Imi cer din nou scuze fata de cei carora le-am intoxicat post-urile cu nervii mei intinsi la max, iar pentru cei care nu cunosc problema mea pe scurt sunt cel cu cuzinetii de biela uzati(topiti) groaznic si caruia ATS s-a decis sa-i carpeasca motorul ca unei masini cu motor de 25 de ani.Dupa mii de scandaluri e-mailuri catre redactiil revitelor auto si al emisiunilor auto TV, am primit ceva mailuri din care cele mai importante ar fi :
-Redactia Auto Motor si Sport
to me
show details
14:10 (3 hours ago)
Stimate domn,
Calin tariceanu nici nu stie ce fac oamenii lui de acolo. Repet, eu am avut o experianta placuta cu OPC-ul si chiar m-a surprins ca in romania exista si institutii care pot face ceva. Mi-e greu sa intrevad ce sa va intampla in cazul dvs dar merita sa incercati.
Va rog tineti-ma la curent. Sunt surios cum se va rezolva.
Domnule Dima,
Am intervenit si noi la Departamentul Relatii cu Clientii de la Citroen pentru dvs. Sa le lasam timp sa se apuce de treaba. Va sfatuiesc , daca nu ati ridicat masina din service, s-o lasati in continuare acolo pana se vor apuca de ea. Tineti-ma la curent cu desfasurarea evenimentelor poate reusim sa-i punem la treaba pentru a va repara masina ca sa arate ca noua. Cand o veti verifica, dupa reparare, la receptia ei, sa-i puneti sa va masoare compresia in fiecare cilindru si presiunea de ulei in motor pentru ca este posibil ca uzura cuzinetilor sa fi fost insotita si de alte uzuri la arbore, la segmenti, ceea ce ar demonstra ca masina a avut in momentul vanzarii mai multi kilometri decat arata la bord sau (daca nu a avut kilometri in plus) se poate sa se fi incalzit asa de rau motorul, din cauza ungerii proaste, incat s-au topit partial cuzinetii, si atunci s- ar putea s-ar putea sa aiba uzura si pe arborele cotit. La demontare si reparare ar trebui masurata aceasta uzura si, eventual, sa fie adus arborele cotit la o cota unica de reparatie la toate palierele si manetoanele, pentru ca altfel nu veti scapa de "troncanit". Adica poate ar trebui inlocuiti si cuzinetii de biela si cei de palier.
Va sfatuiesc sa fiti corect in urmatoarele zile cu cei de la service, sa-i lasati sa faca treaba , dar sa le spuneti ce doriti de la ei in mod clar. Si tineti-ne la curent cu mersul evenimentelor. Despre modul cum vi se va rezolva problema vom scrie si la posta redactiei in revista AutpoExpert, dar deocamdata asteptam sa se rezolve. Noi am mai intervenit anul trecut pentru posesorul unui Citroen C3 cu probleme si cei de la service din Bucuresti l-au rezolvat rapid, in conditii onorabile si absolut gratuit. Nu stiu cum se vor comporta insa cei din Constanta pana la sfarsit.
Cu bine,
Redactor AutoExpert
Din motive lesne de inteles n-am pus numele nimanui.
Luati din ele ce informatii va trebuie, in functie de problemele ivite, dar eu cred ca cu cat ne plangem mai multi de ATS cu atat avem puterea de a schimba ceva.Poate chiar acest management defectuos.
Problemele la motor!
-
dimabogdan
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Multa bafta cu ei, chiar iti trebuie 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews