Bun treci trebuie sa ma simt " binecuvantat " cu probleme care dau batai de cap mecanicilor. Cred ca am sa o duc la exorcizare.
Am sunat fostul proprietar sa intreb care ii faza si mi-a zis.. ba am avut si eu problema.. intr-o saptamana de vreo 10 ori dupaia am mai avut de vreo 2 ori la intervale mai mari de 2 saptamani si de vreo 4 luni nu i-a mai facut niciodata probleme. Eu tind sa il cred pe om ca mi-a lasat masina inainte sa o cumpat sa ma plimb cu ea , am tras de ea si cand am cumparat-o am stat vreo 3-4 ore cu el in masina in trafic sa rezolvam actele si nu a facut vreo figura. Ma gandesc ca omul daca se ferea de problema asta se ferea si de plimbari cu mine.
Din ce mi-a zis la oricine a dus-o la tester inclusiv la omul care i-a facut remaparea , toti au ridicat din umeri. Practic masina nu vine cu nici o eroare DAR daca conectezi un tester pe ea si dai clear errors isi revine
A fost verificat geometria turbo, actuator, vacumuri , controlerul pentru actuator, injectoarele toate is perfecte, EGR . Azi eu am verificat tubulatura, nu pare nimic in neregula colierele sunt stranse fisuri vizibile nu am vazut.. si nu cred sa fie altfel ar fii suierat.Am decuplat bateria pentru 2 minute masina la fel merge.
Am conectat o interfata Bluetooth OBD. intrat de pe telefon dat clear.. masina merge PERFECT!
PS: am zona asta uleioasa oare de unde sa incep?