AutoIQ - Despre masini. Inteligent.

Cluburi si Siteuri partenere
Scrie răspuns
Avatar utilizator
SAMmy
My C4 Rocks!
Mesaje: 731
Membru din: Mar Feb 13, 2007 9:56 am
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Localitate: Bucuresti
Contact:

AutoIQ - Despre masini. Inteligent.

Mesaj de SAMmy » Lun Mar 28, 2011 5:44 pm

Salut,

Sunt super-incantat sa va prezint cel mai recent partener Club C4 - AutoIQ - Despre masini. Inteligent.

Conceptul este unul simplu si exciting. Plecam de la ideea ca nu exista masini proaste – exista doar masini bune si foarte bune, insa in functie de contextul in care sunt si utilizate alegerea acestora poate fi inteligenta si foarte inspirata sau mai putin inteligenta. Exista desigur si cateva exceptii de la aceasta „regula”, exceptii pe care noi le numim masini „stupide”, in sensul ca, oricat ne-am stradui sa gasim un context in care masina respectiva este foarte potrivita, acesta ne scapa... :)

In prezent ne place sa vedem in AutoIQ – Despre masini. Inteligent. o revista online de atitudine auto si ne consideram ceva mai pasionati, mai obiectivi si mai bine documentati decat un blog/blogger si ceva mai putin scortosi si plini de clisee in raport cu jurnalistii si revistele auto consacrate.

Pana acum, am creat pagini pentru cei mai proeminenti constructori auto de pe piata si le-am analizat portofoliul curent de modele, incluzand pentru fiecare dintre acestea o scurta prezentare cu fotografii atractive si un verdict initial. Astfel, Citroen are o pagina dedicata pe AutoIQ disponibila la adresa http://autoiq.ro/citroen" onclick="window.open(this.href);return false; unde am inclus si link-uri catre conturile oficiale de twitter, facebook si catre clubul (ne)oficial al posesorilor si fanilor marcii.

Check it out si nu uitati sa va spuneti parerea despre masinute in comentarii - parerea unui posesor/utilizator conteaza foarte mult... ;)

Cheers,
Sammy

http://autoiq.ro" onclick="window.open(this.href);return false;

PS: Multe multumiri lui Bogdan pentru cooperare... You rule Bro! :)
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux

Scrie răspuns

Înapoi la “Cluburi si Siteuri Partenere”