Tocmai m-am înscris pe acest forum în încercarea disperata de a afla ce a pățit mașinuța mea pentru ca din câte vad, mecanicii unde am fost nu prea înțeleg nici ei ce are. Problema a început odată ce am recondiționat caseta de direcție, toate bune și frumoase pana când am luat o din service și la primul viraj făcut mi s a aprins în bord : esp, abs, faruri direcționale defecte, stop și asa mai departe, dar nu mai țin minte exact ce anume.. în orice caz astea erau principalele erori. După ce m am întors cu ea în service cum era și normal, mi au spus ca vezi doamne s a dus senzorul de unghi din spira volan.. și uite asa stau fără masina de aproximativ 4 săptămâni pentru ca nu mi găsesc o alta spira(în dezmembrari se încearcă găsirea spirei

Întrebarea este, acum după ce v am spus întâmplarea mea, credeți ca este vina lor pentru ceea ce a pățit masina și sa aștept ca masina sa fie făcută de către ei, având în vedere ca masina nu avea absolut nimic înainte de asta? Sau asa a fost sa fie și sa ma duc sa mi comand o piesa NOUĂ (nu din dezmembrari) si sa o montez pe masina... va mulțumesc anticipat !!! O seara minunata va doresc !