Offtopic Room !
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Offtopic Room !
@Tomita, pozitia corecta este: doua degete de la mana stanga la ora 6 si mana dreapta pe piciorul doamnei copilot. Da? E clar?

C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Cateva poze de la mica intalnire clubc4 de azi de la Ploiesti

Puii mei bai alex, sa-ti pui stiker macar, si tu, ca si mine de altfel
Nu mai avem noi C4 dar cum bunul meu prieten "Tomita" zicea la un moment dat ClubC4 e un mod de viata lipsit de granite sexuale sau automotivante si de orice alta natura.
ClubC4 Rullzzz
I want to make love to clubc4

Puii mei bai alex, sa-ti pui stiker macar, si tu, ca si mine de altfel
Nu mai avem noi C4 dar cum bunul meu prieten "Tomita" zicea la un moment dat ClubC4 e un mod de viata lipsit de granite sexuale sau automotivante si de orice alta natura.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
sa`nteleg ca pana la ora asta te`ai plimbat cu rolele ? 
LE: aia galbena e frumoasa rau date`n sange... si sobolanca ta face un pic cu ochiu` asa
LE: aia galbena e frumoasa rau date`n sange... si sobolanca ta face un pic cu ochiu` asa
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
A ta e o idee mai slab dotata, deci mai usoara si cu valente sportive.andu_nae scrie:Pai mai vlad, daca tot esti cu 300 km mai aproape si ai acelasi motor ca mine m-ar satisface filmulete facute si de la tine din masina![]()
La Cluj nu stiu cand mai dau dar fac tot posibilul sa ma opresc prin turda.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Nu chiar pana la ora asta, dar aproape.alex82 scrie:sa`nteleg ca pana la ora asta te`ai plimbat cu rolele ?
Eu nu vad nici o masina galbena, tu de care vorbesti
Daca e vb de a ta, 1 la mana e mai frumoasa a mea, in primul rand pentru ca nu are usi in plus, iar 2 a ta e argintie-verzuie dar nu galbena
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Apropo, uite ce poze face LG-ul....
Mai misto decat x10 al tau de nspemii de megapixeli
Mai misto decat x10 al tau de nspemii de megapixeli
- keli
- Numar Inmatriculare: MS 10 FYB
Dap, se pare ca e un indicator pt. indicatorvlad scrie:Dar si indicatorul cu verde ...
VTS Noir Obsidien, 1.6 HDi, 110cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cel mare din dreapta e clar pentru temperatura lichidului de racire. Cel mic de linga el pare sa fie pentru temperatura uleiului.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
si ce indica ala de ulei mituc ?
ala e simbolul pt apa / antigel...si langa scara cu gradatii...
asa cum la turometru , e ca un simbol rot/min si deasupra ai gradatiile , asa cum la vitezometru km/h e ca un simbol si deausprea gradatiile etc...
pt varianta cum ca ar fii pt ulei , care ar fii explicatia ca e aprins simbolul... ca e motorul rece ? ca sa zicem ca ala mare de langa , care ar fii de apa / antigel nu are nici o liniuta , deci masina e rece...in cazul asta pun 2 poze... una cand era si masina rece si una cand eram pe autostrada dupa cel putin 30 de min de mers cand masina era calda

si cu motorul rece
http://postimage.org/image/95wxwqplw/" onclick="window.open(this.href);return false;
simbolul ala mic apare in ambele cazuri... si nu am avut niciodata probleme cu uleiul , nici macar nu am fost nevoit sa completez vre`odata intre revizii...15k de km
ala e simbolul pt apa / antigel...si langa scara cu gradatii...
asa cum la turometru , e ca un simbol rot/min si deasupra ai gradatiile , asa cum la vitezometru km/h e ca un simbol si deausprea gradatiile etc...
pt varianta cum ca ar fii pt ulei , care ar fii explicatia ca e aprins simbolul... ca e motorul rece ? ca sa zicem ca ala mare de langa , care ar fii de apa / antigel nu are nici o liniuta , deci masina e rece...in cazul asta pun 2 poze... una cand era si masina rece si una cand eram pe autostrada dupa cel putin 30 de min de mers cand masina era calda

si cu motorul rece
http://postimage.org/image/95wxwqplw/" onclick="window.open(this.href);return false;
simbolul ala mic apare in ambele cazuri... si nu am avut niciodata probleme cu uleiul , nici macar nu am fost nevoit sa completez vre`odata intre revizii...15k de km
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si nu se aprinde nici la cei care au avut erori de presiune ulei sau nivel ulei. Cel putin nu au zis niciunul nimic.
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
ce faci alex, dai flashuri la ferrari ?
aveai un pic peste 300, dar al naibii soare, a rasarit de unde te asteptai mai putin
aveai un pic peste 300, dar al naibii soare, a rasarit de unde te asteptai mai putin
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
se mergea incet ma...cred ca`i consuma mult 
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
cica intalnire club c4 =)) compusa din peugeot 407 :-> si ceedcatalin4u24 scrie:Cateva poze de la mica intalnire clubc4 de azi de la Ploiesti![]()
Puii mei bai alex, sa-ti pui stiker macar, si tu, ca si mine de altfel![]()
ClubC4 Rullzzz
![]()
frumoase amandoua...
Si totusi se invarte!
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
bai da' grabit rau domnu' alex, nu sta dupa toti trogloditii cu petardele lor de ferrari, uite-l cum se baga saracu' "calut" intimidat si destul de periculos intre alea doua masini de pe banda 1 
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.