Proaspat posesor de Citroen c4 II
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 e-HDI
- Numar Inmatriculare: VN xx DAV
Re: Proaspat posesor de Citroen c4 II
Pai dacă iarna e liniște și vara nu, cred ca te sa te gândești puțin și la anvelope. Am și eu problema ăsta tot la setul de vara. Doar vara, un huruit cam ca la rulment. Sunt gumele cu care am luat / a venit mașină puse pe niște jante de aliaj AM. Dacă e sunet metalic, deja e altceva!
- iulian1980x
- Marca si model masina: CITROEN C4 II
- Numar Inmatriculare: AB 98 NIS
Cand reglez tampoanele la haion ca sa stea mai strans se aude mai rar dar parca e prea stras plus ca tampoanele incep sa se strambe deoarece sunt prea mult destranse . M am gândit ca poate fi unul dintre telescoapele de la haion sau broasca, is in ceața si ma streseaza orice troncait.Mecanicul meu zice ca mașina nu are nimic si ca nu am nici un joc.
- iulian1980x
-
- Marca si model masina: megane 3 diesel ,urmeaza citroen c4
salut colegi ,vreau sa cumpar c4 2011-2012 cu cutia robotizata 1,6 ehdi
ce pueti sa imi spuneti despre acest motor si mai ales despre cutie ,tin sa precizez ca vin tot de pe un diesel megane 3 ,autoutilitara a fost ,am folosito 2 ani de zile fara nicio problema
ce pueti sa imi spuneti despre acest motor si mai ales despre cutie ,tin sa precizez ca vin tot de pe un diesel megane 3 ,autoutilitara a fost ,am folosito 2 ani de zile fara nicio problema
- iulian1980x
Am un zgomot dupa ce cuplez clima care pare sa vina din zona compresorului , ce parere aveti? Atasez linkul cu zgomotul facut de compresor .
https://youtu.be/Ccn1OqM3kKA" onclick="window.open(this.href);return false;
https://youtu.be/Ccn1OqM3kKA" onclick="window.open(this.href);return false;