Thread pentru mici intrebari
-
ianys_andrey
- Numar Inmatriculare: n-am inca :D
Re: Thread pentru mici intrebari
salutare tuturor.de ceva vreme am inceput sa stragn ceva banuti pentru un c4 coupe diesel.din ce am vazut pe net preturi destul de bune in comparatie cu anul fabricatiei si numar de km (ma refer la cele inmatriculate si cumparate din RO).chestia e ca mie imi plac masinile rosii iar pe net daca am vazut una e bine.de ce sunt asa de rare?

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Sunt atat de rare pentru ca sunt prea multe albe
Enterprize-uri aduse din Franta. Tot din cauza lor a cazut si pretul la C4 SH in halul asta! Mai multe detalii despre ele aici viewtopic.php?f=123&t=4014&st=0&sk=t&sd ... enterprize" onclick="window.open(this.href);return false;
Acum... stiu ca nu asta ai intrebat... dar, cine poate sa-ti raspunda la intrebarea ca de ce sunt atat de rare alea rosii ?
Poate ca sunt prea putini care le place C4 rosu, sau poate cei ce au C4 rosu le place prea mult si nu vand masina
Cine stie ???
Acum... stiu ca nu asta ai intrebat... dar, cine poate sa-ti raspunda la intrebarea ca de ce sunt atat de rare alea rosii ?
Cine stie ???
-
ianys_andrey
ma gandeam la varianta cum ca au fost limitate din fabrica.sa fi avut un anumit numar la productie...
de citit am citit multe topicuri pe forumul asta inclusiv cel postat de tine.sunt multe chestii de invatat despre acest c4
de citit am citit multe topicuri pe forumul asta inclusiv cel postat de tine.sunt multe chestii de invatat despre acest c4
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Acum depinde la care ROSU te referi. Daca te referi la rosul ala aprins "Rouge Aden", pe variantele ante-facelift am impresia ca aceasta culoare a fost posibila numai pe editia speciala "VTS By Leob", o masina foarte rar intalnita, urmand apoi ca acel rosu sa fie posibil pe C4 facelift obisnuit.
Vezi poza:
1. C4 ante-facelift "By Leob Edition"
2. C4 facelift normal
1.
2.
LE: Scuze, Exo ca ti-am facut masina facelift normal, a ta oricum e speciala
Vezi poza:
1. C4 ante-facelift "By Leob Edition"
2. C4 facelift normal
1.
2.
LE: Scuze, Exo ca ti-am facut masina facelift normal, a ta oricum e speciala
-
ianys_andrey
ma refeream la rosu in general.nu stiam de cele 2 variante.
@ si sunt sigur ca c4-ul rosu in editia "VTS By Leob" are motor de 2.0 si trebuie sa-mi iau gandul de la el nu?
@ si sunt sigur ca c4-ul rosu in editia "VTS By Leob" are motor de 2.0 si trebuie sa-mi iau gandul de la el nu?
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
vts by loeb facelift venea cu 1.6 hdi 90 si 110, 1.6 vti si 1.6 thp, in doua variante de culoare: rosu sau negru.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
vezi ca se mai gasesc rosii cu toate usile pe netianys_andrey scrie:salutare tuturor.de ceva vreme am inceput sa stragn ceva banuti pentru un c4 coupe diesel.din ce am vazut pe net preturi destul de bune in comparatie cu anul fabricatiei si numar de km (ma refer la cele inmatriculate si cumparate din RO).chestia e ca mie imi plac masinile rosii iar pe net daca am vazut una e bine.de ce sunt asa de rare?
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
http://autovit.ro/citroen-c4-C14913824.html" onclick="window.open(this.href);return false; - la asta nush ce-i aia "101 cp", ori are 110, ori 92
http://autovit.ro/citroen-c4-C15914039.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://autovit.ro/citroen-c4-C15677368.html" onclick="window.open(this.href);return false; - asta cred ca e al lui alex ^
http://autovit.ro/citroen-c4-C15968248.html" onclick="window.open(this.href);return false; - asta e naspa ca e automata si neinscrisa, dar se negociaza ...
http://autovit.ro/citroen-c4-C14258118.html" onclick="window.open(this.href);return false; - asta e misto ca e rulata foarte putin, mai ales ptr un diesel. si e chiar rouge aden.
cele mai bune oferte mi se par a doua si ultima.
nu uita ca nu toate masinile care sunt de vanzare, sunt pe autovit.
bafta si ai grija la turbine si ambreiaje.
http://autovit.ro/citroen-c4-C15914039.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://autovit.ro/citroen-c4-C15677368.html" onclick="window.open(this.href);return false; - asta cred ca e al lui alex ^
http://autovit.ro/citroen-c4-C15968248.html" onclick="window.open(this.href);return false; - asta e naspa ca e automata si neinscrisa, dar se negociaza ...
http://autovit.ro/citroen-c4-C14258118.html" onclick="window.open(this.href);return false; - asta e misto ca e rulata foarte putin, mai ales ptr un diesel. si e chiar rouge aden.
cele mai bune oferte mi se par a doua si ultima.
nu uita ca nu toate masinile care sunt de vanzare, sunt pe autovit.
bafta si ai grija la turbine si ambreiaje.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
ianys_andrey
mersi.ultima o stiu si eu.e bestiala:D
de ambreiaj am citit ca unele au un ticait .acum nu stiu.oricum nu ma grabesc
de ambreiaj am citit ca unele au un ticait .acum nu stiu.oricum nu ma grabesc
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Ce facem ? mai montam in iarna asta cauciucurile de iarna ?? Cand ?
Probabil dupa 10-15 Decembrie.
*
Vad ca sunt 29*C afara si clar, ma bucur ca s-a lungit vara... dar se pare ca nu mai e nevoie de anvelopele de iarna... pt. moment !
Probabil dupa 10-15 Decembrie.
*
Vad ca sunt 29*C afara si clar, ma bucur ca s-a lungit vara... dar se pare ca nu mai e nevoie de anvelopele de iarna... pt. moment !
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Eh... stai tu linistit, ca asta e linistea dinaintea furtunii. Si cand or veni zapezile sa vezi distractie cand nu om mai putea scoate masinile din parcare
. Ca anu trecut...
- anaid
- Numar Inmatriculare: MM 98 TVG
Pe C4 meu am un volan normal cu 2 blocuri de comenzi, zilele trecute am facut rost de unul cu 4 blocuri de comenzi. Mica mea intrebare e: trebuie schimbat si ecranul (cel de acum e de tip A) in ecran de tip C pentru a fi utile toate comenzile de pe volan?
C4
1.6 Hdi 90cp 2007
Gri
1.6 Hdi 90cp 2007
Gri
-
cipicric
- Numar Inmatriculare: BC 62 CYP
Si eu am observat acelasi lucru, dupa o anumita turatie cand o calci isi schimba sunetul destul de mult motorul. Mie imi place pare mai sportiva. O explicatie tehnica ar fi faptul ca poate la un mers normal se deschid intr-un fel supapele (din cele 4 pe cilindru numai 2 sa zicem) si cand ai nevoie de putere se deschid toate 4 de unde si sunetul schimbat al motorului, sper sa nu vorbesc prostii.5orin scrie:Pentru posesorii de motoare pe benzina, in special 1.4, din pura curiozitate am o intrebare...
La C4-ul meu, chiar din prima suta de metri parcursa, am sesizat ca tonalitatea motorului se schimba radical peste 1800-2000 de ture, devenind dintr-un biziit aproape "electric", un zgomot grav, gutural, destul de jos....daca rulez constant la o turatie ridicata, nu e atit de sesizabil, dar daca apas acceleratia, se aude imediat acest "muget"...E aproape ca si cum as avea o gaura in esapament....evident, nu atit de zgomotos, dar ca tonalitate, pe acolo...
Daca masina sta pe loc si turez motorul, zgomotul e unul liniar atunci cind urca in ture, nu se schima atit de radical ca in sarcina.
Nu e deloc deranjant, nu e deloc o masina zgomotoasa, dar e usor perceptibil acest fenomen, inca de la turatii joase, cum am mai zis...
Intrebare: asa face toate?
Uite pe wikipedia mai multe despre variable valve timing : http://en.wikipedia.org/wiki/Variable_valve_timing" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 5 usi 1.4 echipare X 
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
cam asa cred ca se intampla si pe la 1.6
ps: cipicric, te mai vad prin iasi/bacau/europeana, dau claxoane, dar niente
ps: cipicric, te mai vad prin iasi/bacau/europeana, dau claxoane, dar niente
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Da !!!anaid scrie:Pe C4 meu am un volan normal cu 2 blocuri de comenzi, zilele trecute am facut rost de unul cu 4 blocuri de comenzi. Mica mea intrebare e: trebuie schimbat si ecranul (cel de acum e de tip A) in ecran de tip C pentru a fi utile toate comenzile de pe volan?