Thread pentru mici intrebari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
Albastru
Marca si model masina: Citroen C4 II Exclusive 2.0 HDI
Numar Inmatriculare: B 909 LOL

Re: Thread pentru mici intrebari

Mesaj de Albastru »

Din contra , m-ai scos din ceata . Acuma m-am lamurit si raman dator pe veci :P Instalatia electrica nu am refacuto , pur si simplu la mine se termina la cele 2 mufe , tot ce era pe trager lipsind . Probabil propietarul a dat modulul cu firele.... masina nu a fost avariata rau , a luat doar niste pietoni si 1 gard de protectie de pe trotuar (bucuresti ) in brate . Doar am schimbat piesele si aia a fost tot , dar neavand sist de racire... nu am avut nici 1 reper . Multumesc din suflet Vlad , din pacate vad ca nu esti din bucuresti :( Ai un 6 pack de bere din partea mea cu prima ocazie :)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Eu tot am o nedumerire. Daca cele 2 mufe intra in modulul de comanda unde sint celelalte 2 fire care ar trebui sa duca la ventilator ?
Vezi ca fiecare fir are un cod pe el. Poate descifrezi ce cod au firele din mufa cu 2 pini.
Si ca de obicei verifica casuta de mesaje. Daca nu iti sare in ochi ai optiunea de a activa sa primesti un mail cind ai PM si sa te avertizeze printr-un POP UP cind ai primit un PM.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Albastru
Marca si model masina: Citroen C4 II Exclusive 2.0 HDI
Numar Inmatriculare: B 909 LOL

Mesaj de Albastru »

Sincer nici eu nu stiu unde sunt cele 2 fire care ar trebui sa duca la ventilator . Tragerul , cu tot ce este pe el ( IC , Radiator apa/aer / ,ventilator , modul relee , etc ) lipsea la mine . Instalatia mea electrica se opreste la cele 2 mufe . Acele 2 mufe or sa intre in modulul respectiv , si din acela o sa improvizez sa trag 1 fir cu + la ventilator , masa de pe caroserie presupun , ca nu sunt nebun sa cumpar toate firele de sub capota care ar costa 3400 lei ( pret prestige ) . Din pacate nu am gasit nici 1 c4 avariat sa il iau direct de pe el.
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

intrebare: daca imi fac badboy, pierd din lumina farurilor?
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

banuiesc ca mie mi te adresezi. :mrgreen:
da!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Mesaj de george.serik »

Salut

Vreau sa schimb placute+discuri fata si sunt putin nedumerit. Pe ce varianta mi-ati recomanda sa merg?

FERODO
ATE Masina nu are ESP. (la ATE in lista apar ca fiind pentru masini fara ESP, dar la detalii produs apare altceva.... o sa vorbesc cand ii prind online)

Mersi
SOLD
Imagine
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

Dintre alea 2 aș alege TRW.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Mesaj de george.serik »

mersi pentru reply, o sa ma interesez sa vad ce gasesc. :hi
SOLD
Imagine
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Ferodo Premier, abia am pus. Nu scartaie :hi
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

mi se intampla cu nu foarte multe bagaje noaptea sa primesc flashuri sa schimb faza ... deci faza scurta deranjeaza :roll: la faruri nu s-a umblat pana acum - acest lucru se intampla de cand am luat masina -exclus ca s-a intamplat ceva intre timp gen dereglare de la hartoape ... repet 1-2 persoane in masina bagaj lejer ... sunt setate pe 0 de la rotita de sub volan ... eu citisem prin carte ca fara incarcare se pun pe 0 farurile ... pe perete se vad ok cum bat ... se intampla si la voi ???? am eu o problema la faruri? am sa-i rog in service sa le verifice
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
SonyAD
Numar Inmatriculare: B 07 VDL

Mesaj de SonyAD »

Dacă primești flashuri învârte rotița la 1. Ăla pe care îl orbești știe mai bine dacă deranjezi sau nu.

Ca să îți dai seama dacă farurile îți bat aiurea îți trebuie o suprafață plată și un zid. O parcare subterană e giugiuc.

Orientezi mașina spre zid și te aproprii de el. Dacă pe măsură ce te aproprii fasciculul de lumină coboară pe zid înseamnă că farurile îți bat sus și viceversa.

Te duci frumos în față și reglezi elevația farurilor, verifici și tot așa până bat în plan orizontal. Bineînțeles, cu farurile în poziția 0.

E bine să ai pe cineva să te ajute sau să marchezi pe zid unde îți bat farurile de aproape și de departe.
Imagine
Le lion flatulent est revenu.
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

SonyAD scrie:Dacă primești flashuri învârte rotița la 1. Ăla pe care îl orbești știe mai bine dacă deranjezi sau nu.
:mrgreen: faptul ca deranjez e limpede - e motivul pt care primesc flashuri - de rotitza stiu sa invart nu-i problema :mrgreen:
curiozitatea mea era alta: daca e o chestie generala ... daca asa sunt facute ele din fabrica ... daca sunt singurul care se confrunta cu situatia asta ... poate pur si simplu lumina este puternica si da senzatia de faza lunga :roll: ... intreb si eu :hi
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Pai atat timp cat nu ai auto-leveling e normal ca farurile sa se ridice cand masina e lasata de spate/incarcata.Atunci tre sa dai tu din buton sa le lasi mai jos,scrie si in cartea masinii la ce incarcare si cat sa dai din boton :wink:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
5orin

Mesaj de 5orin »

navzar_x scrie: curiozitatea mea era alta: daca e o chestie generala ... daca asa sunt facute ele din fabrica ... daca sunt singurul care se confrunta cu situatia asta ... poate pur si simplu lumina este puternica si da senzatia de faza lunga :roll: ... intreb si eu :hi

Eu cred ca e din cauza ca faza scurta e "pe interior", fata de majoritatea masinilor, unde faza scurta e in partea dinspre exteriorul farului / masinii, iar cea lunga in interior....
De asta, multi care vine spre tine vad farurile prea apropiate si li se pare ca ai faza lunga, chiar daca intensitatea luminii nu-i deranjeaza foarte tare.
Ultima oară modificat Mar Iun 21, 2011 1:47 pm de către 5orin, modificat 1 dată în total.
C4 1.4 berlina Rouge Lucifer 2010
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Ar insemna ca sunt niste mari dobitoci,nu ca n-ar fi unii dintre ei ... Dar daca e asa le arati ca ai lunga pe exterior,mai mult asa cat sa le intre bine in cap :mrgreen:
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”