FUGE SPATELE [ povesti ]
- silviuthomas
- Numar Inmatriculare: B 81 TPP
Re: FUGE SPATELE [ povesti ]
offtopic:
Nu am intrat pe acest forum sa ma cert cu cineva tocmai din acest motiv nu-ti raspund la provocare.Imi cer scuze pt ca mi s-a parut ceva ciudat in modul tau de exprimare.Sau mai mult ca sigur ca nu vorbim aceeasi "limba". Probabil ca forumurile nu sunt pt mine.
Cu respect si multumiri!
Silviu Toma
Nu am intrat pe acest forum sa ma cert cu cineva tocmai din acest motiv nu-ti raspund la provocare.Imi cer scuze pt ca mi s-a parut ceva ciudat in modul tau de exprimare.Sau mai mult ca sigur ca nu vorbim aceeasi "limba". Probabil ca forumurile nu sunt pt mine.
Cu respect si multumiri!
Silviu Toma
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
ei si tu acum, te superi asa usor. multi de aici ne-am invatat cu stilul de comunciare si nu ne aprindem asa repede. si intr-un fel este normal sa accepti pareri si sa le combati cu alte pareri, mai ales daca stii din experienta niste date.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Mihay
- Supermoderator
gata, am rezolvat eu aceasta neintelegere de aseara, chill 
- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
nu stiu cat de mult sau cat de putin supravireaza c4 ideea e ca in anumite conditii orice masina cu tractiune fata poate supravira dar eu am mers cu golf 5 care e in aceeasi categorie si mi s a parut ca era mult mai usor sa te "joci" cu el decat cu c4 dar tot asa faceam teste era ceva intentionat cu skoda octavia 2 am mers si e cam periculoasa ...am ocolit niste gropi pe un drum de 2 benzi pe la 80km/h si a inceput sa faca urat dupa am inceput sa merg mai incet...unde cu c4 ocoleam gropile fara frica (este vorba pentru cine stie de drumu de la nazarcea care se duce spre constanta)
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp 

BEEP!BEEP!

BEEP!BEEP!- SonyAD
- Numar Inmatriculare: B 07 VDL
Mie, unul, îmi place f. mult comportamentul 2o6-ului. Singura problemă cu comportamentul mașinii se află între scaun și volan.
Apropo, de curiozitate, temă pt. acasă:
Dați jos bieletele antiruliu de pe față la Peugeot 206 și experimentați noul și palpitantul comportament stil wrc în curbe, pe asfalt uscat și cald.
Apropo, de curiozitate, temă pt. acasă:
Dați jos bieletele antiruliu de pe față la Peugeot 206 și experimentați noul și palpitantul comportament stil wrc în curbe, pe asfalt uscat și cald.

Le lion flatulent est revenu.
-
ciprix777
- Numar Inmatriculare: TL 06 MAT
Si eu am patit-o cu fugitul spatelui la 70 km pe ora intr-o curba, pot sa zic banala. Cu toate ca masina e destul de lata, cauciucuri late "205". Incep sa-i descopar foarte multe incoveniente, defecte etc. Ca o parere generala Citroen C4 , inafara de motor care este perfect , este o masina de tot rahatul. Nu stau sa descriu toate defectele, incovenientele ca ma plictisesc. Imi cer scuze daca ofensez posesorii de c4 dar asta e parerea mea.
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Nu ofensezi pe nimeni, este o parere subiectiva, trebuie respectata nu si aprobata.
Ca posesor de C4 2009, 1.6 vti 122 cp, nou, 10.000 km la bord deja, cu totul stralucind inca, si cu amortizoare, frane si motor abia atins, opinia mea subiectiva este ca e foarte entuziasta in curbe si sigura.
Desi acum m-am cumintit, in primii 5000 de km, nu a fost Megane 2, Focus, Astra pana in 105/110 cp care sa nu ramana in oglinda retrovizoare cand primeam flashuri , linie dreapta si curbe.
Acum urmaresc consum, fiabilitate, emisii (sunt ecologist
), usurinta in utilizare.
Ar fi cazul sa faci si tu o revizie sanatoasa la masina - motor, franare, amortizoare si tren de rulare. Sau sa scapi de ea direct daca nu mai merita.
Ca posesor de C4 2009, 1.6 vti 122 cp, nou, 10.000 km la bord deja, cu totul stralucind inca, si cu amortizoare, frane si motor abia atins, opinia mea subiectiva este ca e foarte entuziasta in curbe si sigura.
Desi acum m-am cumintit, in primii 5000 de km, nu a fost Megane 2, Focus, Astra pana in 105/110 cp care sa nu ramana in oglinda retrovizoare cand primeam flashuri , linie dreapta si curbe.
Acum urmaresc consum, fiabilitate, emisii (sunt ecologist
Ar fi cazul sa faci si tu o revizie sanatoasa la masina - motor, franare, amortizoare si tren de rulare. Sau sa scapi de ea direct daca nu mai merita.
Citroen C4, 1.6 vti

- Tomita
- cre8or
mie, in curba de 150 grade (aproape ac de par) abordat in forta, pe asfalt umed si NU a alunecat spatele. anvelopele spate sunt cele originale.
curbe de viteza luate cu ~110(offramp-ul A1 de la pitesti (cum o sa mergeti si voi spre cartec pe 2 oct) iar fara stres, pe banda 2...
. si chiar daca in conditii de denivelare va pierde aderenta, intr-o prima faza se poate controla. (conteaza si soferul loganului care a murit in binecunoscutul accident de pe magheru cu citro c3) sa nu faci masina sa danseze
curbe de viteza luate cu ~110(offramp-ul A1 de la pitesti (cum o sa mergeti si voi spre cartec pe 2 oct) iar fara stres, pe banda 2...
. si chiar daca in conditii de denivelare va pierde aderenta, intr-o prima faza se poate controla. (conteaza si soferul loganului care a murit in binecunoscutul accident de pe magheru cu citro c3) sa nu faci masina sa danseze
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
la c4 fuge spatele pe suprafata de rulare denivelata si asa cum spunea cineva mai sus, parerea mea este ca fuge mult mai rpd decat la o alta masina si asta din cauza greutatii reduse ( nu stiu daca amortizoarele sunt moi sau tari ca nu este domeniul meu)
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
depinde si cum intri in curba. mie nu mi-a fugit niciodata spatele pe asfalt curat - si gumele de vara sunt cele originale (care nu sunt cele mai aderente anvelope).
s-a mai discutat chestia asta (parca) intr-unul din versus-uri - acolo erau filmulete si teste comparative in care c4 era cu mult peste competitori.
daca faceti comparatii intre marci diferite asigurati-va ca aveti aceleasi gume pe ambele. nu poti compara c4 cu energy saver cu un golf cu primacy hp (sa zicem).
s-a mai discutat chestia asta (parca) intr-unul din versus-uri - acolo erau filmulete si teste comparative in care c4 era cu mult peste competitori.
daca faceti comparatii intre marci diferite asigurati-va ca aveti aceleasi gume pe ambele. nu poti compara c4 cu energy saver cu un golf cu primacy hp (sa zicem).
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
-
ciprix777
- Numar Inmatriculare: TL 06 MAT
Masina mea are 58.000 de km gume originale, placute schimbate, rulmenti fata schimbati. bielete schimbate.
- Tomita
- cre8or
daca vii la pitesti o testam si vedem si noi cum fuge spatele la tine... 
-
mexx
Imi pare foarte stabila! Nu mi-a figit curu niciodata! doar atunci cand am vrut eu. Muuuuult depinde de cauciucuri!!!si marimile lor!
- SonyAD
- Numar Inmatriculare: B 07 VDL
Știu câteva curbe f. interesante. Numai bune pt. cine crede că nu îi fuge spatele decât când vrea el. 
De exemplu la urcare pe strada Izvor, pe lângă Casa Pop. Fix după intersecția cu Doctor Staicovici. Să văd eu cine o ia cu mai mult de 50 fără să intre pe contrasens sau să se scape în izmene.
Problema nu este că e curba strânsă, nu e, ci că se schimbă brusc planul drumului.
De exemplu la urcare pe strada Izvor, pe lângă Casa Pop. Fix după intersecția cu Doctor Staicovici. Să văd eu cine o ia cu mai mult de 50 fără să intre pe contrasens sau să se scape în izmene.
Problema nu este că e curba strânsă, nu e, ci că se schimbă brusc planul drumului.

Le lion flatulent est revenu.
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Am fost in Grecia in concediu si am revenit vinerea trecuta.
La un moment dat in Bulgaria pe intuneric pe un drum nemarcat in vreun fel am intrat intr-o curba mai stransa cu 100 - 120 km/h si atunci masina a supravirat f. putin, a intrat simtibil ESP-ul si am restabilit-o fara probleme.
*
Vreau sa subliniez faptul ca drumul era cu denivelari puternice si cu pietris marunt/nisip pe margine (asta importa in discutie din cauza faptului ca la atacarea curbei ajunsesem aproape de marginea acostamentului).
La un moment dat in Bulgaria pe intuneric pe un drum nemarcat in vreun fel am intrat intr-o curba mai stransa cu 100 - 120 km/h si atunci masina a supravirat f. putin, a intrat simtibil ESP-ul si am restabilit-o fara probleme.
*
Vreau sa subliniez faptul ca drumul era cu denivelari puternice si cu pietris marunt/nisip pe margine (asta importa in discutie din cauza faptului ca la atacarea curbei ajunsesem aproape de marginea acostamentului).
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009