Apel catre service-urile autorizate Citroen

Scrie răspuns
Avatar utilizator
mituc
Mesaje: 9131
Membru din: Sâm Feb 10, 2007 6:18 pm
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Localitate: Iasi
Contact:

Apel catre service-urile autorizate Citroen

Mesaj de mituc » Dum Iul 21, 2013 7:50 pm

Stimati mecanici, sefi service,

Citroen C4 vine din fabrica cu o geometrie perfecta. De ce cind li se schimba un cap de bara sau orice alta piesa care necesita refacerea geometriei le distrugeti pur si simplu geometria fata dind un unghi de cadere pozitiv??? De ce trebuie sa luati din acea manevrabilitate perfecta si sa le setati pentru o manevrabilitate de carut de butelii??

Va rog reconsiderati valorile pentru geometria puntii fata la toate modelele C4 cind refaceti geometria si incercati pe cit posibil sa pastrati acele valori de fabrica.

De-a lungul timpului am observat aceste schimbari in rau atit la masina pe care am avut-o eu, a inca vreo doi colegi de forum cu care ma conversam in anii 2006-2007, mai apoi iarna trecuta la masina lui Vladut care a subvirat la 80Kmph intr-o depasire usoara intr-un viraj care se poate lua cu 180 cu alte masini. Acum e un coupe rosu parcat la mine in fata blocului si la fel, rotile fata sint in V, nu A cum vin din fabrica. Asta are si numere de incepator, sint sigur ca e condamnat sa invete si sa creada ca asa aiurea se conduc toate masinile. Bafta pe zapada!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!

Scrie răspuns

Înapoi la “Service si Dealer autorizat Citroen”