Consum motoare pe benzină

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

EU am umblat azi toata ziua si d-abia pe seara am reusit sa alimentez. Cand mi s-a stins a II a liniuta aveam 45km, dupa care au aparut cele 3 liniute. Am cam mers cu frica pana la primul Rompetrol :D.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bogdan scrie:EU am umblat azi toata ziua si d-abia pe seara am reusit sa alimentez. Cand mi s-a stins a II a liniuta aveam 45km, dupa care au aparut cele 3 liniute. Am cam mers cu frica pana la primul Rompetrol :D.
Pai te cred ca ai avut emotii... daca ba iti arata 2, ba 3 s-ar putea sa fie cam in corzi senzorul ala de prin rezervor si nu stii la ce sa te astepti.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

N-ai inteles :lol: :lol: !! Mi-au aparut cele 3 liniute in locul numarului de km care ii mai pot parcurge cu benzina din rezervor. Adica senzorul era demult depasit :D..
Imagine
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Si ce ai bagat? Efix95?
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Da, EFIX95. NU e un obicei, dar a fost cea mai apropiata benzinarie. De obicei bag Mol 95.

Oricum consumul e in aer rau de tot, am 9.9 si o vit medie de 29km/h. Consumul asta il aveam de obicei lao vit medie de 23-24 pe acolo.
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Bogdan scrie:N-ai inteles :lol: :lol: !! Mi-au aparut cele 3 liniute in locul numarului de km care ii mai pot parcurge cu benzina din rezervor. Adica senzorul era demult depasit :D..
Aha:) La mine apre o rabla (forma e de coupe :twisted: ) tractata pina la un dreptunghi care cred ca ar vrea sa fie o pompa de benzina :)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Pai aia apare la toti :D....inseamna ca nu ai ajuns niciodata pana la liniute :D.
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

:oops: se pare ca nu :)

Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Cand se aprinde becul la benzina?Eu nu am reusit nici pana azi... Mai aveam 2 liniute si imi arata ca am autnomie de 45km si nici urma de bec aprins... Deci? Am ajuns la un Rompetrol si am alimentat . Apropo de Rompetrol, am observat azi ca au marit preturile! SuperPlus 98 era 3.8 si azi era 3.9 ron/litru :x De cand alimentez cu 98 a scazut consumul... dupa 450km de mers in Bucuresti, consum mediu 10.8%, viteza medie 24km/h!!!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

cu alea 3 liniute mai faci 5 km fara sa te risti....io fac 10 la mine in oras, fara emotii. adica am ajuns de cateva ori la _ _ _ :D, asa ca m-am cam invatat cu cat ma mai duce. sunt acolo vreo 2, cel mult 3 litrii in rezervor.
ATENTIE: ultima oara am alimentat de la rompetrol de 98, nu efix, fortat de imprejurari, de pe drum. mai aveam in rezervor omv100 asa ca s-a mai diluat. pana acum dimineata aplecat perfect de fiecare data, nu gunoi nu nimic, rezervor gol, rzervor plin. o sa vina momentul sa vedem ce zice rompetrol asta, ca mi-e frica
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

mituc scrie:Pai tu ziceai ca cari permanent vreo 2 grasi pe bancheta din spate... totalizind vreo 250 de kile... :)
Acuma, dupa SQ build.. la motor nu faci nimic?:)
tocmai am facut si maine mai pateste ceva si mai interesant :D
si daca ma numeri si pe mine poti spune ca, car 3 grasi :D (eu = 105 kg )
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

T.rac3Er scrie:ATENTIE: ultima oara am alimentat de la rompetrol de 98, nu efix, fortat de imprejurari, de pe drum. mai aveam in rezervor omv100 asa ca s-a mai diluat. pana acum dimineata aplecat perfect de fiecare data, nu gunoi nu nimic, rezervor gol, rzervor plin. o sa vina momentul sa vedem ce zice rompetrol asta, ca mi-e frica
Eu folosesc de aproape 2 luni doar EFIX95 si merge masina brici...doar o data am bagat 99+ si nu mi-a placut....
Urmatorul plin o sa il fac cu rompetrol 98 sa vad si eu cum e..insa mie mi-au cam castigat increderea...

Pana acum masina mea a mers in ordinea asta doar cu:
- luk 98 (o data cand am luat masina)
- carrera 100 (aproape 2 luni)
- efix95 (aproape 2 luni) + 99+ o singura data.

Urmeaza rompetrol 98.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Media ultimilor 10k KM = 8.0 L/100. E destul e concludent, in atatia KM ajungi sa experimetezi multe moduri de conducere. Un singur aspect ... si anume ca am tranzitat sezonul rece (mai exact 12.12.2006 - 12.04.2007). Numai Petrom 99+.
Imagine
P.S. Dupa 9999 nu continua afisarea in 5 cifre si nici nu se reseteaza automat la 0.

Intr-un interval mai apropiat si mai cald (undeva intre 12.03.2007 - 12.04.2007), consumul e deja mai rezonabil cu 0.5 L/100.
Imagine

<Mai aveam 2 liniute si imi arata ca am autonomie de 45km si nici urma de bec aprins... Deci?>

Sunt 12 liniute de toate cu o capacitate a rezervorului de 60 L. Facand o impartire, am calculat ca o liniuta ar reprezenta 5 L combustibil. Nu stiu sigur daca e asa. E doar o presupunere!

Cand mai ai doua liniute pline, autonomia poate sa difere in functie de stilul de condus. Tu zici 45KM, eu am avut si peste 80KM.

Cand cele doua liniute se aprind intermitent, atunci se aprinde si becul de benzina, insotit de un sunet. Mai ai cam 7 L in rezervor.

La un moment dat, ramane doar o liniuta intermitenta, iar cand si asta se stinge mai ai vreo 2 L.

Cele 3 segmente apar, parca!, la o autonomie sub 30 KM.
Imagine
Gata cu teoria liniutelor :D
C4 1.6i 16V Berlina
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Oricum nu am riscat niciodata sa merg pana cand se stinge si ultima liniuta :D. Si nici nu voi face asta vreodata!!
Imagine
MirceaX

Mesaj de MirceaX »

am mers eu cu tot felul de liniutze...

martorul luminos se aprinde dupa ce mergi o vreme cu 2 liniutze...
daca tot mergi, ajunge la o liniuntza
dup-aia iti scrie " --- " in loc de autonomie
pe urma, 0 liniutze
si dup-aia am bagat benzina...

aaa, tie iti arata consumul mediu pe 9999km ???

la mine (eu am altfel de display, mai uratzel)
se reseteaza si kilometrajul zilnic, si kilometrajul (+ consum + alea alea) computerului de bord daca trec de 2000 de km
C4 Gri Iceland, 1.6 16V, 110CP, B-58-HDY
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”