Regulamentul si premiile concursului din 23 noiembrie 2008

Anunturi administrative
Închis
Avatar utilizator
Bogdan
Fondator
Mesaje: 12612
Membru din: Vin Feb 09, 2007 5:11 pm
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Localitate: Bucuresti
Contact:

Regulamentul si premiile concursului din 23 noiembrie 2008

Mesaj de Bogdan » Mie Noi 19, 2008 5:09 pm

Regulament:

Orice concurs contine si un regulament, si concursul de pe data de 23 Noiembrie nu difera cu nimic. Regulamentul de mai jos, va rog sa il cititi cu foarte mare atentie si cel mai important sa tineti cont de el.
La momentul concursului, fiecare participant va primi acest regulament, astfel incat informatia sa fie recenta :D

1. Prezentul concurs nu se vrea unul de viteza sau de indemanare si in nici un caz unul prin care sa se incalce regulile de circulatie sau sa se puna in pericol siguranta voastra si a participantilor in trafic.
ClubC4 Romania nu este sub nici o forma raspunzator pentru eventualele evenimente nedorite din trafic pe parcursul concursului, fiecare participant raspunzand pentru faptele sale..
Inscrierea voastra in acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu toate punctele regulamentului prezent

2. Fiecare concurent va fi insotit in masina de un observator(desemnat de noi), care va contabiliza toti fluturasii pe care i-ati impartit. De aceea este absolut necesar sa existe un loc in plus in masina, destinat observatorului. Nu exista insa nici o restrictie legata de nr. de persoane din masina!!

3. Aveti la dispozitie o perioada de timp de 2 ore din momentul in care se va da startul(nu startul ala de la raliuri :lol: ).
Inainte de inceperea concursului se va anunta si ora limita pana la care trebuie sa reveniti in acelasi loc de unde se pleaca, adica Casa Poporului.

4. Fluturasii(in numar de 30 per participant) trebuie aplicati/impartiti doar masinilor Citroen C4(coupe,berlina,sedan sau Picasso), aflate fie in trafic, fie parcate.
- In cazul aplicarii acestuia pe un C4 parcat, fluturasul trebuie aplicat pe usa soferului, sub chederul geamului. Fluturasii aplicati masinilor aflate in parcarea din fata Casei Poporului nu se vor lua in considerare!!.
- In situatia in care pentru a aplica un fluturas pe un C4 si conducatorul/"copilotul" trebuie sa iasa din masina si iese din raza vizuala a observatorului(gen opresc masina in fata blocului ca stiu eu un C4 in spatele blocului), Observatorul trebuie sa poata vedea si el fluturasul aplicat, ca sa fie validat si contabilizat.
- Este strict interzisa aplicarea fluturasilor pe masinile Citroen C4 care se afla parcate in cadrul proprietatilor private(gen institutii, dealeri, parcuri auto), daca acest lucru presupune violarea proprietatii. In aces caz, concurentul va fi descalificat pe loc!
- Este strict interzisa aplicarea fluturasilor pe masinile proprii, in situatia in care concurati cu o alta masina decat C4


5. Observatorii vor contabiliza doar fluturasii aplicati corect pe masini, urmand restrictiile de la punctul 4!

6. Observatorii pot decide impreuna cu organizatorii, descalificarea concurentului,in timpul concursului, daca prin actiunile sale, va incalca regulile de circulatie si va pune in pericol siguranta personala precum si a celorlalti participanti la trafic. Cititi cu mare atentie acest punct al regulamentului si mai ales tineti cont de el,pentru ca nu vrem ca dintr-un concurs care se vrea distractie sa ajungem la cine stie ce situatii nedorite!!

7. In momentul in care fluturasii care vi s-au inmanat au fost impartiti/aplicati, sau daca se apropie ora limita, va trebui sa va reintoarceti la locul unde s-a dat startul, in speta Casa Poporului.

8. Fiecare 10 minute depasite peste ora limita, vor fi penalizate, cu imputarea unui "fluturas" din numarul total al acestora.Daca participantii intarzie mai mult de 30 minute peste ora limita, acestia vor fi descalificati(aveti mare grija cum va planificati timpul, si sub nicio forma sa nu alergati aiurea prin oras, incalcand reguli de circulatie si punand siguranta voastra si a celorlalti in pericol,pentru ca riscati sa fiti descalificati chiar pe final si ar fi pacat!!)

9. O scurta recapitulare legat de ceea ce este absolut obligatoriu pentru acest concurs si motivele descalificarii:
- sa nu incalcati regulile de circulatie pe drumurile publice si sa nu puneti in pericol siguranta nimanui
- sa nu aplicati fluturasi masinilor care au deja unul aplicat .
- sa nu aplicati fluturasi pe masinile proprii, daca participati la concurs cu alta masina decat C4
- sa nu aplicati fluturasi masinilor parcate in cadrul proprietatilor private(gen institutii, dealeri, parcuri auto), daca acest lucru presupune violarea proprietatii.
- sa nu inmanati/aplicati fluturasi celorlalti participanti la acest concurs. Acestia nu se vor contabiliza
- sa nu mituiti observatorii :lol: :lol:

9.1 Concurentul poate fi descalificat daca:
- Incalca regulile de circulatie si daca prin actiunile sale, pune in pericol siguranta personala precum si a celorlalti participanti la trafic
- Incearca sa aplice fluturasi masinilor parcate in cadrul proprietatilor private(gen institutii, dealeri, parcuri auto), si acest lucru presupune violarea proprietatii.
- Intarzie mai mult de 30 minute peste ora stabilita ca fiind limita pentru intoarcerea la Casa Poporului

Departajarea concurentilor se va face in principiu pe baza numarului de fluturasi impartiti. Fiecare concurent va primi un numar in momentul sosirii, care va ajuta la departajare in cazul in care numarul de fluturasi impartiti va fi acelasi pentru 2 sau mai multi concurenti

Prezentul regulament, este cel final si nu mai poate suferi nici o modificare pana la terminarea concursului

Premiile concursului si partenerii:

Locul I - Citroen C Crosser(drive test 1 saptamana)
- Sistem de navigatie GPS Garmin
- Detector de Radar
- Abonament la Revista AutoExpert pe 2 ani
- Alte premii

Locul II - Noul Citroen C5( Drive test pe durata unui week-end)
- Sistem de navigatie GPS Garmin
- Abonament la Revista AutoExpert pe o perioada de 1 an
- Alte premii

Locul III - Detector de radar
- Abonament la Revista AutoExpert pe o perioada de 6 luni
- Alte premii


Partenerii nostri, fara de care premiile puse in joc nu ar fi fost posibile :

- Citroen Romania
- Pro Motor Valcea - dealer Citroen
- EuropCar Cluj Napoca - dealer Citroen
- Revista AutoExpert
- Coasta de Est
- Detectoarebune.ro
- BCR Administrare Fond de Pensii


Situatii Exceptionale:
Evenimentul va fi reprogramat, atentie reprogramat si NU anulat, doar in eventualitatea in care conditiile atmosferice vor fi vitrege cu noi, adica Ploaie sau Ninsoare

Restul discutiilor si detaliilor le gasiti pe topicul dedicat: viewtopic.php?f=8&t=2455&start=180" onclick="window.open(this.href);return false;

Imagine
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine

Închis

Înapoi la “Avizier”