Thread pentru mici intrebari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
George

Re: Thread pentru mici intrebari

Mesaj de George »

Asgard, discutam oricand, dar nu din reviste, emisiuni auto, forumuri auto,serviceuri auto, ci din experienta proprie!
Asgard
Marca si model masina: PGT 607

Mesaj de Asgard »

Asterix scrie:daca citeai ce am scris in postul anterior nu cred ca isi mai avea rostul sa spui ca sa vin cu ceva despre uleiuri ... dar se pare ca te'a deranjat postul si ai uitat continutul . in fine nu vreau sa dezvolt o discutie despre cati bani ai bagat tu in motorina sau alte lucruri care nu ma privesc pe mine . Cu stima
Pai m-a deranjat faptul ca m-ai bagat in oala aia cu toti baietasii aia care isi cumpara masina mai scumpa decat casa in care traiesc, si care alimenteaza de 20 de ron, cu lant de aur gros la gat si alte din astea, cam asta era ideea.
Gresit, tot ce am declarat a fost pe baza a ceea ce am facut eu la masina nu luat din horoscop.
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

@Asgard: Eu i-am spus lui mircea21 parerea mea (sustinuta de documentatia Citroen - pt. ca lucrez intr-o reprezentanta) referitoare la uleiul ales de el si recomandarile producatorului raportat la FAP, lucru pe care mircea21 l-a cerut. El nu a intrebat cum influenteaza fiabilitatea motorului ci doar daca este bun pt. FAP sau nu. Eu i-am raspuns strict pe ce a intrebat tocmai sa evit niste polemici (lucru greu de evitat se pare :D ). Hai.. suneti pe drum catre fotbal? :drive
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
Asterix
Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
Numar Inmatriculare: VL xx GAC

Mesaj de Asterix »

eu nu te'am bagat in nici'o oala :) tu ai inceput cu "multi" care si'au luat diesel ...deci pare ca tu ai o oala cu anumiti "baietasi" . eu nu fac nici'o diferenta ... cum am scris si in primul post fiecare isi ia ce masina vrea , face ce vrea cu ea si merge cat vrea cu ea .
Asgard

Mesaj de Asgard »

Norishor, stii de unde incep aceste polemici? De aici din spatele calculatorului, unde si daca o virgula o pui mai incolo cineva intelege altceva.
Nu-mi place sa discut asa, prefer o discutie fata in fata decat una virtuala de o mie ori mai mult si nu-mi place sa inventez anumite lucruri.

Asterix, eu am pus problema altfel: am doua masini, una mica de oras pe benzina cu care imi fac treaba foarte bine cu ea, si 607 2.2 diesel cu care merg foarte mult in exterior. Cand am spus ca multi, ma refeream ca multa lume isi cumpara diesel, de multe ori de capacitate mare, dieseluri care devin tot mai complicate si freaca saraca masina 2-3 km prin oras.
Evident ca datorita acestui frecus apar problemele, in loc sa se orienteze pe ceva care ar acoperi strict nevoile personale.
Si din punctul meu de vedere fiecare sa-si conduca masina cum vrea, cum stie, ca nu-s banii mei, eu am spus ce am avut de spus.

In fine, gata cu polemicile ca nu-si au rostul.
Norishor, acum ma duc sa-l iau pe Alex.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Sa nu va rupeti picioarele la fotbal :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Asterix

Mesaj de Asterix »

Ok am inteles ce ai vrut sa zici doar ca atunci nu ai fost atat de explicit . Imi pare rau ca nu pot venii si eu la fotbal cu voi dar merg la antrenament si dupa nu stiu daca voi fi in stare sa mai alerg :) asa ca distractie placuta si poate data viitoare voi fi si eu prezent
mircea21
Numar Inmatriculare: b 777 asa

Mesaj de mircea21 »

Va multumesc pentru sfaturi, imi pare nespus de rau pentru tamtamul creat...:( o seara buna
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Nu are de ce sa iti para rau..,opiniile diferite, expuse corect, sunt constructive ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

PS: eu si Asgard nu ne-am rupt picioarele, ba chiar am jucat in aceeasi echipa si am stat "la masa" destul de multicel cu echipa. BTW el - apara de minune! :D
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Si eu eram curios daca`si rup picioarele la fotbal ... sry de offtopic :hi
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Asterix

Mesaj de Asterix »

Nu vezi ca Norishor se da bine pe langa el :))))
Asgard

Mesaj de Asgard »

Nu si-a rupt nimeni nimic, decat o glezna, un cap si .... am voie? un alt cap :))

Acum intrebare: schimbat termostat acum cateva luni, undeva prin noiembrie, am luat altul de la reprezentanta si la vreo luna am plecat in Germania cu 4 persoane in masina plina cu bagaje. Consumul la viteze intre 130-140 km/ h a sarit fata de cum il stiam eu, in fine am zis ca este iarna, masina plina nu ma ingrijorez. Acum o luna la fel, plecat in Germania, 2 persoane masina plina de bagaje acceasi situatie, am zis ca nu are rost sa imi bat capul.
Aseara cand am venit impreuna cu Alex la fotbal pe drum pe autobahn din una in alta discutam de termostate si imi sare in ochi faptul ca temperatura la apa la viteza de 130-140 km/h era un pic mai jos decat normal, dar nu la fel ca atunci cand aveam teromostatul stricat, cand statea la aproape 70 de grade pe ceas. Cum am intrat in Bucuresti s-a apropiat de 90 de grade, dar variatia acului de la lichidului de racire este foarte mica, aproape ca cineva care nu stie masina nu cred ca si-ar fi dat seama. Acum cateva zile umblam cu testerul la masina si chiar m-am uitat la temperatura lichidului de racire si era 83 de grade, rar sarea la 85 de grade, dar revenea destul de repede la 83 de grade si pe Service box la termostat apare ca el deschide la 83 de grade, deci cam unde ar fi buba?
tromeod
Numar Inmatriculare: B-06-ZPF

Mesaj de tromeod »

S-a mai intalnit careva cu eroarea "Top up coolant level", insotita de martorul "Service"? Mi-a aparut astazi de 2 ori, cateva secunde dupa care dispare. Nivelul e ok. Sa fie vreun senzor ceva?
Multumiri in avans :hi
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Mesaj de IceRidder »

verifica nivelul lichidului de racire.
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”