oricum scump nescump eu sunt multumit asta conteaza
legat de cutele alea.. atuci era ora 12 noapte si eram rupt de oboseala .. le`am asezat pe scaun si am facut poza.. a doua zi am aranjat !

Pentru cei care au culori extreme la masina - gen galben, portocaliu etc. fabrica a adaugat in oferta materialele Alcantara Yellow si respectiv Alcantara Orange.Deese scrie:Am solicitat un catalog de prezentare de la baietii de la XXL si am primit 2
Deci daca doreste cineva din Bucuresti unul sa imi zica. In el sunt poze cu diverse combinatii.
Scuze de off.
Nu sunt singurele scaune care au nervuri fie sub nivelul sezutului si spatarului fie deasupra lor (ca de ex modelul nou de Yaris). Aceste nervuri nu se pot pastra din motive simple: nervurile acelea sunt fie cusute de buretele scaunului in acea zona cu denivelare fie lipite de buretele acestuia, avand in vedere ca este tapiterie originala.
- logo-ul se inscriptioneaza doar pe spatar (doar la unele modele de masini care au cusaturi orizontale pe tetiera, logo-ul se inscriptioneaza in aceasta zona)Deese scrie:Am o intrebare de la un prieten ce a vazut catalogul si i-au placut modelele, si anume:
-logo-ul poate fi pozitionat si in alta parte ? (de ex pe tetiere)
-pe langa logo-ul marcii poate fi scris si altceva? de exemplu logo-ul marcii Citroen si scris 'C4' in continuare sau in alta parte.
-in loc de logo-ul marcii poate fi brodata orice inscriptie/semn (ma rog aproape orice) ?
Multam de raspuns.
Si mai am si de la mine o intrebare: pt C4 ce se mai pot face in afara de scaune la voi?
Dublu multumesc
xxlcenter scrie:- logo-ul se inscriptioneaza doar pe spatar (doar la unele modele de masini care au cusaturi orizontale pe tetiera, logo-ul se inscriptioneaza in aceasta zona)Deese scrie:Am o intrebare de la un prieten ce a vazut catalogul si i-au placut modelele, si anume:
-logo-ul poate fi pozitionat si in alta parte ? (de ex pe tetiere)
-pe langa logo-ul marcii poate fi scris si altceva? de exemplu logo-ul marcii Citroen si scris 'C4' in continuare sau in alta parte.
-in loc de logo-ul marcii poate fi brodata orice inscriptie/semn (ma rog aproape orice) ?
Multam de raspuns.
Si mai am si de la mine o intrebare: pt C4 ce se mai pot face in afara de scaune la voi?
Dublu multumesc
- da, poate fi scris si altceva pe langa logo-ul marcii (toate logo-urile existente in baza de date a fabricii se pot combina intre ele sau doar cu anumite parti din ele - ex: Logo Citroen + inscriptie Sport, vezi atasata imaginea)
- se poate broda orice; pentru logo-urile care nu sunt in baza de date a masinii care se brodeaza se percepe 50 EUR+TVA/ 2 locuri, avand in vedere ca masina trebuie programata pentru a realiza acel logo
La ultima intrebare, ti-am raspuns daca nu ma insel intr-un mail.
Mircea, o sa te rog sa detaliezi putinMircimiLyaN scrie:......................................
Din pacate asta este logoul facut de mine ....care ma costat 40 EUR DE SCAUN(pt ca a fost personalizat)....Cel putin asa mi a zis prietenul meu MIHAI GOSTIN(PARTENER BUCURESTI)NU RECOMAND...O NESIMTIRE DE OM
Ne scuzi inca o data pentru problemele aparute cu acest partener - in consecinta nu mai apare pe site in sectiunea dedicata.MircimiLyaN scrie:Din pacate asta este logoul facut de mine ....care ma costat 40 EUR DE SCAUN(pt ca a fost personalizat)....Cel putin asa mi a zis prietenul meu MIHAI GOSTIN(PARTENER BUCURESTI)NU RECOMAND...O NESIMTIRE DE OM