Regulament - Povestea regulamentului

Cum sa folosim acest forum, Regulamentul Forumului
Închis
Avatar utilizator
Bogdan
Fondator
Mesaje:12602
Membru din:Vin Feb 09, 2007 5:11 pm
Marca si model masina:Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Localitate:Bucuresti
Contact:
Regulament - Povestea regulamentului

Mesaj de Bogdan » Vin Feb 09, 2007 9:17 pm

Încă de la primele discuţii de pe acest forum, poziţia generală referitoare la regulament a fost clară: „du-te bă!”, „lasă-ne!”, „de bază să fie autocontrolul (bunul simţ)”, etc.

Păi alte forumuri au câte un regulament, noi de ce n-am avea? Păi tocmai d-aia.... că au alte forumuri? Şi, e suficient! Să fie la ei acolo! De ce să avem şi noi?

Din fragedă pruncie, prezentul forum s-a dorit a fi unul nonconformist, care să ofere membrilor o libertate neîngrădită de o grămadă de reguli care, la fiecare postare, să te facă să te întrebi „ce regulă am mai încălcat, ce articol, ce alineat din regulament?”, de frică să nu te trezeşti la colţul de pedeapsă (aţi sesizat că nu avem, copyright http://www.clubc4.ro" onclick="window.open(this.href);return false; !)

Sau te trezeşti după ce ai scris...şi ai rescris...şi ai corectat (că scrisesei cu„este”, asta e!) că vreun (super)moderator îşi bagă guma în munca ta şi şterge!

Sau că n-aveai voie să zici de pămătuf în secţiunea despre papagalul de stepă! Ei şi ce dacă ai zis, doar ai zis şi tu o dată, că „…un off-topic la vremea lui...” e necesar! Când ai plecat prea rău în ciuperci,in porumb sau in alte recolte îţi dai seama şi tu, nu trebuie să te behăie (super)soacrrr…pardon, moderatorul, că doar poţi şi tu să retuşezi postul, iar dacă e prea grav dai cu pm în supertrooper ăla de ziceam şi o strânge el după tine (că d-aia scrie la el „supermegaultraditaimoderator” şi la tine „curios”, „dubios”) sau te mută la „diverse” cu tot cu pămătuf!

Revenind la autocontrol şi suveranitatea (wow!) lui, ştim cu toţii că nu e musai să scrie undeva că nu trebuie să-ţi jigneşti colegul pentru că nu ştie, sau are o părere greşită, sau pur şi simplu alta parere decât tine!

La fel, să încerci să ieşi în evidenţă prin număr de posturi (care oricum nu îţi schimbă statusul, că e al tău aşa cum ţi l-ai ales! Ştie toată lumea, da?), sau pastile şi editoriale care eventual încep cu „habar n-aveţi”, „vă daţi cu părerea aiurea”, etc. Păi ce sens are?

Este omeneşte ca vorbele să mai scape de sub control, dar avem posibilitate de modificare, ştergere (cu ajutorul moderatorilor, nu se supără!)…şi…mai ales, de a ne cere scuze! Pentru asta nu trebuie să stea nimeni la pândă!

În concluzie, în numele libertăţii de exprimare pe un forum nonconformist, fără reguli absurde, fără colţ de pedeapsă, fără moderatori cu mai multe drepturi decât obligaţii, un forum care să funcţioneze pe principiile prieteniei, înţelegerii şi bunului simţ,se aplica…REGULAMENTUL BUNULUI SIMT!


Created by Tipitip
Ultima oară modificat Lun Apr 14, 2008 1:02 pm de către Bogdan, modificat de 3 ori în total.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine

Avatar utilizator
Bogdan
Fondator
Mesaje:12602
Membru din:Vin Feb 09, 2007 5:11 pm
Marca si model masina:Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Localitate:Bucuresti
Contact:

Mesaj de Bogdan » Lun Apr 14, 2008 1:01 pm

Pentru a nu mai exista nici un fel de discutii si neintelegeri am hotarat sa adaugam la regulamentul existent urmatoarele:


ACT ADITIONAL (1):D

Incepand de astazi 5 aprilie 2007, persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorii siteului (Bogdan,Silvius,Tipitip)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine

Închis

Înapoi la “Forum FAQ”