C4 Picassobus

Totul despre C4 Picasso
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

sebi scrie:
mituc scrie: Daca am setata climatizarea pe 22C iar afara-s 40 baga intii aer rece dar nu foarte, dar dupa juma' de minut maxim iti ramine moaca inghetata pe fata daca stai cu botul prea aproape de aerator.
sa inteleg ca pe canicula tu te simti bine cand climatizarea e setata pe 22C ?
eu trebui sa dau la Lo ca sa faca cat de cat ok. si nici atunci nu pot sa zic ca sunt multumit. majoritatea masinilor cu care am mers, cand ac-ul e pus pe cea mai mica valoare inghet in masina, chiar daca afara sunt 43C. am eu o problema?
Da, si eu am observat ca fata de alte masini (de exemplu Skoda Octavia) parca nu face fata aerul si se raceste inauntru destul de greu :(
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

poze c4 grand picasso

Mesaj de commandorsteel »

am facut cateva poze... nu prea stralucite.. dar sunt acceptabile si se distinge cate ceva:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

cam atat... :D
oricum... le patrez si eu ca amintire sa o vad asa intreaga si nelovita, ptr ca deja soferii nostri mareti nu prea au loc de ea in parcare :cry:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cate spatii de depozitare :D
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Asta nu-i masina de familie, e masina de familii :D
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
commandorsteel
PowerSteel

nero scrie:Asta nu-i masina de familie, e masina de familii :D
nope :D ... ca are doar 7 locuri
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Azi cind am fost la revizie la suceava am vazut un grand picasso in showroom!
Bai tata baaiii!! Vapor!:) Are un mic portbagaj si in bord :lol: Si are juma' de hectar de parbriz, asta mi-a placut, parca eramin microbuz :)
Arata bine pentru o masina din clasa ei insa mie nu mi s-ar potrivi :) Poate dupa ce fac 3 pisici si-mi cumpar si 2 copii.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
octavio c4p

http://www.octavian.4t.com/ pagina c4p bleu oriental

Mesaj de octavio c4p »

commandorsteel scrie:
nero scrie:Asta nu-i masina de familie, e masina de familii :D
nope :D ... ca are doar 7 locuri
Vad ca ti-ai cumparat varianta EXCLUSIVE (linii cromate in exterior in fata si in spate ),si ti-ai pus si monitoare LCD , oricum in RO e mai usor sa adaugi optionalele dorite la masina ,nu vin in PACK ca in spania si te obliga sa le cumperi pe toate odata .

GENTILE sint de aluminiu ,sau sint capace de roti ,si pe cit sint ?

ieri am facut proba cum se poate dormi in c4p ,rabatind scaunele din spate ,si se pare ca trebuie sa fac niste improvizatii pentru bagaje ,si sa-mi cumpar o saltea gonflabila ,ca sa fie mai moale ,ca numai cu o patura nu ajuta ,si trebuie sa pun hainele in asa fel incit sa echilibrez nivelul mai jos al portbagajului cu cel al scaunelor rabatabile.
poti sa vezi aici c4p meu :http://www.octavian.4t.com/

http://www.octavian.4t.com/
CITROEN C4 PICASSO ,138 CP ,CMP , SX + pack2 , albastru oriental

octavio_bb (yahoo mesenger)
commandorsteel
PowerSteel

octavian, stai linistit ca si la noi se baga pachete cu optionale (adica: vrei dvd - trebuie sa iei si senzor de presiune roti... sau alte tampenii care nu are legatura directa cu produsul solicitat)
mie unul nu mi-au dat scaune electrice ptr ca au motivat ca sunt incompatibile cu tapiteria din textil...
avand varianta exclusiv... nu am roata de rezerva :cry: din cauza suspeniei pneumatice reglabile de pe spate.. etc
jentile sunt de aliaj si sunt pe 16". nu am vrut sa-mi pun pe 17" ptr ca la noi drumurile sunt pline de gropi... si nu as vrea sa risc sa-mi sparg jentile ... doar ca sa le am mai mari... ptr design :wink:

de dormit in masina... nu cred ca se doarme prea bine de-a lungul masinii ptr ca scaunele de pe fata sunt ca niste fotolii ergonomice si... nu se prea poate dormi bine...poate de-a latul masinii :lol:
ImagineImagine
Imagine
Leo

Re: C4 Picasso

Mesaj de Leo »

de cand sunt familist si cu copii, masinuta asta (C4 Picasso) a inceput sa mi se para interesanta... dar nu tin deloc sa regasesc suspensiile tari de la C4-ul "normal" , cu copiii la bord nu atac curbele cu 120 la ora [-o< .. poate cineva sa-mi spuna mai multe ?? am vazut in Germania destul de multe, si majoritatea conduse de doamne.. ma rog
commandorsteel
PowerSteel

Leo scrie:de cand sunt familist si cu copii, masinuta asta (C4 Picasso) a inceput sa mi se para interesanta... dar nu tin deloc sa regasesc suspensiile tari de la C4-ul "normal" , cu copiii la bord nu atac curbele cu 120 la ora [-o< .. poate cineva sa-mi spuna mai multe ?? am vazut in Germania destul de multe, si majoritatea conduse de doamne.. ma rog
sunt 2 modele de picasso: de 5 si de 7 locuri
a mea este de 7 locuri si... chiar e mare...ptr doamne.
in fine... eu am facut in 5 saptamani 12500 km cu ea (in total am 30000 km) si pot spune ca am fost foarte satisfacut.
daca vrei sa iti dai seama de mai multe, incearca la un dealer local sa mergi cu ce model ti se potriveste, apoi postezi impresiile.
eu am suspensie pneumatica reglabila pe spate, dar nu pot sa spun ca mai lina decat o masina obisnuita. cand e goala... si a mea este destul de rigida. poate nu stiu eu sa reglez suspensia aia :? .
ImagineImagine
Imagine
Nic Jula
Numar Inmatriculare: C4 Grand Picasso Benzina 1.81 6V

Mesaj de Nic Jula »

Salutare tuturor!

Sunt proaspatul posesor al unui C4 Grand Picasso 1.8 16V - imi pare bine ca v-am gasit si sper sa ne fie utila intalnirea tuturor!

Ca impresie generala dupa 10 000 Km in 3 luni: design superb, confort maxim - mai ales cu copii care adora locurile din spate (randul3), acceleratie relalativ redusa (dar OK avand in vedere dimensiunile masinii) si consum un pic peste asteptari: 12.8 in Bucuresti (18km/h :( ) si 8.3 in afara (120 km/h - autostrada)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

aoleu ...ti se pare mare consumul???? eu zic ca e bine cel urban...noi cu 1.6 scoatem tot asa un 12 mediu. in fine Bine ai venit....asteptam sa-ti prezinti masinutza la rubrica C4 tau si de ce nu azi la ora 16 la intalnirea de la Casa poporului sau Et 6 de la parcarea Unirii numai daca ploua. Vine si comandorul cu autobuzul lui deci ai avea cu cine sa faci schimb de impresii :D
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Nic Jula scrie:Salutare tuturor!

Sunt proaspatul posesor al unui C4 Grand Picasso 1.8 16V ........
Bine ai venit :D
Iti sugerez sa-ti deschizi un topic de prezentare a masinii si poate chiar un jurnal de bord, daca ai timp :)
Te asteptam cu interes la intalnire :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel

Nic Jula scrie:Salutare tuturor!

Sunt proaspatul posesor al unui C4 Grand Picasso 1.8 16V - imi pare bine ca v-am gasit si sper sa ne fie utila intalnirea tuturor!

Ca impresie generala dupa 10 000 Km in 3 luni: design superb, confort maxim - mai ales cu copii care adora locurile din spate (randul3), acceleratie relalativ redusa (dar OK avand in vedere dimensiunile masinii) si consum un pic peste asteptari: 12.8 in Bucuresti (18km/h :( ) si 8.3 in afara (120 km/h - autostrada)
mde... trebuia sa iti iei diesel :mrgreen:
ImagineImagine
Imagine
hcampian

Mesaj de hcampian »

Salutare tuturor! Sunt si eu interesat foarte tare de un Grand Picasso, m-am indragostit de el de cand l-am vazut in showroom, in cautare fiind dupa un monovolum cu un sistem destept de pliere a scaunelor sa-mi duc bicicletele in masina si sa ma duca confortabil la drumuri lungi si dese. Avea un plus si datorita faptului ca eu sunt un mare admirator Citroen, inclusiv modelele lor vechi. Cred ca m-au dezamagit doar cu noul C5, parca au angajat la design niste nemti plictisitori dati afara de la VW, parerea mea e ca e prea banal si n-are ce cauta langa o adevarata sculptura cum e de ex. C6.

In fine, nu imi permit sa dau o avere pe o masina, iar Grand Picasso la 17.000 euro DDP imi ofera tot ce are nevoie o masina (ESP, airbag-uri), mai putin cred clima automata. Plus o gramada de chestii fara de care ai putea trai, dar ce viata ar fi aia? :mrgreen: Ca motorizare ma gandesc la 1.6 benzina 122 cp. Nu sunt de loc un fan diesel, imi place sa schimb vitezele des si sa aud cum face motorul peste 4000 rpm... chiar daca ma arde un pic la buzunar.

Doream sa va intreb pe cei care aveti C4 Picasso daca ati avut ceva probleme deosebite? Nu m-ar convinge sa ma razgandesc, doar sa stiu ce ma asteapta. Inima mea si a sotiei este deja data...

In plus, vreau sa stiu ce parere aveti de motorul asta (1.6, 122cp)? Are cineva asa ceva pe masina? Am inteles de la dealeri ca este nou, l-a inlocuit pe cel de 1.8 127 cp si este de provenienta BMW (nu sunt fan masini nemtesti, dar la benzinare aspirate BMW e BMW). Am verificat si toate caracteristicile si sunt identice cu motorul de pe 116i. Bine, e drept, Picasso e un vapor si 116i o mica buburuza...

Cu bine si va tin la curent pe cand o sa iau vaporasul. Felicitari tuturor care au ales C4, o masina care spune ceva, nu ca o conserva nemteasca. V-am vazut o data la o intalnire in Piata Constitutiei (eu am Fiat si eram la intalnirea clubului) si imaginea atator robotei mi s-a parut minunata!
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”