ClubC4 si Cartec Pitesti va ofera campania "D3X Castig"

Oferte,discounturi, doar pentru membrii ClubC4
Reguli forum
Reducerea de 10% pentru Jante oferita de OZRAcing, prin intermediul Coasta de Est, se aplica tuturor membrilor ClubC4, care au cel putin 50 de posturi si un topic de prezentare al masinii(sau Jurnal de Bord). Oferta este valabila pana in iunie 2010!
Închis
Avatar utilizator
ClubC4
Mesaje: 278
Membru din: Sâm Feb 10, 2007 1:47 am

ClubC4 si Cartec Pitesti va ofera campania "D3X Castig"

Mesaj de ClubC4 » Mie Noi 10, 2010 11:12 am

CARDURILE DE FIDELITATE -10% si -5%

Se acorda membrilor ClubC4 si persoanelor recomandate de acestia.
Beneficii pentru posesorii de carduri
Posesia cardului asigura un discountul permanent de -10% sau -5% pentru achizitiile de piese de schimb, accesorii auto si lucrari service, cu conditia ca pentru aceste achizitii platitorul sa fie posesorul cardului. (exemplu: reparatiile in garantie sau cele de caroserie decontate de societatile de asigurari nu vor beneficia de discount)
In cazul derularii unor promotii cu discounturi specifice acestora se aplica discountul cel mai mare dintre discountul specific si discountul de 10%.
Deasemeni posesorul cardului are prioritate la programare in service; beneficiaza de avantajele actiunilor comerciale, speciale, dedicate posesorilor de card;
Eliberarea cardului -10%
Cardul de fidelitate -10% se elibereaza doar membrilor Club C4 cu conditia ca acesta sa faca dovada apartenentei la club prin logarea – in prezenta unui reprezentant al Cartec - la site-ul http://www.clubc4.ro" onclick="window.open(this.href);return false;.
Dupa autentificare, membrul clubului completeaza formularul de eliberare al cardului, reprezentantul Cartec ii preda cardul dupa ce a retinut partea detasabila cu datele de identificare ale persoanei.
Eliberarea cardului - 5% (pentru alte persoane decit membrii Club C4)
Cardul de fidelitate -5% poate fi solicitat de catre orice persoana recomandata de un membru al Club C4. Dovada recomandarii se face prin prezentarea voucherului de recomandare. Dupa prezentarea voucherului, persoana completeaza formularul de eliberare al cardului, reprezentantul Cartec ii preda cardul dupa ce a retinut partea detasabila cu datele de identificare ale persoanei.

VOUCHERUL DE RECOMANDARE
Daca ne recomanzi colegilor, prietenilor sau rudelor nu o faceti pe gratis. Pentru fiecare recomandare primesti 30 lei iar colegul, prietenul sau ruda ta primesc un discount imediat de -5%. In plus el poate opta pentru eliberarea unui card permanent de -5%.

Modul de lucru cu vouchere
Membrul clubului acorda voucherul unei persoane din cercul sau de cunoscuti, prieteni sau rude, completind partea dreapta a acestuia : numarul cardului sau; numele si prenumele sau; apoi numele si prenumele persoanei recomandate; seria VIN* a masinii persoanei recomandate; data la care a acordat voucherul persoanei.* in cazul in care codul VIN este dificil de obtinut in momentul acordarii vaucherului de catre membru partener, se poate trece numarul de inmatriculare al persoanei recomandate

Persoana recomandata vine la Cartec si beneficiaza imediat de discountul de 5% daca va comanda si i se vor factura piese, accesorii sau servicii in valoare neta de minim 300 lei TVA inclus (neta – valoarea facturii dupa acordarea discountului de 5%)

Daca persoana recomandata a indeplinit conditia de achizitie minima, reprezentantul Cartec completeaza partea drepta a vaucherului si data expirarii vaucherului (de regula este de 6 luni dar organizatorul poate modifica acesta perioada) apoi il valideaza (prin aplicarea stampilei societatii si semnatura) si il restituie persoanei recomandate. Validarea voucherului este anuntata in acest topic (mai pot fi folosite canale de comunicare ca mesaj sms sau e.mail).

Membrul club va recupera de la persoana recomandata voucherul validat si il poate deconta cu ocazia primei facturi pe care o are de achitat (data de valabilitate a voucherului trebuie sa fie superioara datei de eliberare a facturii, in caz contrar voucherul nu mai are valabilitate)

Eliberarea voucherelor de recomandare
De regula, la emiterea cardului, membrii parteneri primesc 3 vouchere. Se pot solicita oricate vouchere ulterior, solicitarea de transmitere se face prin e.mail la adresa club@cartec.ro . Expedirea vaucherelor se va face pe cheltuiala noastra. Membrul clubului este responsabil de indicarea cu exactitate adresa unde doreste sa-i fie expediate voucherele.

Regulamentul complet al campaniei il puteti regasi aici: Citroen/Cartec/RegulamentCampanieCartec_ClubC4.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Deasemeni, pentru a facilita comunicare am creat adresa de email dedicata - club@cartec.ro pentru a comunica eventual si prin email.

Discutii,comentarii, nemultumiri in topicul dedicat : viewtopic.php?f=59&t=5531" onclick="window.open(this.href);return false;

Închis

Înapoi la “Fidelizare Membri ClubC4”