Vand proiector Citroen C4

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
Marius The Boss
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6HDI

Vand proiector Citroen C4

Mesaj de Marius The Boss »

Este original Valeo si echipat cu bec Osram H11.
Pret:100 RON

Imagine
Imagine
Mihay
Supermoderator

Re: Vand proiector Citroen C4

Mesaj de Mihay »

vezi ca atat costa de nou pe la orice magazin de piese auto !
keli
Numar Inmatriculare: MS 10 FYB

Mesaj de keli »

da? la care?, ca eu acum mi-am luat unul cu 160 si ceva :shock: (minus ceva discont de bonus, dar sa zicem ala nu se pune in mod normal) Si mi s-a parut un pret bun, ca de la Citroen (chiar si Valeo) costa mai mult.
VTS Noir Obsidien, 1.6 HDi, 110cp
keli
Numar Inmatriculare: MS 10 FYB

Mesaj de keli »

clarificare ulterioara: din pacate stiu, ca recent am fost nevoit sa-mi iau unul asemenator. Din pacate nu mai am nevoie, ca 100RON mi se pare un pret foarte bun :) Numai becul H11 e pe la 40-60 RON in cele mai multe locuri unde am vazut eu ... (pretul de mai sus amintit de mine e tot pt. un Valeo ca asta, cu becul inclus)

Poate farul de ceata pe care ai vazut la acest pret e fara bec ... saaau la fel de posibil, eu n-am gasit ce era evident la orice magazin de piese. Caz in care, tot raman interesat ce afacere am pierdut :hi
VTS Noir Obsidien, 1.6 HDi, 110cp
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”