Salut grup
Am și eu o problema cu C4 după ce am înlocuit bsm ul defect cu altul din dezmembrări.Dupa montarea lui ventilația și aerul condiționat nu mai merg deloc.Becurile la aer și recirculare se aprind ,dar în momentul când dau pe treapta 1 la ventilație (căldură) sau aer condiționat se sting iar cand comut înapoi pe zero se aprind dar nu mereu.Sa fie și acest bsm cu probleme sau este alta cauza?
Menționez că bsm ul este pe același cod L06-00
9657718780
Problema după schimbare bsm
-
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
-
Re: Problema după schimbare bsm
dragosddu scrie: ↑Mar Feb 14, 2023 7:26 pmSalut grup
Am și eu o problema cu C4 după ce am înlocuit bsm ul defect cu altul din dezmembrări.Dupa montarea lui ventilația și aerul condiționat nu mai merg deloc.Becurile de la butonul de aer și recirculare se aprind ,dar în momentul când dau pe treapta 1 la ventilație (căldură) sau aer condiționat se sting iar cand comut înapoi pe zero se aprind dar nu mereu.Sa fie și acest bsm cu probleme sau este alta cauza?
9657718780
-
dragosddu scrie: ↑Mar Feb 14, 2023 7:26 pmSalut grup
Am și eu o problema cu C4 după ce am înlocuit bsm ul defect cu altul din dezmembrări.Dupa montarea lui ventilația și aerul condiționat nu mai merg deloc.Becurile la aer și recirculare se aprind ,dar în momentul când dau pe treapta 1 la ventilație (căldură) sau aer condiționat se sting iar cand comut înapoi pe zero se aprind dar nu mereu.Sa fie și acest bsm cu probleme sau este alta cauza?
9657718780
Tel 0773889790 in caz că mă poate ajuta cineva
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V - Black Beauty
- Numar Inmatriculare: NOR
O diagnoza ar ajuta, insa tind sa cred ca si acest BSM este cu probleme.
Daca vrei sa testam cu BSM aproape nou 100% functional (Testat pe cel putin 30 de masini) da-mi un semn.
Daca vrei sa testam cu BSM aproape nou 100% functional (Testat pe cel putin 30 de masini) da-mi un semn.