Coasta de Est - Tuning si accesorii auto - discount pt membri
"Revizie completa" prin Coasta de Est

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Acum este Vin Sep 10, 2010 3:38 pm

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sebastien Loeb intra efectiv in istorie
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 1:03 pm 
Neconectat
Supermoderator

Locaţie: Bucuresti
Total, unul dintre furnizorii Citroen WRC, a pus la punct o campanie foarte inteligenta care il "arunca" pe Loeb in istorie dupa castigarea celui de-al saselea titlu consecutiv in WRC

Dupa ce Sebastian Loeb a intrat in istoria motorsportului, fiind primul pilot care reuseste sa castige sase sezoane consecutive intr-o competitie organizata de FIA, sponsorii Citroen s-au grabit sa scoata in fata cat mai bine posibil performanta francezului. Iar una dintre cele mai reusite campanii a fost realizata de Total, furnizorul de lubrifiant al echipei Citroen WRC, care a publicat in presa franceza o imagine in care Loeb este prezentat intrand in istorie la propriu.

Este vorba de o imagine care are la baza un tablou care il infatiseaza pe Napoleon Bonaparte, ideea creatiei apartinandu-i agentiei CLM BBDO.

In prima faza, imaginea a fost publicata in cotidianul sportiv L'Equipe si in revista Auto Hebdo. Datorita reactiilor pozitive primite din partea publicului, agentia de creatie urmand sa dezvolte alte doua variante pe aceeasi tema, plecand de la tablouri istorice cunoscute.

sursa : http://www.automarket.ro

Imagine

Imagine

Sus
 Profil E-mail Phoogle 

Subiectul mesajului: Re: Sebastien Loeb intra efectiv in istorie
MesajScris: Vin Noi 20, 2009 1:07 pm 
Neconectat
Operat ESTetic

Numar inmatriculare: B 94 URH
Cam prea exagerata faza ::P ...dar a intrat in istorie asta e clar :hi

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Vin Noi 20, 2009 1:14 pm 
Neconectat
Supermoderator

Din punctul meu de vedere este prea putin ce fac cei de la Citroen pentru el . Profita prea putin de pe urma rezultatelor lui . Uite in Franta cand am fost am intrat intr-un service Ford si fix cum intrai pe partea stanga era un maaaare afis cu Ford campioni mondiali la constructori in 2006 ( anul in care Loeb a castigat cu o echipa privata titlul mondial) . Si de atunci n-au mai castigat nimic dar afisul a ramas primul la intrare . Sa nu mai zic de masini , Focus St sau noul Rs . Ma indoiesc ca Ford va vinde mii sau zeci de mii de Rs-uri dar o au in gama, si-au aratat muschii ceea ce Citroen nu face datorita marketingului , zic eu , de neinteles .

Oricum ca si constructor are 5 titluri si Loeb are 6 , e ca un fel de palma data...

Imagine

Sus
 Profil E-mail Phoogle 

MesajScris: Vin Noi 20, 2009 1:30 pm 
Neconectat
Operat ESTetic

Numar inmatriculare: B 94 URH
Pai asa e...ar trebui promovat mult mai mult...eu daca as fi in locul lor as insista toata ziua cu cele 5 titluri castigate la constructori sa nu mai vorbim de cele 6, care il fac pe loeb o legenda vie...marketing slab, asta e clar...probabil ca citroen pune mult mai mult accent pe aspectul masinilor lor cu aerul lor frantuzesc decat pe agresivitatea modelelor si performantele lor...zic si eu :oops:

offtopic: imi aduc aminte cum este/era la renault in showroom cum se tot laudau cu titlul de campioni in formula 1 afise pe strada etc...la fel si la skoda cand am fost...multe materiale promotionale agende pixuri, calendare cu skoda lor de wrc...poate mi se pare mie...dar citroen are asul in maneca si se poate profita la maxim:oops:

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Coasta de Est - Tuning si accesorii auto - discount pt membri
"Revizie completa" prin Coasta de Est

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Acum este Vin Sep 10, 2010 3:38 pm