Salutare

vin si eu cu multe multumiri la adresa lui Norishor, la care am apelat zilele trecute pentru a-mi 'resuscita' telecomanda masinii, lucru pe care l-a si facut, bineinteles
Treaba sta in felul urmator.. cand am fost la reprezentanta, un baiat de acolo mi-a spus din start ca-mi trebuie o alta noua (stiti foarte bine cam cat costa toata treaba asta

) si, bineinteles ca nu am fost de acord.
Ideea e ca telecomanda arata foarte rau.. carcasa aproape distrusa, lamela abia se tinea sa nu pice si bineinteles ca nu functiona, cand puneam contactu' primeam eroarea antifurt.
Citind feedback-urile pozitive referitoare la munca lui Norishor, am decis sa-l sun, sa-l intreb daca se poate face ceva. Si chiar s-a putut

. Initial, am crezut ca telecomanda este defecta si ca am nevoie de una noua, dar, cu ajutorul si binevointa lui Norishor, m-a salvat de acest lucru
De fapt, toata problema a fost de la telecomanda, care nu era programata pe masina

In 10-15 minute a fost gata totul, si programare si curatare placa, si montat carcasa noua.
Iar ce a rezultat, a fost o telecomanda ce arata ca nou-nouta
Apelati cu toata increderea la Norishor. E un om de nota 10, foarte de treaba si amabil. Plus de asta, ofera servicii cu mult mai profesionale decat cei de la reprezentanta, cu un pret mai mult decat acceptabil si decent
Tine-o tot asa !