Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Bogdan »

Ti se pare ridicol sa consulti cel mai scump service de pe piata! Adica serviceul de la Iasi este cel mai scump service de pe piata in conditiile in care masina lui Victor are 6700km si e in garantie!! Asta nu e decat o aberatie ieftina, si sunt constient ca stii si tu asta!!

Eu de cate ori am avut probleme cu oricine fie ca e Citroen Romania, fie ca e ATS, fie ca e ProMotor am scris! De cate ori am fost multumit , am scris la fel, daca ar face toti ca mine si ca multi altii care intr-adevar scriu aici problemele din serviceuri, poate ca vreodata se va schimba ceva!!

Este irelevant ce zici tu, si lasa povestea ca e un banner aici si d-aia se schimba atitudinea ca nu tine!! Multi s-au saturat sa-l vada pe chainsaw cum recomanda el cu inversunare serviceuri de cartier si baga toate serviceurile Citroen in aceiasi oala!!

Prostie ti se pare tie, dar si eu as fi mers la service pentru ce are Victor acolo pentru simplul fapt ca masina e in garantie, si trebuie sa profit de acest lucru!

Daca tu ai umblat prin serviceuri si ti-ai furat-o din diverse motive, si ai tacut e strict problema ta, dar repet nu mai generaliza, pentru ca habar nu ai ce se intampla la serviceul de la Iasi unde vrea Victor sa mearga, sau la Serviceul de la Galati, sau la cel de la Valcea!! Stii si tu de ATS ca au facut niste prostii si gata, hai sa urlam in gura mare si sa-i aruncam pe toti in rahat!!

Vino cu lucruri concrete si atunci pe bune daca s-ar supara cineva, chiar am fi cu totii bucurosi sa vedem feedback din service, bun rau cum o fi(uite cum a facut commandorsteel de exemplu).

Si ca sa inchei, inceteaza sa mai arunci cu rahat gratuit in tot ce inseamna service Citroen, deoarece aruncatul cu rahat in mod gratuit nu se tolereaza pe ClubC4, indiferent de tinta!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

tu, dupa ce-ai luat o groapa cu "in jur de 60 la ora", crezi c-ai fi sub incidenta vreunei garantii cand descoperi probleme la trenu' de rulare?

ironia din postu' de pe celalalt topic nu este aruncata aiurea, iata un caz concret (semnalat de mine si la momentu' respectiv) in care in urma unei revizii (PLATITE, DECI), dupa ce masina urcum a fost urcata pe rampa (ptr schimb ulei, si am impresia ca era valabila si promotia cu 10 puncte de verificare moca) propietarului i s-au cerut bani ca sa bage o ranga si sa traga
VeNoM386 scrie:Mi s-a parut ca trage putin stanga si la revizie i-am rugat sa verifice si trenul de rulare, verificare care nu se face la revizie si este contra cost.
sa nu mai zic de cel caruia ii mergea volanu' ca la dacie, si cei de la service au zis ca pe lexia nu da erori, deci e ok ...

deci pana sa acuzi pe cineva ca arunca cu vorbe in vant, invata intai sa intelegi o gluma/un sarcasm, si apoi observa ca respectivele afirmatii oricum au fost complet fondate.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Fondator

Mesaj de Bogdan »

NU vad pe nimeni cu masina in garantie sa fi patit ce zici tu mai jos cu exemplul dat de Venom, deci in continuare tu esti cel care aberezi!

Glume, aberatii si sarcasm le faci la Funny Area, la cafenea, nu in topicul in care un utilizator isi expune o problema (reala sau nu)

Si nu e vorba de ironia din postul trecut, e vorba de "ironiile" tale din ultima vreme!!

Stim cu totii foarte bine ca tu nu glumesti cand vorbesti de serviceurile citroen, deoarece cu greu se schimba anumite doctrine!!
Imagine
broxxl

Re: Citroen are 2 oferte unice pentru tine !

Mesaj de broxxl »

:ok .PACALEALA SA TI IA BANI :ok

Club c4:te rog sa nu faci afirmatii daca nu le si sustii!
pana una alta ai avertisment! Postul a fost mutat din topicul cu Oferta Citroen
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Citroen are 2 oferte unice pentru tine !

Mesaj de Aiurica »

ia detaliaza putin.
nu , dar este extrem de usor sa arunci cu vorbe!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
broxxl

Mesaj de broxxl »

NU am voie sami spun parerea .ce sintem pe timpu lu ceausescu :applause
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

daca ai folosi si semnlele de exclamatie cat si gramatica limbii romane, ar fi posibil sa inteleg .
asa pot face doar presupuneri despre afirmatia ta.

ai voie sa iti spui parerea insa sa o faci intr-un mod in care ai dovezi, nu doar sa arunci cu vorbe.
suntem satuli de afirmatii rautacioase in toata media, asa ca am rugamintea atunci cand faci afirmatii ori sa le probezi, ori cand ti se cere sa o faci.

pana atunci nu esti decat unul dintre multii care isi spun DOAR parerea si asta in timpul in care Ceausescu este sub pamant.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

banuiesc ca mai sunt si altii ca mine, n`oi fi singurul idiot. Am un credit in CHF si a cam crescut cursul de draq l`a luat . Voi de unde va luati CHF mai ieftin ?
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

intrebare: ce parere aveti de un modulator FM? are cineva? ma gandeam sa nu ma mai complic cu USB box ... o carca de bani .. probleme cu afisajul la HU am vazut 5 pagini de discutii si batai de cap in legatura cu usb box-ul ... modulatorul asta ma gandeam ca-l bagi la priza de 12V (intr-adevar asta ar fi un dezavantaj - tii priza ocupata) si ai rezolvat problema .. are intrare usb si SD ... pareri opinii .. aveti n-aveti .. se merita? nu? de ce? merci :hi
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Uita de el...niste mizerii cand vorbesti de calitatea sunetului!
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Bogdan scrie:Uita de el...niste mizerii cand vorbesti de calitatea sunetului!
acelasi raspuns si din partea mea :!: :!: :!:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

@navzar_x mai bine activezi AUX si pui un cablu
semnal dai din Ipod sau un rahat de usb-stick, ori la drum lung din laptop.
eu am pus "by myself" cablu , da prin tara ascult Zooropa FM. am uitat de a 3a sursa de semnal

da un call si ti zic de ce nu ModulatorFM
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

recomandati-mi va rog niste filme bune (siropoase exclus) :D
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

New Chicks Cumm First.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”