A venit vremea sa postez si eu aici. Desi sunt la al 2lea C4, este prima oara cand postez in acest topic.
Dupa cum spune si titlul, este vorba de un c4 coupe, 2.0 hdi din 2006. Masina e luata din Romania (ATS), are carte de service si are 101.000 km; eu sunt al 2-lea proprietar.
Inspectia mecanica a masinii am facut-o in service-ul in care ma duceam cu cealalta masina (ANTIM - cutitul de argint), insa l-am avut alaturi si pe norishor (caruia tin sa-i multumesc pentru ajutor) pe partea de diagnoza.
In mare masina este curata, nu are foarte multe erori - ventilatorul de la radiator merge doar pe a 3a pozitie iar senzorul de inclinatie (sper ca am spus bine) din partea frontala a masinii este defect, lucru pentru care reglajul pe inaltime a farurilor nu se realizeaza - oricum sunt pe lista si in cel mai scurt timp se vor rezolva.

Mai sunt ceva bani de bagat in ea, dar... incet, incet, rezolvam toate problemele.
P.S.: Nu-mi voi modifica momentan nici numarul si nici avatarul, pentru ca masina nu a fost vanduta iar... FIE a fost masina de suflet
Iar pentru cei cu stickere... mai am si eu nevoie de unu'.