Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Orlando, numai daca citesti titlurile topicurilor din aceasta sectiune iti dai seama ca topicul tau nu e in regula. Titlul se potrivea ca nuca-n perete iar continutul topicului nu are nici o referire la masina ta.
Mi-am permis sa-ti schimb titlul (care poate fi schimbat din nou daca ai alta preferinta ) si asteptam sa ne si povestesti ''istoria'' masinii tale, cu toate amanuntele,motorizare(chioar daca e trecut in semnatura), dotari, cum ai achizitionat-o, etc., mai ales ca pare o masina interesanta
un mic avantaj cand esti un membru cat de cat activ pe forum este ca lumea te va cunoaste un pic mai mult decat un user care are 0 posturi si vine deodata cu vreo problema. oricum si pozele astea sunt un inceput
va multumesc pentru sfaturi si am sa va povestesc istoria acestei bijuterii.
am locuit in Italia din 08/2007 pana in 11/2008, impreuna cu parintii, in martie 2008 parintii mei s-au gandit sa-mi faca un cadou fiind unicul copil au zis ca vor sa am ceva important de la ei, vazusem masina in reprezentanta dupa 2 saptamani dupa ce am ajuns in italia si ei stiau ca imi place si asa s-au hatarat sa o cumpere pentru mine, ei avand deja o masina a lor; masina e fabricata in martie 2007 dar a fost folosita de unul din angajatii reprezentantei ca nu se vanduse si in 2008 am luato eu, deci sunt primul proprietar, in momentul achizitionarii masina avea 26000 km, in prezent are 53000. Cam asta e istoria cu masina si sa va zic cate ceva si despre dotari: motr 2.0 HDI 138 CP, climatizare bizonala, senzori lumina, ploaie, parcare, tempomat si limitator de viteza.....aproape full fara navigatie si piele, e modelul vtr pack.....Pot spune ca de cand o am am facut 2 drumuri de Italia cu ea si in afara de consumabile nu am schimbat nimic, imi place la nebunie cum merge si nu asi schimba-o, am avut ocazia sa o dau la schimb cu un BMW seria 1 motor 1,9 diesel dar, dupa ce am condus BMW-ul am zis "no way". Ce sa zic m-am indragostit de masina asta atat de tare incat iubita mea imi zice uneori ca iubesc masina mai mult decat pe ea.
Cam asta e povestea cu masinuta mea. Si in curand o sa mai pun cateva poze si cu interiorul .
va promisesem niste poze.....am postat aici cateva pe care le-am facut cu un prieten intr-o zi cand din plitiseala am zis sa facem o sedinta foto, sper sa va placa....astept comentarii si chiar critici
Sa o stapanesti sanatos! Frumoasa masina!
Sunt curios, textura tapiteriei e cu rosu, sau mi se pare mie? Pare a fi ca cea a VTS-ului....poti pune o poza mai detaliata?
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
imi cer scuze dar nu am o poza mai detaliata....oricum are dreptate Aurica, baza e rosie si plasa e neagra, si nu are piele deloc, oricum e ok......va multumesc tuturor pentru comentarii