Citroen C4 Coupe Facelift 2008 motor 1.6 vti 5fw 120 cp probleme la cald

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
VladVTS
Mesaje: 1
Membru din: Joi Mai 02, 2019 2:08 pm
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe facelift 1.6 VTI

Citroen C4 Coupe Facelift 2008 motor 1.6 vti 5fw 120 cp probleme la cald

Mesaj de VladVTS » Mar Mai 28, 2019 4:10 pm

Salutare .
Vin si eu cu o problema la al meu C4 cand se incalzeste motorul nu mai trage cum trebuie nu mai urca bine in ture zici ca are frana de mana trasa , cand e motorul rece sau dimineata merge foarte bine .
Inca dau probleme nu stiu daca au legatura cu faptul ca nu trage bine la cald , dimineata cand pornesc spre serviciu daca accelerez brusc se ineaca cam pe la 2500 tura aproape de 3000 de ture asta pana se incalzeste putin dupa nu mai are nicio problema , si a doua problema daca las masina in soare 5 6 ore la cald cand dau sa o pornesc ori porneste greu si se opreste motorul si debea la a doua cheie isi revine ori porneste si are fluctuati de turatii . Masina a fost la mai multi mecani si nu au descoperit nimic pe testar nu apare nimic , am schimbat bujiile bobinele au fost testate si totul e in regula multi spun ca ar fi catalizatorul infundat sau senzorul de temperatura .
Daca ati putea sa ma ajutati cu ceva sfaturi apreciez , sunt nou pe grup si nu prea stiu ce sa postezi si unde ma scuzati daca am deranjat pe cineva e prima data cand postez pe un grup de acest gen Multumesc o zi frumoasa !!!

Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”