Geam electric nu mai coboara
-
tin
- Numar Inmatriculare: IS50MIC
Re: Geam electric nu mai coboara
nu, nu ca si cum ar atinge sticla ceva, se aud nishte "clanc"-uri la intervale relativ egale...
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu stiu ce ar putea fi. Vezi tu la garantie; sa nu zici si noua.
-
tin
- Numar Inmatriculare: IS50MIC
sigur, la service ajung, dar tinand cont ca nu prea am timp , voi mai amana un pic vizita acolo. pPoate cu prima ocazie cand apare o alta problema care chiar nu sufera amanare. Desi sper sa nu se intample chestia asta prea curand
1,6 BENZINA 120 CAI SX+CONFORT +SIGURANTA - BLACK BEAUTY
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
la mine nu mai vrea sa urce deloc geamu' soferului ... si ptr ca ma grabeam, ca voiam sa ajung sa vad finala, m-am enervat si am luat butoanele la pumni, reusind astfel sa stric si impulsu' de la pasager (deci acu urca doar daca tii apasat)
geamu' inca e deschis, am fost nevoit sa duc masina la servici in curte si sa merg pe jos acasa ...
o sa deschid azi panou' ala de comanda, ca am impresia ca e cap stea, si n-aveam oricum surubelnita ptr asa ceva acasa
geamu' inca e deschis, am fost nevoit sa duc masina la servici in curte si sa merg pe jos acasa ...
o sa deschid azi panou' ala de comanda, ca am impresia ca e cap stea, si n-aveam oricum surubelnita ptr asa ceva acasa
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
update si aici
simptome: geamu' electric (de obicei cel de la sofer, fiind cel mai solicitat) nu mai raspunde la comenzi (sau alte variatii pe aceasta tema - raspunde doar cand vrea, urca dar nu coboara, etc)
rezolvare (aproape sigur): se desface masca (va trebuie cap torx, sau stea - e un singur surub). ATENTIE!!!!!!!! nu e nevoie sa separati masca lunga de modulul ptr comenzile geamului. le scoateti cu totu', intoarceti, si jos e ce trebuie desfacut. eu am rupt comutatoru' ptr oglinzi (dreapta stanga) scotand masca aia, si e aproape imposibil sa nu faci asta. ar trebui intai dat afara, dar si asta e imposibil. atentie cum trageti, e si o mufa bagata in respectivul modul.
apoi, se desface "fundul" modulului (vedeti ca e cam naspa, are niste cleme foarte obositoare...), se scoate placa, si se curata bine cu spray de contacte. atentie mare la (re)asamblare. e vorba de un sistem foarte sensibil si daca nu e bine pus la loc, va puteti trezi (ca mine) ca nu va mai merge reglarea oglinzilor, sau altceva (care inainte nu punea probleme).
recomandare: incercati sa eliminati varianta (costisitoare) a unui motoras defect incercand sa inchideti geamurile din telecomanda (tineti apasat lung pe butonu' ptr inchis).
nota: mie nu-mi mai raspundea geamu' soferului aproape deloc. dupa procedura descrisa anterior, a mers perfect (de 1000 de ori din 1000) cateva luni. apoi manifestarile au revenit. o sa ma intorc deci si cu niste poze, ptr ca va trebui sa-l desfac iar.
simptome: geamu' electric (de obicei cel de la sofer, fiind cel mai solicitat) nu mai raspunde la comenzi (sau alte variatii pe aceasta tema - raspunde doar cand vrea, urca dar nu coboara, etc)
rezolvare (aproape sigur): se desface masca (va trebuie cap torx, sau stea - e un singur surub). ATENTIE!!!!!!!! nu e nevoie sa separati masca lunga de modulul ptr comenzile geamului. le scoateti cu totu', intoarceti, si jos e ce trebuie desfacut. eu am rupt comutatoru' ptr oglinzi (dreapta stanga) scotand masca aia, si e aproape imposibil sa nu faci asta. ar trebui intai dat afara, dar si asta e imposibil. atentie cum trageti, e si o mufa bagata in respectivul modul.
apoi, se desface "fundul" modulului (vedeti ca e cam naspa, are niste cleme foarte obositoare...), se scoate placa, si se curata bine cu spray de contacte. atentie mare la (re)asamblare. e vorba de un sistem foarte sensibil si daca nu e bine pus la loc, va puteti trezi (ca mine) ca nu va mai merge reglarea oglinzilor, sau altceva (care inainte nu punea probleme).
recomandare: incercati sa eliminati varianta (costisitoare) a unui motoras defect incercand sa inchideti geamurile din telecomanda (tineti apasat lung pe butonu' ptr inchis).
nota: mie nu-mi mai raspundea geamu' soferului aproape deloc. dupa procedura descrisa anterior, a mers perfect (de 1000 de ori din 1000) cateva luni. apoi manifestarile au revenit. o sa ma intorc deci si cu niste poze, ptr ca va trebui sa-l desfac iar.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ideal ar fi sa se curete si partea de cauciuc a butonului cea care face contactul.
daca acesta este uzat si suprafata de grafit este uzata, puteti da cu un creion pe ea.
nu recomand sa dati cu alcool sau alta substanta pe contactul de cauciuc/grafit al butonului si doar cu o carpa moale.
daca acesta este uzat si suprafata de grafit este uzata, puteti da cu un creion pe ea.
nu recomand sa dati cu alcool sau alta substanta pe contactul de cauciuc/grafit al butonului si doar cu o carpa moale.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- MariusDMC
- Numar Inmatriculare: fara momentan
Eu am alta problema. Geamul pasagerului se ridica doar daca tin apasat butonul. Nu mai are impuls..... Daca il inchid din cheie merge 
Viata-i grea....da' trece..!
http://www.romania-turistica.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.romania-turistica.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Reinitializeaza geamul pt inceput. Scrie in manual cum se face sau studiaza pe forum ca sigur s-a mai scris aceasta operatiune de multe ori.
-
rado
am si eu aceeasi problema cu geamul de la sofer, cand ii dau comanda sa urce coboara..cand nu ia comanda..etc..dar ma gandesc daca nu se poate lua modulul de la geamul pasagerului ( care merge foarte bine) si pus la sofer? stie cineva daca se poate ?