Coasta de Est - Tuning si accesorii auto - discount pt membri
"Revizie completa" prin Coasta de Est

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Acum este Vin Sep 10, 2010 3:53 pm

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Un sfat?
MesajScris: Mar Mar 09, 2010 9:55 am 
Neconectat

Numar inmatriculare: if02sdv
Va salut! Am un c4/2004, 1,6 16v 60000km, zgariata pe ambele laterale, o usa se deschide doar din interior, m-ar costa 180 ron o piesa pt a o repara. Are chederele nasoale, sar de peste tot, ala de la parbriz e desprins de jos, din josul parbrizului. In rest ce sa spun, merge ceas. Ce ma sfatuiti: s-o vand, s-o schimb dar cat as putea lua pe ea si de schimbat as schimba-o dar cu una nemteasca , hidramata(s-o poata conduce si nevasta mea), cu motor mai mic, km. si an acceptabili si sa nu dau nici bani in plus, sa mai mearga si bine sa nu aiba probleme? Cu mult respect va astept raspunsuri, sugestii, propuneri, orice sfat ! Gelu

Sus
 Profil E-mail  

Subiectul mesajului: Re: Un sfat?
MesajScris: Mar Mar 09, 2010 9:59 am 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
E simplu. Un C4 la 60 000 km nu se compara cu o masina la 160 000 km, indiferent de marca ei.

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:03 am 
Neconectat

Numar inmatriculare: B 89 SKN
parerea mea este ca ar fi bn sa o pui la punct usor usor si sa o mai pastrezi daca nu are alte probleme inafara de cele mentionate. la c4 a scazut pretul f mult datorita valului ce c4 albe din franta :x care se vand si la 4000e. problema cu chederul de la parbriz se rezolva usor( am impresia ca e si un tutorial pe forum) iar piesa de care ai nevoie la usa o poti gasi si la dezmembrari. acum e decizia ta daca chiar te-ai saturat de masina poti sa o dai dar o germana mai noua de 2002 nu cred ca iti iei

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:24 am 
Neconectat

annddyy scrie:
E simplu. Un C4 la 60 000 km nu se compara cu o masina la 160 000 km, indiferent de marca ei.

multumesc mult

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:27 am 
Neconectat
PowerSteel

Numar inmatriculare: B-88-
pai... daca merge bine, mai putin usa aia... de ce sa o vinzi?
daca vrei pareri despre masini nemtesti... mituc este cel mai in masura sa-ti raspunda :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:30 am 
Neconectat

alexc4 scrie:
parerea mea este ca ar fi bn sa o pui la punct usor usor si sa o mai pastrezi daca nu are alte probleme inafara de cele mentionate. la c4 a scazut pretul f mult datorita valului ce c4 albe din franta :x care se vand si la 4000e. problema cu chederul de la parbriz se rezolva usor( am impresia ca e si un tutorial pe forum) iar piesa de care ai nevoie la usa o poti gasi si la dezmembrari. acum e decizia ta daca chiar te-ai saturat de masina poti sa o dai dar o germana mai noua de 2002 nu cred ca iti iei

Asa-mi spune si sotia inseamna ca are dreptate dar ea de ce nu conduce, spune ca nu poate decat hidramata. Cand ma gandesc ca trebuie da-i schimb cureaua de distributie( cred ca la 60000-70000km. se schimba) ma apuca groaza, cine stie cat m-o costa, sunt lefter

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:36 am 
Neconectat

commandorsteel scrie:
pai... daca merge bine, mai putin usa aia... de ce sa o vinzi?
daca vrei pareri despre masini nemtesti... mituc este cel mai in masura sa-ti raspunda :mrgreen:

Pai si ce parere are mituc despre un Polo sa zicem din 2001 hidramat 120000km? I-am mai propus un schimb unuia cu Passat din 2000 1,9tdi 150000km. si cica nu da el passat-ul pe c4 :wink:

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:42 am 
Neconectat
Alex Ploiesteanu'

Locaţie: Ploiesti
a ta e pe benzina sau hdi ? ca la hdi mai ai mult de asteptat pana schimbi distributia :wink: chiar si la benzina mai ai ceva de mers...

Sus

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:48 am 
Neconectat

annddyy scrie:

e asa bun c4 asta? eu i-l am de un an si ma supara chederele, daca dezaburesti nu te mai intelegi de vuiet, ma gandesc si cat m-o mai costa sa chimb cureaua de distributie si n-am niciun ban, criza dom'le, bat-o vina :hi :(

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:49 am 
Neconectat

alex82 scrie:
a ta e pe benzina sau hdi ? ca la hdi mai ai mult de asteptat pana schimbi distributia :wink: chiar si la benzina mai ai ceva de mers...

benzina pai si pana la urma la cati km. trebuie s-o schimb? :hi

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 10:53 am 
Neconectat

Locaţie: pitesti
Numar inmatriculare: AG 85 LEX/AG 85 YOI
Costul pt un schimb kit de distributie nu e atat de mare precum crezi.Eu unul nu as da masina pt ceva mai vechi si cu kilometri mai multi,gandeste-te ca la rulaj mai mare vei avea o gramada de schimbat si iti vei dori sa ai doar probleme de cheder.Nu te increde in vrajeala stereotip a tuturor gen CONSUMABILE SCHIMBATE?IMPECABILA...etc.

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 11:05 am 
Neconectat

simply the lex scrie:
Costul pt un schimb kit de distributie nu e atat de mare precum crezi.Eu unul nu as da masina pt ceva mai vechi si cu kilometri mai multi,gandeste-te ca la rulaj mai mare vei avea o gramada de schimbat si iti vei dori sa ai doar probleme de cheder.Nu te increde in vrajeala stereotip a tuturor gen CONSUMABILE SCHIMBATE?IMPECABILA...etc.

multumesc, incep sa prind incredere in ea :hi

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 11:22 am 
Neconectat

Numar inmatriculare: 710-B_D
salut,

Este adevarat ca C4 nu este model de fiabilitate, insa daca zici ca nu ai probleme notabile, masina merge bine, nu are rost sa o schimbi. C4 este o masina agreabila, iar intr-un Polo te vei simti ca intr-un cotet :) . Daca zici ca nu ai bani foarte multi, atunci gandeste-te si la viitor. Pentru familie este nevoie de o masina mai mare. In plus, acum este criza mare si se vand foarte prost astea franceze, in schimb alea germane si-au cam pastrat preturile (deh, mitul german cu care personal nu sunt de acord).

Succes !

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 12:17 pm 
Neconectat

gelu scrie:
annddyy scrie:

e asa bun c4 asta? eu i-l am de un an si ma supara chederele, daca dezaburesti nu te mai intelegi de vuiet, ma gandesc si cat m-o mai costa sa chimb cureaua de distributie si n-am niciun ban, criza dom'le, bat-o vina :hi :(

1. C4 la 60 000 km e mult mai bun decat o masina la 160 000.
2. distributia o schimbi la orice masina. Si daca e pe lant se aplica punctul 1.
3. inteleg ca e criza, dar orice masina cere schimburi de consumabile; nush ce sa iti zic ... ia-ti o bicicleta eventual. ::P

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Mar 09, 2010 12:23 pm 
Neconectat
Supermoderator

Locaţie: Bucuresti/Cernica
Numar inmatriculare: B 35 DOX
Nu merita sa o vinzi, iei putini bani si nu vei reusi sa iei o masina mai buna. Mai bine o repari usor, usor, distributia nu e o cheltuiala prea mare, asa ca sfatul meu e sa o pastrezi :)

Sus
 Profil E-mail Phoogle 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Coasta de Est - Tuning si accesorii auto - discount pt membri
"Revizie completa" prin Coasta de Est

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Acum este Vin Sep 10, 2010 3:53 pm