http://www.leboncoin.fr/vi/101393770.htm?ca=7_s" onclick="window.open(this.href);return false;
Offtopic Room !
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Offtopic Room !
Si un Enterprsie facelift.
http://www.leboncoin.fr/vi/101393770.htm?ca=7_s" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
am si eu o problema . Cum trec de 100-110 km/h incepe sa`mi trepideze volanul foarte urat ,asta de cand am pus rotile de vara cu jentile de aluminiu, nu tin minte ca cu cele de iarna sa fi facut asa...le`am echilibrat pe toate...care poate sa fie cauza ?
C4
C200K
C200K
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
- Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
- Numar Inmatriculare: CT-83-TIA
si eu am avut ca si tine aceeasi problema cand am pus de iarna. si ca dilema e mai mare ptr ca nu face mereu asa?(la mine nu facea mereu). rezolvarea a venit cu un roluit ptr ca aveam jantele destul de strambe
asa ca da o fuga la oradea si iti arata vlad unde se face
eu acolo eram cand am rezolvat problema.
scuze daca nu ai gustat gluma , vezi poate gasesti in ct ceva eu nu am cautat ptr ca nu am avut nevoie

asa ca da o fuga la oradea si iti arata vlad unde se face
scuze daca nu ai gustat gluma , vezi poate gasesti in ct ceva eu nu am cautat ptr ca nu am avut nevoie
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
- Mihay
- Supermoderator
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
- Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
- Numar Inmatriculare: CT-83-TIA
inseamna aducere la forma initiala(sau aproape acolo) pe un dispozitiv special(valtz)Ediz scrie:Roluit insemnand indreptat ?
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
la Buzau e mai aproape si de Buc si de Galati si sunt destule locuri frumoase si de gratare si in zona aia... ca sa nu mai zic , ca nu e nici haosul din zona BVchainsaw scrie:bai ... de ce nu incercam noi o data o intalnire la jumatatea distantei galati bucuresti? ca mi se par cele mai active zone geografice, dpdv al intalnirilor ...
vad totusi ca nu-i nicio zona misto pe ruta, decat daca stiti voi ... in acelasi timp, vad ca de exemplu brasovu' e la distanta relativ egala de ambele orase, si-ar mai putea veni si de prin ardeal destui, si-am pune-o de-o intalnire mai mare, fara batai de cap si obligatii financiare prea mari ... mai ales ca e frumos, ne putem opri pe un camp d-ala in drumu' spre PB, un gratar ... ma rog, zic si eo, nu dati cu paru'
PS: si e aproape si de Ploiesti
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Se intampla ieri seara,eu cu dacia din dotare prin Pitesti,hop...ma opreste Politia,deschid geamul,totul se desfasoara ok,mi se inapoiaza actele dupa care agentul :
El : O secunda va rog !
Eu :Sigur,ce s-a intamplat?
El:Obsinuiti des sa conduceti sub influenta alcoolului?
Eu:(stupefiat si confuz de intrebare)Nu,nici des nici rar,de ce?
El:Am observat zgarieturile profunde din jurul yalei de la usa soferului....
Fusese o gluma pe care am gustat-o din plin,foarte tare omul,ce sa zic,in prima faza nu prea mi s-a legat in cap,si facusem o fatza de idiot dar

El : O secunda va rog !
Eu :Sigur,ce s-a intamplat?
El:Obsinuiti des sa conduceti sub influenta alcoolului?
Eu:(stupefiat si confuz de intrebare)Nu,nici des nici rar,de ce?
El:Am observat zgarieturile profunde din jurul yalei de la usa soferului....
Fusese o gluma pe care am gustat-o din plin,foarte tare omul,ce sa zic,in prima faza nu prea mi s-a legat in cap,si facusem o fatza de idiot dar
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
@chainsaw, organizezi tu ?alex82 scrie:la Buzau e mai aproape si de Buc si de Galati si sunt destule locuri frumoase si de gratare si in zona aia... ca sa nu mai zic , ca nu e nici haosul din zona BVchainsaw scrie:bai ... de ce nu incercam noi o data o intalnire la jumatatea distantei galati bucuresti? ca mi se par cele mai active zone geografice, dpdv al intalnirilor ...
vad totusi ca nu-i nicio zona misto pe ruta, decat daca stiti voi ... in acelasi timp, vad ca de exemplu brasovu' e la distanta relativ egala de ambele orase, si-ar mai putea veni si de prin ardeal destui, si-am pune-o de-o intalnire mai mare, fara batai de cap si obligatii financiare prea mari ... mai ales ca e frumos, ne putem opri pe un camp d-ala in drumu' spre PB, un gratar ... ma rog, zic si eo, nu dati cu paru'
PS: si e aproape si de Ploiesti
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
v-ati gasit
nu cred ca exista persoana pe forumu' asta cu mai putine abilitati organizatorice
eu stiu cum stau eu cu bugetu', si pe de alta parte ca-i foarte frumos p-afara, si ma gandeam c'ar merge un rendesvous la maxim 250 km (dus intors), care sa includa cele mai active zone dpdv al intalnirilor ... si sa nu implice cazare, ci doar o dupa amiaza insorita acompaniata de'un gratarel, niste muzici ... fotbal badmington (sau cum dumnezeu s-o scrie) etc
eu stiu cum stau eu cu bugetu', si pe de alta parte ca-i foarte frumos p-afara, si ma gandeam c'ar merge un rendesvous la maxim 250 km (dus intors), care sa includa cele mai active zone dpdv al intalnirilor ... si sa nu implice cazare, ci doar o dupa amiaza insorita acompaniata de'un gratarel, niste muzici ... fotbal badmington (sau cum dumnezeu s-o scrie) etc
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Pai sefu', tu n-ai cheie tip briceag cu butoane?simply the lex scrie:El:Am observat zgarieturile profunde din jurul yalei de la usa soferului....
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
cataline....mai citeste 1 data...ia`o de la inceput si fii atent la primul rand

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Damn, era vorba de Dacie

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Conteaza, dar cind am afirmat ca mi-a crescut consumul m-am bazat doar pe singurul element ce s-a schimbat: pneul. Temperatura a fost la fel, traseul la fel, stilul de condus la fel, incarcatura la fel, acelasi combustibil, etc. Concret am mers 180 km cu pneurile de vara. Consum sub 5.0. La 2 saptamini (temperatura inca nu se schimbase) iar acelasi traseu. Consum peste 5.0 chiar 5.5.Shadow scrie:Cu consumul masinii...
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
continui aici treaba cu citroen vs hyundai. poate m-ai inteles gresit chainsaw in legatura cu diferenta respectiva. n-am zis ca hyundai nu face masini bune, de aceea am si subliniat ca face si masini, dar fiindca se axeaza pe mai multe piete de consum o face sa nu dea randament maxim la fiecare categorie, drept pentru care eu conside ca hyundai nu se ridica la nivelul citroen. sa nu mai vorbim de istoria automobilistica pe care o au fiecare in parte. ca daca nu era citroen, probabil erau destule care nu existau.
ps: acum ma enervez si mai imi iau un citroen
ps: acum ma enervez si mai imi iau un citroen