Cheia tip briceag C4
-
KPOne
cheie
si la mine s-au bulit butoanele de inchis si deschis. ( la deschis s-a taiat efectiv cauciucul ala iar la inchis s-a dezlipit si sta contorsionat sub plasticul rigid).
cheia (briceagul) nu mai sta lipita din primele zile de cand am intrat in posesia ei; iar acum dupa 1 an si 1 luna formeaza un unghi de aprox 15 grade cu teaca.
In legatura cu costul de inlocuire al cheii am fost atentionat sa nu pierd un carton cu un cod al cheii pt a putea fi refacuta in cazul pierderii si fara care as fi fost nevoit sa platesc aprox 150Eur + TVA pt una noua.
Prin asta inteleg ca daca am cheia originala(nu e pierduta) si cartonul cu COD necesar pt refacere NU va costa IMENSA suma de 150 eur (pt o cheie), ci MULT mai putin.
DECI??....
CRED ca sunt foarte NESIMTITI si SPECULEAZA...
Fiind INDREPTATIT sa cred asta pt ca la un mom dat am vrut sa imi cumpar o cotiera pt C4 ( a mea a venit fara) si un nene foarte amabil de acolo a venit cu o cotiera IDENTICA cu cele din targ(care se vand cu aprox 1 mil cred)... si mi-a cerut 200 EUR pe ea ca fiind originala. Nu imi venea sa cred ca e posibil asa ceva! L-am luat de maneca si l-am dus langa un C4 cu cotiera, sa imi arate ca e identica cu aia... bineinteles ca nu avea nici o legatura una cu alta... si a inceput sa o dea in diverse ( ca nu stie de ce nu e la fel..... etc).
FOARTE TRIST...
Asa ca va puteti astepta la ORICE de la cei de la ATS.
cheia (briceagul) nu mai sta lipita din primele zile de cand am intrat in posesia ei; iar acum dupa 1 an si 1 luna formeaza un unghi de aprox 15 grade cu teaca.
In legatura cu costul de inlocuire al cheii am fost atentionat sa nu pierd un carton cu un cod al cheii pt a putea fi refacuta in cazul pierderii si fara care as fi fost nevoit sa platesc aprox 150Eur + TVA pt una noua.
Prin asta inteleg ca daca am cheia originala(nu e pierduta) si cartonul cu COD necesar pt refacere NU va costa IMENSA suma de 150 eur (pt o cheie), ci MULT mai putin.
DECI??....
CRED ca sunt foarte NESIMTITI si SPECULEAZA...
Fiind INDREPTATIT sa cred asta pt ca la un mom dat am vrut sa imi cumpar o cotiera pt C4 ( a mea a venit fara) si un nene foarte amabil de acolo a venit cu o cotiera IDENTICA cu cele din targ(care se vand cu aprox 1 mil cred)... si mi-a cerut 200 EUR pe ea ca fiind originala. Nu imi venea sa cred ca e posibil asa ceva! L-am luat de maneca si l-am dus langa un C4 cu cotiera, sa imi arate ca e identica cu aia... bineinteles ca nu avea nici o legatura una cu alta... si a inceput sa o dea in diverse ( ca nu stie de ce nu e la fel..... etc).
FOARTE TRIST...
Asa ca va puteti astepta la ORICE de la cei de la ATS.
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
YM: caponel21
Jumpy - Atlante
YM: caponel21
-
[DeaMoN]
-
MTZ
PT BOGDANEL
Revenind la cheie, nu se schimba pe garantie si costa 500 Ron 
C4 Coupe, 1.6 HDI , B 85 MTZ
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
Re: PT BOGDANEL
cat de tare !MTZ scrie:Revenind la cheie, nu se schimba pe garantie si costa 500 Ron
da ce-i asta ?...cheia succesului ?
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Nu se schimba pe garantie pentru ca e facuta din plastelina si e normal sa se strice.
Mi se pare aberant sa nu fie acoperita de garantie. E consumabil, sau ce?! Sau doar pentru ca e predispusa la defecte nu i se acorda?
Mi se pare aberant sa nu fie acoperita de garantie. E consumabil, sau ce?! Sau doar pentru ca e predispusa la defecte nu i se acorda?
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- HaPPy
- "PIAR"
atunci sa o faca mai de calitate!!!MTZ scrie:Da...cheia succesului.
eu am c4 de 10 luni, si deja simt ca arcul se lasa.... butoanele deocamdata sunt ok. la a3-ul vechi de aproape 2 ani, cheia e in perfecta stare!!! oare de ce???
Ultima oară modificat Vin Iul 20, 2007 8:14 pm de către HaPPy, modificat 1 dată în total.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
bezz
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- HaPPy
- "PIAR"
da, foarte tare replica....
doar ca pompa aia sau ce zici tu ca a crapat acolo, cu siguranta a fost exceptia care confirma regula..... ce sa zic, eu am condus matiz 90k km si n-a crapat niciodata pompa... si nu se ridica la nivelul de pret si calitate de la touareg.
ce ziceam eu de cheia de la a3, era comparativ cu cheia de la c4. normal ca la o adica prefer sa-mi crape cheia decat pompa... desi ideal ar fi sa nu crape nimic dar....
doar ca pompa aia sau ce zici tu ca a crapat acolo, cu siguranta a fost exceptia care confirma regula..... ce sa zic, eu am condus matiz 90k km si n-a crapat niciodata pompa... si nu se ridica la nivelul de pret si calitate de la touareg.
ce ziceam eu de cheia de la a3, era comparativ cu cheia de la c4. normal ca la o adica prefer sa-mi crape cheia decat pompa... desi ideal ar fi sa nu crape nimic dar....
Ultima oară modificat Sâm Iul 21, 2007 12:55 pm de către HaPPy, modificat 1 dată în total.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
am avut o discutie intr'un alt topic , in care am spus ca in 10 ani de exploatare a unei masini , producatorul asteapta sa incaseze inca de 2 ori pretul initial . astfel, daca schimba 2 chei in 6 sau 8 ani ... adica 300 euro , a incasat deja aprox 2 % din pret. Sa nu mai zic de faptul ca ... in cazul pierderii codului, se schimba tot ansamblul .
Covorase / Presulete - Toate dedicate
-
dannastasa
-
KPOne