10427

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: 10427

Mesaj de Mr_kokaa »

Multumesc Stefane !
Multumesc tuturor celor care mi-au scris un La Multi Ani!

Reintorsi in Bucuresti dupa o excursie la mare cu 595km si un consum redus la 6.2l/100km (asa cum am povestit in jurnal), am fost sa sarbatorim inculpatu`. Duminica am iesit la o scurta plimbare la Palat la Mogosoaia si luni de ziua mea am iesit la gratar la balta la Caldarusani. Vremea a tinut cu noi insa Bucurestiul si imprejurimiele mi s-au parut foarte aglomerate pentru o zi de luni(26).
Asa ca a crescut consumul dupa inca 230km in oras, Pipera si pe drumurile Snagovului ,ca in pozele :

ImagineImagineImagineImagine

---------------

---
Aaaa. Am uitat sa spun ca nu am avut tort. A fost inlocuit cu un pepene rosu. Nu prea am apucat sa fac fotografii pentru ca am fost mai mult pe drum. A trebuit sa ma intorc in oras sa mi iau si soata dupa terminarea programului. Locul (Caldarusani) e super. Pe acolo trec cateva masini la 5 minute. E destul de bine amenajat pentru impatimitii pescuitului. Sint foisoare, mese si buturugi, gratare (destul de mari), cosuri de gunoi, toaleta ECO si chiar la fiecare masa sint montati stalpi cu becuri. Cam 12-15 astfel de "statii de pescuit". Taxa e de 150LEI daca pescuiesti si ai voie sa maninci dupa putere si sa pleci acasa cu max 10kg de peste. Noi nu am platit nimik. Am cerut permisiunea sa intram si sa facem un gratar. Asa ca drept multumire fac putina reclama aici.

Se poate merge si organizat pentru un gratar . E liniste si nu seamana deloc cu manelele de langa lacul Cernica. Nu am aflat cum e in weekend acolo. Dar inafara de C4 al meu a mai fost o masina cu o familie care a venit si a dat la peste mai tarziu spre seara.

Cam asa mi am sarbatorit ziua de nastere.
Ieri si azi am sarbatorit si cu robotelul. Am profitat de faptul ca sint cateva zile libere si am mers la munca la atelier "in vizita". Defapt imi propusesem sa scap de nisipul de la mare si de praful de prin masina si sa fac o cosmetizare robotelului.
Plus de asta mai aveam si problema cu stergatoarele (topic viewtopic.php?f=61&t=5155" onclick="window.open(this.href);return false; ) si ma hotarasem sa intervin.
Ajuns la atelier am bagat aspiratorul in functiune si m-am pus pe treaba. Dupa ce am facut interiorul am trecut la exterior si mai apoi am trecut la stergatoare. Norocul mi a suras si mi a dat o mina de ajutor ca nu o rezolvam, desi aveam destule scule (chei, surubelnite, tubulare, bormasini etc). Am deschis capota, am desfacut suruburile din capul stergatoarelor si surpriza. Nu aveam cum sa scot bratele celor doua stergatoare. Stati linistiti : daca cineva incearca nu poate sa le ia chiar daca scoate piulitele. Axul pe care se aseaza bratele stergatoarelor este conic si ca sa scoti bratul iti trebuie un soi de presa.
Cam asa arata.
Imagine

Eu am avut noroc cu vecinii (un mic atelier service auto care aduc "frantuzoaice" si le re-echipeaza: genul de modificare de la enterprise la VTS) care m-au vazut sub capota si au venit sa-ma intrebe ce probleme am. Le-am explicat cum s-a imtamplat (topic viewtopic.php?f=61&t=5155" onclick="window.open(this.href);return false; ) si m-au ajutat cu presa respectiva. (Am sa fac un tutorial asa cum am promis) Restul a decurs usor.

Am continuat cosmetizarea astazi cand am trecut la interior. Multi stiu ca robotelul meu arata bine pentru 5 ani, insa demult mi se pusese pata sa-i fac o curatenie interioara. Ce ma supara mai mult era materialul de pe scaunul soferului. Textila era usor patata si vroiam sa remediez asta. Aveam cumparat un spray care vazusem ce poate sa faca la praf si grasimi si am actionat.

Mod de actionare: Se agita sprayul, se arunca cu spuma pe tapiterie si se lasa sa se usuce. Dupa uscare se periaza si se aspira.

Dupa repriza de spuma am trecut la siliconare. Mi s-a recomandat acest spray si l-am mai folosit ocazional de cateva ori. Rezultate :

Cum vi se pare ?

ImagineImagineImagine

Eu ma declar multumit. Nu e ca interiorul lui Radu_CBU dar e curat. Sint multumit si fericit ca am reparat si stergatoarele, ca am cosmetizat robotelul si ca e gata de o noua plimbare la mare ......
:ya :ya :ya :ya :ya :ya :ok :ya :ya :ya :ya :ya :ya

A era sa uit . Pozele pentru CASCO la BAW:

#-o have a nice day ! - roxette
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

misto prezentarea :hi
inca odata : la multi ani =D>
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

bey
e liber la comentarii.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
baty_san

Mesaj de baty_san »

florinc4 scrie:very touchy prezentarea...made me cry :oops: ...si da asa e...a fost prima mea intalnire :oops: ...ar fi misto sa vedem cat mai multe prezentari facute in acest mod...jos palaria :hi
si prima mea intalnire... in bucuresti :hi :hi
misto. multi multi km fara probleme sa faci :hi
Don't steal...goverment hates competition!
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

baty_san scrie:
florinc4 scrie:very touchy prezentarea...made me cry :oops: ...si da asa e...a fost prima mea intalnire :oops: ...ar fi misto sa vedem cat mai multe prezentari facute in acest mod...jos palaria :hi
si prima mea intalnire... in bucuresti :hi :hi
misto. multi multi km fara probleme sa faci :hi
si eu pt prima data la Academie... nu mai fusesem decat la Casa Poporului :mrgreen:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Mr_kokaa scrie:bey
e liber la comentarii.
cea mai tare faza! :ya :ya :ya
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold