Faruri Angel Eyes

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
c4upe

Faruri Angel Eyes

Mesaj de c4upe »

Cine mai vrea faruri cu angel eye sa faca prezenta in thread-ul acesta ca sa ne strangem si sa putem vorbim cu kevin sa ne aduca si celor care au ramas "pe dinafara" :roll: (5 insi pt comanda)
BLACK PEARL
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Din moment ce omu` are topic deschis la Bursa ca vinde faruri ce rost mai are inca un topic ...... care e logica , nu puteati sa va strangeti pe topicul lui acolo la bursa ???? :roll:
c4upe

Mesaj de c4upe »

multi nu au observat topicul. am impresia ca ce e pe la bursa nu se citeste de majoritatea. cei care vor sa-si mai styleze masina mai des intra aci decat acolo .. acu nu stiu.. a fost o initiativa, sper sa se observe mai bine :)
BLACK PEARL
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

toate aceste modificari ale masinii affecteaza garantia?de ex si un dvd player?sunt mai nou...
AngelEyes

Mesaj de AngelEyes »

mihaysmen scrie:toate aceste modificari ale masinii affecteaza garantia?de ex si un dvd player?sunt mai nou...
ei zic ca daca daca nu sunt montate intr un service
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Atunci propun sa deschizi o 100 de topicuri :) sa vada lumea .... :lol:

Garantia se pierde ..... :twisted: la partea electrica !!

Iar in service autorizat miramas sa se bage cineva sa vi le schimbe !!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Nu se pierde nimic!!!
Eu aveam pe C4 xenoane, sis audio, alarma after market, DVD si nu au comentat niciodata nimic.
Nu au comentat niciodata nimic pt ca stiu ca trebuie sa sustina cu fapte afirmatia. Daca ti se strica ceva pe partea electrica si ei sustin ca s-a defectat din cauza operatiilor aduse de tine ulterior la masina, trebuie sa dovedeasca chestia asta!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Shadow eu iti garantez ca daca aveai belele nu iti schimbau nimica pe garantie ...... sa dovedeasca ...in caietul de garantie scrie CLAR sa nu se aduca nici o modificare masinii , iti deschidea caietul de service si asta era dovada ....

Unii si-au pierdut garantia ( suspensie ) la masina ca au pus jante mai mari decat ce sciria in talon ....

Nu ai ce sa le comentezi atata vreme cat in caietul de service scrie sa nu aduci nici o modificare masinii ,iar daca faci modificare s-o faci la un service agreeat de ei (in cazul asta citroen ) !

Ca nu observa ei , si scapi , e alta discutie , dar daca iti iau masina la "puricat" si ai adus vreo modificare fara aprobarea lor ....
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 1:14 am de către DMX, modificat 1 dată în total.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cam riscant.o sa astept macar 1 an sa vad ce se intampla cu a mea
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

Ei nu comenteaza absolut nimica , doar te duci si faci service-ul la ei ,doar nu or fi prosti sa spuna ca ai pierdut garantia si sa te duci ptr revizii in alta parte , DAR daca la revizie se constata vreo defectiune si vrei sa apelezi la GARAnTIE ...... te-ai dus pe copca ...

Cum era si cu garantia impotriva coroziunii (GARANTIE de 10-12 ani ) e o abureala , in caietul de service spune clar ptr ca garantia asta sa fie valabila trebuie sa te duci in fiecare an (special la dealer) sa iti inspecteze masina - pe banii tai , si sa isi dea ei cu parerea ..... numai asa beneficiezi de aia 10 ani anticoroziune a caroseriei .
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

DMX scrie:Ei nu comenteaza absolut nimica , doar te duci si faci service-ul la ei ,doar nu or fi prosti sa spuna ca ai pierdut garantia si sa te duci ptr revizii in alta parte , DAR daca la revizie se constata vreo defectiune si vrei sa apelezi la GARAnTIE ...... te-ai dus pe copca ...

Cum era si cu garantia impotriva coroziunii (GARANTIE de 10-12 ani ) e o abureala , in caietul de service spune clar ptr ca garantia asta sa fie valabila trebuie sa te duci in fiecare an (special la dealer) sa iti inspecteze masina - pe banii tai , si sa isi dea ei cu parerea ..... numai asa beneficiezi de aia 10 ani anticoroziune a caroseriei .
Nu e asa cu garantia asta. Bineinteles ca daca constata defectiunea ca fiind datorata schimbarilor facute de tine te-ai dus.
Eu am filtru sport instalat in service ( am venit cu el in tzipla), vreo zece mii de fire trase care incotro, xenoane, leduri. La partea electrica nu se pot duce prea multe in afara e calculator in sine care are o mie de protectii.
Normal ca iti poti schimba farurile, insa nu mai poti avea garantie pe faruri, si este si normal pentru ca nu sunt fabricate de ei.
La garantia caroseriei: este normal sa iti faci la ei reviziile de caroserie daca vrei sa ai garantie: in mometul in care apare cea mai mica problema ei o pot remedia. Daca insa nu mergi vreo 3 ani si buba aia se mareste o sa coste mult mai mult reparatiile si asta din vina posesorului pentru ca nu a controlat caroseria.
Pana la urma si la casco platesti in fiecare an chiar daca nu folosesti asigurarea :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Sa imi arati si mie unde scrie ca nu am voie sa aduc nici o modificare masinii!!!
Si nu pe vorbe, ci in cartea masini sau intr-un act care mi l-au dat la receptia masini!!!
Daca din cauza xenoanelor imi pica calculatorul de bord (doar un caz ipotetic) si ei imi demonstreaza treaba asta, atunci ma duc la serviceul care mi-a montat xenoanele si le dau cu hartia de la Citroen in cap si ii pun sa-mi schimbe pe banii lor computerul; pt ca cei de la service sunt obligati sa-ti dea garantie pe lucrare!!!
Nu mai fiti asa speriati de cei de la Citroen (sau oricare alta firma), nu sunt D-zeu sa taie si sa spanzure cum au ei chef!!! Pentru orice lucru care refuza sa-l faca trebuie sa aiba acoperire sau vor fii da-ti in judecata si vor pierde mult mai multi bani!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bodo281

Re: Faruri Angel Eyes

Mesaj de bodo281 »

c4upe scrie:Cine mai vrea faruri cu angel eye sa faca prezenta in thread-ul acesta ca sa ne strangem si sa putem vorbim cu kevin sa ne aduca si celor care au ramas "pe dinafara" :roll: (5 insi pt comanda)
Cat sunt farurile angel eye?
Razvan C4
Numar Inmatriculare: B 971 SRM

Mesaj de Razvan C4 »

mai este valabil?la ce pret?
c4upe scrie:Cine mai vrea faruri cu angel eye sa faca prezenta in thread-ul acesta ca sa ne strangem si sa putem vorbim cu kevin sa ne aduca si celor care au ramas "pe dinafara" :roll: (5 insi pt comanda)
Citroen C4 1,6 16V - 110CP - negru
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu
contactclau

Mesaj de contactclau »

Si eu vreau faruri Angel eyes... Dar mai intai vreau sa stiu si eu cat costa... Am gasit pe un site de tuning la 3.000 lei... de aici pot sa le iau mai ieftin???
Astept un raspuns
Multumesc
Citroen C4 Coupe 13 Decembrie 2007, 1,6 HDI, 110HP,
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”