In iarna am avut ocazia, sa merg cu Lamborghini Aventador(700CP si 690NM, 0-100 in 2.9 sec, top speed 350km/h ) pe un mini circuit, la Las Vegas.
Initial mi-am rezervat un lamborghini gallardo, insa cand am ajuns acolo si am vazut masinile cu care te poti da + remarca unui pilot care ne-a facut training: " Gallardo gasesti peste tot , chiar si de inchiriat la colt de strada", am zis gata...daca tot o fac, Aventador sa fie!

Mai avusesem sansa de a merge cu Mini Cooper S coupe pe circuitul de la AMC Kart, si in rest ca alte experiente pe circuit, doar karturi(mai mici sau mai mari

Toate masinile de la Exotics Racing sunt absolut stock, se schimba doar consumabilele si atat. Mai nou au adus si McLaren MP4-12C

Sincer nu mi-a inspirat nimic masina asta, avand in vedere ce exista in jur

La fel ca si R8-ul, locul ei parca nu era acolo

Exact ce ziceam..Gallardo la colt de strada de inchiriat

Si filmarea onboard. Cand am auzit ca va sta cineva in dreapta, initial am gandit ca va fi foarte plictisitor, si va trage de tine sa nu rupi masina etc.. Am ramas uimit insa de cum a decurs totul. Evident ca se putea merge mult mai tare, dar sincer la cat de violenta era masina, nu stiu eu cat curaj as fi avut sa dau in ea...Cu siguranta a doua oara cand voi ajunge, voi lua 458 Italia mai ales ca acum stiu si circuitul(

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZAo6D6HwSVc[/youtube]