recomandare subwoofer

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

recomandare subwoofer

Mesaj de fanut »

Vreau ceva mai multa muzica in masina dar nu vreau sa schimb unitatea din bord si colegul Aiurica a recomandat achizitionarea unui subwoofer(bine el mi a sugerat sa nu schimb boxele pe spate ca no sa realizez o mare mare minune dar cine nu asculta de cei care stiu ce spun e problema lor). Am schimbat boxele spate rezultatul nu e ff socant e mai bine dar vreau mai mult. Ii rog pe cei care se pricep care au in masina sau care au auzit cu urechiusele lor un subwoofer ok din pct de vedere zgomot si pret sa posteze si aici va multumesc.Ma intereseaza subwoofer si statia buget alocat aprox 800 ron plus sau minus. Stima :hi
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Re: recomandare subwoofer

Mesaj de alex82 »

depinde la ce vrei sa te intinzi...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
fanut

Mesaj de fanut »

nu vreau decat un sunet calitativ si sa ma incadrez in 800 roni
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

decent, mic, efect garantat!
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Bass_Pack/" onclick="window.open(this.href);return false;

i l-am instalat colegului meu pe o Honda Acord 2011.
la tine ar trebui sa se auda mult mai bine.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
fanut

Mesaj de fanut »

am auzit lucruri foarte frumoase despre focal cred ca e o alegere buna. Mai am o intrebare prin statia aia pot lega cumva si difuzoarele de pe spate??? pentru ceva mai multa galagie?? Va rog sa nu radeti daca e o prostie ce am intrebat nu ma pricep absolut deloc. Multumesc de recomandare :hi
stormrage
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: AR-86-STD

Mesaj de stormrage »

La pachetele de bass nu prea poti lega si altceva... Sunt gandite sa mearga doar cu subwooferul. In cazul lu focalul ala care ti la dat Aiurica, subwooferul are putere de 250 w si ampliful are de 1X200 w... deci, subwoofer si atat (puterea amplifului pe 2 canale ar fi 2X75w... care nu te ajuta prea mult).
Eu unu pot sa iti recomand ce mi-am montat si eu. http://carsystems.ro/car-audio-video/su ... w-rms.html
Cu asa ceva eu iti spun din start ca o sa ai "zgomot" mai mult decat poti duce :D Eu miercuri l-am montat si sunt foooarte multumit. Are si putere si claritate... din punctul meu de vedere merita banii.
Aici, (http://carsystems.ro/car-audio-video/su ... -bass.html) gasesti mai multe pachete de bass de la CarSystems, inclusiv care se incadreaza in bugetul tau. Iti recomand sa suni la dep vanzari (Emi - 0729 020 606) si sa vb direct cu omu sa iti recomande ceva care sa ti se potriveasca (din punct de vedere financiar, calitativ si putere). Poti sa ii spui la Emi ca ti-a dat nr. Calin din Arad si ca ai si tu un C4 Coupe ca al meu. Sigur va sti despre ce e vorba.
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

daca vrei ceva mai plat... incearca si aici:
http://www.norauto.ro/multimedia-oferte.php
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Wily
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 90 cp
Numar Inmatriculare: TM 91 WLY

Mesaj de Wily »

Sincer eu iti recomand un Ground Zero... stiu ca sunt mai scumpe, dar si calitatea e mult mai mare! Eu am un Ground Zero Hydrogen de 800w in masina si crede-ma ca nu am auzit la cineva sa se auda mai clar decat la mine. bafta la cautat :hi
Citroen C4 Coupe, motor 1.6 HDI, an 2008, White
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
fanut

Mesaj de fanut »

[quote="stormrage"]La pachetele de bass nu prea poti lega si altceva... Sunt gandite sa mearga doar cu subwooferul. In cazul lu focalul ala care ti la dat Aiurica, subwooferul are putere de 250 w si ampliful are de 1X200 w... deci, subwoofer si atat (puterea amplifului pe 2 canale ar fi 2X75w... care nu te ajuta prea mult).
Eu unu pot sa iti recomand ce mi-am montat si eu. http://carsystems.ro/car-audio-video/su ... w-rms.html
Cu asa ceva eu iti spun din start ca o sa ai "zgomot" mai mult decat poti duce :D

Ai schimbat si difuzoarele pe masina sau ai pus doar subwooferul; in bord ai tot unitatea originala sunt foarte curios ce o sa iasa la sfarsit.Eu personal in proiectul schimbat difuzoare spate nu l recomand nu se castiga mare mare lucru de la un sunet de sa zicem 6 se aude acum de un nota 7,5 . Multumesc mult de recomandari
WhiZaH
Marca si model masina: Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC
Numar Inmatriculare: B 57 WHZ
B 55 WHZ

Mesaj de WhiZaH »

Aiurica scrie:decent, mic, efect garantat!
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer ... Bass_Pack/" onclick="window.open(this.href);return false;

i l-am instalat colegului meu pe o Honda Acord 2011.
la tine ar trebui sa se auda mult mai bine.
Asta il am si eu.Este super ok.Mi-am facut si insonorizare la portbagaj si sunt multumit de efect.
Nu e chiar mic...ocupa ceva spatiu :)
Honda Civic 1.8 i-VTEC
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Wily scrie:Sincer eu iti recomand un Ground Zero... stiu ca sunt mai scumpe, dar si calitatea e mult mai mare! Eu am un Ground Zero Hydrogen de 800w in masina si crede-ma ca nu am auzit la cineva sa se auda mai clar decat la mine. bafta la cautat :hi
nu uitati insa de cerintele clientului.....
800w in combinatie cu HU stoc adica 7 w pe boxe, nu mi se pare o recomandare tocmai ok.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
fanut

Mesaj de fanut »

WhiZaH scrie:

Asta il am si eu.Este super ok.Mi-am facut si insonorizare la portbagaj si sunt multumit de efect.
SI ai ramas cu HU original?? Va rog pe toti cei care vreti sa ma ajutati sa nu se uite faptul ca eu am HU original si nu vreau sa l schimb. :hi
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Nu tre sa schimbi HU daca nu vrei,iti iei semnal de la boxele din spate pt statie.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
WhiZaH
Marca si model masina: Honda Civic Sedan 1.8 i-VTEC
Numar Inmatriculare: B 57 WHZ
B 55 WHZ

Mesaj de WhiZaH »

fanut scrie:
WhiZaH scrie:

SI ai ramas cu HU original?? Va rog pe toti cei care vreti sa ma ajutati sa nu se uite faptul ca eu am HU original si nu vreau sa l schimb. :hi
HU original.N-am facut alte modificari.S-au ocupat baietii de la Be-Loud de montaj,m-am dus seara si am luat masina gata.Sunt multumit de rezultat.Daca vrei ne putem vedea intr-o zi cateva minute sa asculti:)

L.E. Acum am vazut ca nu esti din Bucuresti,deci partea cu proba cred ca pica :)
Honda Civic 1.8 i-VTEC
C4 2006 1.6HDI 110 CP SX Pack
fanut

Mesaj de fanut »

da din nefericire nu sunt din Buc ca tare as mai veni la intalniri in Iasi nu stiu pe nimeni cu subwoofer pe c4 coupe imi place mult cutiuta muzicala recomandata de Aiurica de la Focal acum nu stiu pe ce sa merg trebuie sa ma hotarasc si sa caut pe cineva prin Iasi sa ma ajute cu montajul :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”