Offtopic Room !
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Re: Offtopic Room !
Rationalizarea a intervenit in '80, Emicald, induci lumea in eroare.
Am avut recent o discutie cu tatal meu, nascut in 1940, in Ardeal (bunicii l-au luat si au trebuit sa fuga cu el din cauza genocidului ungurilor). A fost ziua lui acum 6 zile.
Inainte de '80, gaseai benzina cata voiai si ieftina a dracului. Si pui, lapte, oua cat vedeai cu ochii la alimentare.
A mai existat o rationalizare inainte de `60, la hrana si imbracaminte. Dar erau vremurile de dupa razboi, de reconstruire si refacere, pentru toate popoarele implicate in razboi.
Am avut recent o discutie cu tatal meu, nascut in 1940, in Ardeal (bunicii l-au luat si au trebuit sa fuga cu el din cauza genocidului ungurilor). A fost ziua lui acum 6 zile.
Inainte de '80, gaseai benzina cata voiai si ieftina a dracului. Si pui, lapte, oua cat vedeai cu ochii la alimentare.
A mai existat o rationalizare inainte de `60, la hrana si imbracaminte. Dar erau vremurile de dupa razboi, de reconstruire si refacere, pentru toate popoarele implicate in razboi.
Citroen C4, 1.6 vti

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Incepe sa ma obsedeze expresia asta, chiar nu mai ai si alta formulare?Juliu scrie:induci lumea in eroare.
Observ ca o tii una si buna cu inainte de 80, noi vorbim de anii dictaturii lui Ceasca...
Asta cu "era mai bine inainte" cred ca putem face un topic care nu o sa se termine niciodata, pentru ca oamenii sunt diferiti si au conceptii diferite... si iar ajung la vorba mea care m-a facut celebru pe feisbuc "daca am fii toti la fel, n-am mai fi diferiti"
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
sotia sau prietena ta stie?catalin4u24 scrie: Nu dau autografe decat pe sani la sexu' feminin .... se stie!!!
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Cand esti casatorita cu o vedeta trebuie sa accepti anumite compromisuri. Dar nu! nu stie si planuiesc sa ramana asa [domnu' Stefan!]
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Pai induci lumea in eroare. Dictatura lui Nicolae Ceausescu s-a intins in perioada anilor '65 - '89, Buna Dimineata Soare!catalin4u24 scrie: Observ ca o tii una si buna cu inainte de 80, noi vorbim de anii dictaturii lui Ceasca...
Iar perioada comunista, incepand cu '47 dupa abdicarea Regelui. Desi Petru Groza, primul prim-ministru din '45 pana in '52 nu a fost membru al PCR.
Citroen C4, 1.6 vti

- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
am notat. dai o bere si... negociemcatalin4u24 scrie:Cand esti casatorita cu o vedeta trebuie sa accepti anumite compromisuri. Dar nu! nu stie si planuiesc sa ramana asa [domnu' Stefan!]
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
commandorsteel scrie:am notat. dai o bere si... negociemcatalin4u24 scrie:Cand esti casatorita cu o vedeta trebuie sa accepti anumite compromisuri. Dar nu! nu stie si planuiesc sa ramana asa [domnu' Stefan!]
cred ca dai 3 si degeaba
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
S-a sters mult p-aici? Am pierdut ceva important? Care m-a mai injurat?
Si eu aveam 19 ani la ''Revolutie''... adica acum sunt batran? Eram in armata, da...ma feream de caricioptere...
Chiar azi se discuta la Antena 3 parca, despre ce si cum inainte de '90. Nu cred ca numai bosorogii regreta! Eu nu regret decat ca acum e dezordine generalizata. Haos, anarhie!
O duc mai bine ca inainte, dar sentimentul de revolta e chiar mai mare!
Dar pustanii astia sub 20-25 de ani, nici macar de la TV, sau din cartea de Istorie, nu stiu cum a fost inainte de '90! Sa-i fi vazut cu gloantele suierandu-le la cur, cu parintii culcati pe burta prin apartamente, cand le faceau gloantele geamurile tandari...tot asa tari in clanta erau?
Asa ca ...Mucles!
Si eu aveam 19 ani la ''Revolutie''... adica acum sunt batran? Eram in armata, da...ma feream de caricioptere...
Chiar azi se discuta la Antena 3 parca, despre ce si cum inainte de '90. Nu cred ca numai bosorogii regreta! Eu nu regret decat ca acum e dezordine generalizata. Haos, anarhie!
O duc mai bine ca inainte, dar sentimentul de revolta e chiar mai mare!
Dar pustanii astia sub 20-25 de ani, nici macar de la TV, sau din cartea de Istorie, nu stiu cum a fost inainte de '90! Sa-i fi vazut cu gloantele suierandu-le la cur, cu parintii culcati pe burta prin apartamente, cand le faceau gloantele geamurile tandari...tot asa tari in clanta erau?
Asa ca ...Mucles!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- atenzaC4
- Numar Inmatriculare: CT
Da, e vorba de un Mercedes S-klasse w220 3.2 224HP din 1999. Ca dotari sta bine, dar desi are piele nu are incalzire nici racorire, are air-matic, suspensie reglabila, fara xenon, fara cd player (doar casete), o groaza de butoane, soft close la portbagaj,jante 16 iarna si jante 18 vara (dar nu am iesit in nicio iarna cu ea). are vreo 95000km reali,o am din 2004 noiembrie.nu o vand pentru ca are valoare sentimentala.
impozit mare, vreo 4600 lei anul asta am platit...in rate
Nu are probleme, e foarte ingrijita.
impozit mare, vreo 4600 lei anul asta am platit...in rate
Nu are probleme, e foarte ingrijita.
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Adevarata masina! 
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
Ce ati alege intre un Opel Insignia 2.0diesel 160cp si o Skoda Superb 170cp ?
C4
C200K
C200K
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
skoda insa pur subiectiv, nu-mi place opelu ala deloc
atenzaC4 ... poze ceva?
te mai stresez cu intrebari
de cand o ai, respectiv de 7 ani, ce probleme ti-a facut si cat ai mers cu ea?
cat costa o revizie? discuri/distributie presupun ca n-ai schimbat, ca aia e masina, nu trotineta cu farfurii de plastic pe post de discuri care trebuie schimbate la 70.000 si distributie pe curea...
cum se descurca cu ITP-ul?
cum faci intretinerea interiorului, si la ce interval?
atenzaC4 ... poze ceva?
te mai stresez cu intrebari
de cand o ai, respectiv de 7 ani, ce probleme ti-a facut si cat ai mers cu ea?
cat costa o revizie? discuri/distributie presupun ca n-ai schimbat, ca aia e masina, nu trotineta cu farfurii de plastic pe post de discuri care trebuie schimbate la 70.000 si distributie pe curea...
cum se descurca cu ITP-ul?
cum faci intretinerea interiorului, si la ce interval?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

-
uscristian
- Zburatorul
- Marca si model masina: 1.6i
iar aia care au ajuns pe luna au fost omorati acolo de cei trei care au venit sa-l bata pe Superman. nu stiti deloc istorieAiurica scrie:am vazut io in transformers......pe dark said.....adica pe cea luminata!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
oricum Superman rules.
ii batea la orice ora daca erau pe partea luminata....
ii batea la orice ora daca erau pe partea luminata....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
O mazda 6 cd183. WIN!Ediz scrie:Ce ati alege intre un Opel Insignia 2.0diesel 160cp si o Skoda Superb 170cp ?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!