (pasager), la cel din stanga, de la sofer, este totul ok. Pareri?! :?: :idea:
Imagine
раскрутка сайтов
siempre

Mesaj de siempre »

DjAndr3w scrie:@ mituc Am vazut ce scrie pe cutie, din acest motiv am si intrebat daca lumineaza bleo sau alb, deoarece asa am si luminile de intalnire, tot de la Philips si chiar daca scria pe cutie blue light e o lumina cat se poate de alba, doar ca mai clara decat cele normale.
@ siempre Se vad frumos? Ai niste poze te rog.
@ fanut Philipsurile se gasesc in Carrefour la 64,5 Ron.
mie-mi plac, sunt foarte puternice fata de orice alt led, dar au un dezavantaj fata de becurile normale sau becurile cu multe leduri care lumineaza si-n exterior; cele de la philips, focalizeaza mai mult inainte decat pe laterale, asadar acea "dunga" nu se va vedea uniform luminata, decat noaptea si nici atunci.
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

mituc scrie:Dar cu ce masina vei face asta? Ca banuiesc ca nu bagi C4 pe bd. Hirtopendentei.
Nu ai nici o sansa sa scoti mai jos de 12 pe traseul propus de tine la ora aia. Probabil 13-14 ar fi un consum mai realist... dar vom vedea :)
Din pacate cu buburuza sunt nevoit sa trec pe terenul minat de pe Independentei, dar sper sa nu fie politie la Hotel si sa pot intra pe interzis :ok si sa scap de acel drum nenorocit. Altfel nu am cum sa ajung in Podul de Fier decat sa ocolesc foarte mult, pe la Gara Internationala, Podul Ros etc. Ora nu stiu exact daca va fi 18-19, e posibil sa fie 19-20, dar nu mai tarziu de 20. Vin de la serviciu, deci, depinde de traficul de pe E 85 pana ajung in Iasi.

PS: testul facut de tine Mituc nu am reusit sa il repet si eu, dar sper curand sa fac acest lucru, pana vine zapada. :drive
Imagine
раскрутка сайтов
mituc

Mesaj de mituc »

Te-ai gindit la varianta: bd. Pacurari, stinga la Moara 1 Mai -> penitenciar -> bd. Copou -> str. Sararie -> stinga jos in Tg. Cucu -> WIN?
E mai lung, dar e semnificativ mai rapid la orele alea si ocolesti punctele fierbinti de genul Independentei, N. Iorga, p. Ros, etc.

DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Gata testul de consum in aceasta seara. S-a efectuat undeva la orele 19:30 in doua etape. Etapa 1, Intrare Iasi-Canta-Gara-Rond Pod Alexandru-Mircea cel Batran.
Consumul a fost de 7,1 pe o distanta de 6 km si o vitza medie de 35 km/h.
Imagine
Etapa 2, Mircea cel Batran-Gara Internatioala-Palat-Tg Cucu-Podul de Fier-Moara de Vant.
Consumul a fost de 8,4 pe o disanta de 12 km si o viteza medie de 30 km/h.
Imagine

PS: Etapa 1 continua cu Etapa a 2 a, fara sa restartez consumul/km.
PS2: Urmeaza sa pun si video, dar dureaza cam mult pana se face upload pe youtube, ca netul meu doarme la ora asta ::P

@ mituc Este o varianta si aceasta, chiar e de luat in calcul pana se vor termina lucrarile de pe independentei :hi
Imagine
раскрутка сайтов
mituc

Mesaj de mituc »

35Kmph medie? Ai prins toate semafoarele pe verde? :)

Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”