De unde să cumpărați medicamente ieftine?

Vanzari/Cumparari/Schimburi diverse
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
Maknatash
Mesaje: 2
Membru din: Mar Mai 31, 2022 12:50 am
Marca si model masina: Citroen C4 Picasso 1.6 HDI

De unde să cumpărați medicamente ieftine?

Mesaj de Maknatash » Mar Aug 02, 2022 12:31 am

Now a lot of different pharmacies have opened, because the pharmaceutical business brings considerable income! But medicines are overpriced! To buy a quality product, and not a fake, at a very reasonable price, you need to go to the new platform for the sale of medicines liki 24 https://www.replicaonline.ro/cum-sa-obt ... 24-515991/ . This platform has emerged quite recently, but is already in great demand among people. There are a lot of positive reviews on the Internet and you can use it for your own pleasure without any risk!

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”