A venit in sfarsit momentul sa ma alatur (in adevaratul sens al cuvantului), clubului C4. Dupa o asteptare de 3 ani, in care am studiat atent acest model, forumuri de specialitate si in special discutiile de pe clubC4, dupa ce am condus mai multe variante si diesel si benzina, dupa ce am incercat sa ma axez si pe alte marci/modele, iata-ma intrat in posesia unui minunat model C4 Coupe VTR.
A fost o adevarata aventura, eu fiind din Bucuresti si fostul proprietar din Cluj (un oras fantastic, curat, frumos si cu oameni deosebiti).
Dupa un lung si obositor drum de 10 ore pe caile ferate mioritice, am ajuns sa fac cunostiinta cu noul meu robotel. Pentru ca nu aveam ce sa-i reprosez ca aspect si tinuta de drum, a urmat un full test la reprezentanta Citroen, ce a scos la iveala doua mici probleme ce tin de consumabile si care.. mai pot astepta.
A fost foarte bine intretinuta, a "locuit" in garaj si are toate reviziile la zi.
Primul drum serios l-am facut chiar in weekend, aducand-o acasa. Cluj - Bucuresti, cam 450 km.
Scurta prezentare:
- CITROEN C4 COUPE VTR 1.6i 16V 110 CP
- km: 59.550 (acum 60.100
- an fabricatie: 2005
- culoare: Rosu inchis (visiniu)
- cutie de viteze manuala 5+1
- ABS+EBD
- dublu climatronic
- radio CD + MP3
- proiectoare de ceata
- inchidere centralizata cu telecomanda
- computer de bord
- pilot automat + limitator de viteza
- volan piele
- pavilion vitrat
- jante pe 16"
..si altele
Vreau sa le multumesc in mod special membrilor Vlad Diaconescu (vlad) si Andrei Nae (andunae) pentru suport, informatii si tips & tricks!!
Mai jos, cateva poze de pe drum
p.s. Vlad, ai avut dreptate! In prima noapte imi venea sa renunt la pat si sa cobor sa dorm in ea