Cheia tip briceag C4

Scrie răspuns
KPOne

cheie

Mesaj de KPOne »

si la mine s-au bulit butoanele de inchis si deschis. ( la deschis s-a taiat efectiv cauciucul ala iar la inchis s-a dezlipit si sta contorsionat sub plasticul rigid).
cheia (briceagul) nu mai sta lipita din primele zile de cand am intrat in posesia ei; iar acum dupa 1 an si 1 luna formeaza un unghi de aprox 15 grade cu teaca.

In legatura cu costul de inlocuire al cheii am fost atentionat sa nu pierd un carton cu un cod al cheii pt a putea fi refacuta in cazul pierderii si fara care as fi fost nevoit sa platesc aprox 150Eur + TVA pt una noua.
Prin asta inteleg ca daca am cheia originala(nu e pierduta) si cartonul cu COD necesar pt refacere NU va costa IMENSA suma de 150 eur (pt o cheie), ci MULT mai putin.

DECI??....

CRED ca sunt foarte NESIMTITI si SPECULEAZA...

Fiind INDREPTATIT sa cred asta pt ca la un mom dat am vrut sa imi cumpar o cotiera pt C4 ( a mea a venit fara) si un nene foarte amabil de acolo a venit cu o cotiera IDENTICA cu cele din targ(care se vand cu aprox 1 mil cred)... si mi-a cerut 200 EUR pe ea ca fiind originala. Nu imi venea sa cred ca e posibil asa ceva! L-am luat de maneca si l-am dus langa un C4 cu cotiera, sa imi arate ca e identica cu aia... bineinteles ca nu avea nici o legatura una cu alta... si a inceput sa o dea in diverse ( ca nu stie de ce nu e la fel..... etc).

FOARTE TRIST...
Asa ca va puteti astepta la ORICE de la cei de la ATS.
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

YM: caponel21
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Eh, poate nu mai e asa ca vin aia de la Citroen si nu o sa mai aiba chiar asa mana libera astia pe aici. Sper :-s
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
MTZ

PT BOGDANEL

Mesaj de MTZ »

Revenind la cheie, nu se schimba pe garantie si costa 500 Ron :)
C4 Coupe, 1.6 HDI , B 85 MTZ
dumiflo
The Citroen C4 man

Re: PT BOGDANEL

Mesaj de dumiflo »

MTZ scrie:Revenind la cheie, nu se schimba pe garantie si costa 500 Ron :)
cat de tare ! :twisted: :twisted: :twisted:
da ce-i asta ?...cheia succesului ?
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
MTZ

Mesaj de MTZ »

Da...cheia succesului. :lol:
C4 Coupe, 1.6 HDI , B 85 MTZ
bezz

Mesaj de bezz »

pe forum pejo vindea cineva chei briceag, nu stiu cat de personalizabile dar parca rezolvasera problema cu chip-ul ... check it out, eu mi-am pierdut contul si nu pot sa va dau link...pretul era decent.
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Nu se schimba pe garantie pentru ca e facuta din plastelina si e normal sa se strice.

Mi se pare aberant sa nu fie acoperita de garantie. E consumabil, sau ce?! Sau doar pentru ca e predispusa la defecte nu i se acorda?
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

MTZ scrie:Da...cheia succesului. :lol:
atunci sa o faca mai de calitate!!!
eu am c4 de 10 luni, si deja simt ca arcul se lasa.... butoanele deocamdata sunt ok. la a3-ul vechi de aproape 2 ani, cheia e in perfecta stare!!! oare de ce???
Ultima oară modificat Vin Iul 20, 2007 8:14 pm de către HaPPy, modificat 1 dată în total.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
bezz

Mesaj de bezz »

mda offtopic tocmai m-a sunat cumnata-miu ca vine cu touareg-ul la poro {pe platforma} ca l-a lasat la 15k km deoarece i-a crapat pompa de injectie. in schimb sa stii ca-i functioneaza impecabil cheia tip briceag 8) .
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

:laughing5: :laughing5: :sign5: :sign5: Tare rau replica bezz!!! Super tare!!! :laughing5: :laughing5: :sign5: :sign5:
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

da, foarte tare replica....
doar ca pompa aia sau ce zici tu ca a crapat acolo, cu siguranta a fost exceptia care confirma regula..... ce sa zic, eu am condus matiz 90k km si n-a crapat niciodata pompa... si nu se ridica la nivelul de pret si calitate de la touareg.

ce ziceam eu de cheia de la a3, era comparativ cu cheia de la c4. normal ca la o adica prefer sa-mi crape cheia decat pompa... desi ideal ar fi sa nu crape nimic dar....
Ultima oară modificat Sâm Iul 21, 2007 12:55 pm de către HaPPy, modificat 1 dată în total.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
bezz

Mesaj de bezz »

:laughing5: bine c-a slabit 5 kg omu' ca de azi merge cu un golf 5 :laughing5:

atentie! are card rompetrol si toata "viata toareg-ului" a alimentat de acolo...cititi printre linii

end offtopic
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
enacheedi
Numar Inmatriculare: B-16-KCA

Mesaj de enacheedi »

am avut o discutie intr'un alt topic , in care am spus ca in 10 ani de exploatare a unei masini , producatorul asteapta sa incaseze inca de 2 ori pretul initial . astfel, daca schimba 2 chei in 6 sau 8 ani ... adica 300 euro , a incasat deja aprox 2 % din pret. Sa nu mai zic de faptul ca ... in cazul pierderii codului, se schimba tot ansamblul .
Covorase / Presulete - Toate dedicate
dannastasa

Mesaj de dannastasa »

enacheedi scrie: ... in cazul pierderii codului, se schimba tot ansamblul .
hai sa nu exageram... identificarea codului se poate face pe baza seriei de sasiu a masinii ... care nu poate fi pierduta :D .
C4 Coupe 1.6i 16V 110CP, Urban Jungle, Negru, Volan piele, MP3 si Oglinzi incalzite.
B 58 PAZ
KPOne

Mesaj de KPOne »

da... normal...
nu se schimba tot ansamblul .
dar daca nu ai codul ... cica se da comanda in franta... bla... bla... bla...
o sa ajung sapt viitoare la revizie... si poate reusesc sa o scot la capat :D
C5 Tourer - Exclusive

Jumpy - Atlante

YM: caponel21
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”