INJECTOARE DIESEL C4
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: INJECTOARE DIESEL C4
roaga-i dupa ce termina( sa fii acolo) sa mai faca un test sa iti demonstreze ca nu mai are eroarea respectiva!!!!!!!!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
annddyy
Am desfacut si eu injectoarele la C3 pt ca dupa ce se incalzea motorul se oprea brusc(in mers), iar pe tester eroarea era de la injectoare (toate 4).
Le-am dus, le-am pus pe banc, la presiune dadeau motorina pe retur intr-o veselie. Motiv - CALAMINA la greu.
10 ron / injector verificarea + 60 ron curatarea / injector cu ultrasunete. (in Tr Severin), garantie 6 luni.
Precizez ca 3 injectoare au peste 100.000 km iar unul vreo 30. 000.
Maine, cel tarziu poimaine vor fi puse pe masina - sa vedem rezultatul. Sunt tare curios.
Le-am dus, le-am pus pe banc, la presiune dadeau motorina pe retur intr-o veselie. Motiv - CALAMINA la greu.
10 ron / injector verificarea + 60 ron curatarea / injector cu ultrasunete. (in Tr Severin), garantie 6 luni.
Precizez ca 3 injectoare au peste 100.000 km iar unul vreo 30. 000.
Maine, cel tarziu poimaine vor fi puse pe masina - sa vedem rezultatul. Sunt tare curios.
Life begins at 4000 rpm.
- SonyAD
- Numar Inmatriculare: B 07 VDL
Deci motorină pe retur în exces poate să fie și de la calamină pe duza injectorului sau implică neapărat uzură și recondiționare?

Le lion flatulent est revenu.
- SonyAD
Are rost să încerc să purjez injectoarele?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gH_aE_OVHRI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gH_aE_OVHRI[/youtube]

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu prea stiu ce inseamna purjat injectoare.
Adica curatate chimic sau ce drac face ala acolo. Prin purjare eu inteleg inlocuirea lichidului si implic curatarea unei componente. La injector ce sa purjezi ? Un filtru de motorina da, se aduna apa si mizerie si se poate purja.
-
dr.warez
- Numar Inmatriculare: -
Pentru cei cu probleme la injectoare, pompa de injectie e un service pe cutitul de argint (turcul Taci) foarte ok oamenii. Am vazut la ei dureaza "exagerat de putin" demontat injectoare, reparat, montat fata de altii 1 luna. Preturile sunt ok.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Asta daca nu ai bafta sa fie unu blocat bine in chiuloasa.dr.warez scrie:Am vazut la ei dureaza "exagerat de putin" demontat injectoare
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
sa inteleg ca noi, proprietarii de diesel..trebuie sa ne facem un hobby din a slabi si a strange injectoarele la o anumita perioada...sa zicem..luna?
)
Si totusi se invarte!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Eu unul nu o sa fac asa ceva. La fiecare miscare ar trebui reinlocuite saibele de cupru ce etanseaza injectorul. Daca am bafta sa fie unu blocat ... d-zeu cu mila. Caut atunci solutii, dar din experienta daca ai rabdare si persistenta orice se deblocheaza. Sper sa nu fiu vreodata nevoit sa imi probez aceste aptitudini pe masina mea.
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
era o vorba acum ceva ani...prin service'urile de cartier.."cand ceva nu merge..cauta un ciocan mai mare"vlad scrie:Eu unul nu o sa fac asa ceva. La fiecare miscare ar trebui reinlocuite saibele de cupru ce etanseaza injectorul. Daca am bafta sa fie unu blocat ... d-zeu cu mila. Caut atunci solutii, dar din experienta daca ai rabdare si persistenta orice se deblocheaza. Sper sa nu fiu vreodata nevoit sa imi probez aceste aptitudini pe masina mea.
Si totusi se invarte!
-
dr.warez
- Numar Inmatriculare: -
Eu am stat la niste "mesteri" recomandati si laudati, foarte frumos vopsit gardul pe afara 1 luna de zile sa dea injectoarele jos si sa schimbe 1 si cele 3 sa le reconditioneze factura pe masura. Am mai scris pe forum povestea ..lelu_z scrie:era o vorba acum ceva ani...prin service'urile de cartier.."cand ceva nu merge..cauta un ciocan mai mare"vlad scrie:Eu unul nu o sa fac asa ceva. La fiecare miscare ar trebui reinlocuite saibele de cupru ce etanseaza injectorul. Daca am bafta sa fie unu blocat ... d-zeu cu mila. Caut atunci solutii, dar din experienta daca ai rabdare si persistenta orice se deblocheaza. Sper sa nu fiu vreodata nevoit sa imi probez aceste aptitudini pe masina mea.
La turcul Taci le schimba si le dau jos intr-o singur zi. Au tot ce trebuie prea multi clienti poate, nu le dau jos pana nu le verifica, nu se iau dupa ce scrie in computer de bord doar. Nu vreau sa fac reclama. Rog admin sa modifice postul daca e considerat reclama. Daca dadeam de ei mai devreme scapam mai ieftin si cu lucrare mai buna.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si pina la urma care e service-ul Citroen la care ai fost initial ?
-
ClubC4
Mai ales daca primul service e autorizat, te rog sa scrii aici!
- SonyAD
Eu am fost la Rune Service, din parcul Semănătoarea și sunt .....
114 lei cheltuiți degeaba. Nu știu pentru ce am plătit.
Când mi se încălzește motorul bate ciocanul sub capotă. Strică tot ghișeftul căcatul de tehnică nămțască că motorul și turbosuflanta sunt giugiuc.
ClubC4: Atentie la limbaj te rog chiar daca supararile tale sunt de imteles poate!
114 lei cheltuiți degeaba. Nu știu pentru ce am plătit.
Curățat chimic duzele injectoarelor.vlad scrie:Nu prea stiu ce inseamna purjat injectoare.Adica curatate chimic sau ce drac face ala acolo.
Îți comanzi și cumperi și mergi pregătit.vlad scrie:Eu unul nu o sa fac asa ceva. La fiecare miscare ar trebui reinlocuite saibele de cupru ce etanseaza injectorul.
Așa sunt majoritatea mecanicilor de azi. De la salahor la programator, toți caută câștig mare și ușor. Când e de muncă fug ca dracul de tămâie sau fac rasol.dr.warez scrie:Eu am stat la niste "mesteri" recomandati si laudati, foarte frumos vopsit gardul pe afara 1 luna de zile sa dea injectoarele jos si sa schimbe 1 si cele 3 sa le reconditioneze factura pe masura. Am mai scris pe forum povestea ..
Mersi de pont. Când am pițule și timp o să mă duc la nenea ăsta de care zici.dr.warez scrie:La turcul Taci le schimba si le dau jos intr-o singur zi. Au tot ce trebuie prea multi clienti poate, nu le dau jos pana nu le verifica, nu se iau dupa ce scrie in computer de bord doar. Nu vreau sa fac reclama. Rog admin sa modifice postul daca e considerat reclama. Daca dadeam de ei mai devreme scapam mai ieftin si cu lucrare mai buna.
Când mi se încălzește motorul bate ciocanul sub capotă. Strică tot ghișeftul căcatul de tehnică nămțască că motorul și turbosuflanta sunt giugiuc.
ClubC4: Atentie la limbaj te rog chiar daca supararile tale sunt de imteles poate!

- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
@Sony, ce problema ai avut tu la Rune? Poti sa detaliezi?
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF