Auzi, piesele de fabrică se pun? Că am mai luat și de la Jaeger. Și Pierburg.mugurel scrie:si sigur si altii...
Probabil și de la Mahle.
Auzi, piesele de fabrică se pun? Că am mai luat și de la Jaeger. Și Pierburg.mugurel scrie:si sigur si altii...
asta pot sa-ti spun eu: absolut toti!SonyAD scrie:Zi-ne și nouă de piesele alea. Ce erau, despre ce producător e vorba.mugurel scrie:...
Nu ne lăsa așa în suspans.
nu , nicidecum!mugurel scrie:sa inteleg ca la noi ai lasat masina pentru dauna si revizie? la noi ai avut problema mentionata mai sus?exdani scrie:SonyAD scrie:
@Mugurel - prin 2003 terminasem de vreo 2 ani facultateasi nu ma gandeam inca la o masina..era prea bine la acea varsta
...abia la inceputul lui 2008 mi-am luat C4 de la tine...cautand pe net dealeri , ptr ca alora de la vanzari de la ATS le era sila sa si vorbeasca dar sa si mai vanda.
exact asta spuneam si eumugurel scrie:de retinut insa...
vorbim pe un topic unde se scrie despre presiune joasa a uleiului.
in opinia mea, si din experienta, era vorba doar de un filtru de ulei.
atentie, insa, constructorul si-a dat seama ca e vorba doar de un lot de piese cu defectiune, a dat un INFO si a obligt constructorul sa produca filtrele conform normelor. Asta e bine. si de retinut, nu l-a inlocuit ca furnizor.
era vorba de un lot de filtre de ulei produse prin 2009-2010 si pe care le-a inlocuit, inlocuind si codul. fabricantul a ramas acelasi si si-a asumat raspunderea.