Am facut un test drive mai extins cu masina azi - in jur de vreo 20KM, am taiat Iasul de la un capat la altul prin cel mai trafic posibil... si am iesit putin spre Metro...
Cum zice si vanzatorul... "masina merge"... S-a descurat bine in trafic, demaraj bun, raspunde promt la acceleratie...asa huruitor cum e motorul imi place cum trage. Huruiala nu cred sa fie o inchipuire de a mea, exista... dar se pare ca nu afecteaza comportamentul motorului.
Cea mai tare faza a fost ca huruiala e de la motorina de Franta

, ca
"astia de la parc au sute de masini si le umplu cu kkt-uri ca nu-si permit sa puna in fiecare de calitate" . Acu daca nici motorina de Franta nu mai e buna...
Probleme:
Volanul trage putin drepta...Tipu zice ca e posibil sa fie un capat de bara care costa 1 mil... Un mil nu cred ca scapi nici cu manopera. Nu e ceva grav, mai ales ca-s obisnuit ca volanul sa traga un pic - speram sa scap...
Plasticele de la haion fac ca toate visele - pe drum mai accidentat e galagie mare. Probabil trebuie date jos si infundate cu bureti ca-s direct pe tabla. Asa ati facut si voi?
Franele scartie - dupa cum am mai vazut raportata problema pe forum. Ma gandeam ca-s duse placutele de frana - dar s-ar putea sa fie si alteva si sa scap mai ieftin.
Partea oarecum buna:
S-a gasit mapa cu manualul masinii alte pliante - am vazut si un card de plastic cu seria masinii si nr ei pe care scria
Debut de garantie: 19/12/2007 (masina fiind fab iulie 2007, ma rog eu credeam ca atunci e inmatriculata) Asadar cati km reali o fi avand cred ca au fost facuti in 2 ani de zile... pt ca la fix o luna expirarea garantiei masina a fost vanduta.
Vanzatorul nu contesta ca mai trebuie bagati niste bani in masina - dar e dispus sa mai lase vreo 2-300E cred, a zis sa-i fac o oferta pe langa super oferta pe care mi-a facut-o el... Trebuie sa ma decid azi si maine sa-i dau un raspuns. Nu ca m-ar grabi vanzatorul, dar ma tine pe loc C4-ul asta... de vreo 3-4 zile imi consuma timpul..