Galbeneaua mea :D

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Deci...problema sta in felul urmator. Nu are niciun efect sprayul sau mai stiu eu ce. Scartaie pe partea pe care am luat groapa, adica la amortizorul din dreapta fata. Asta am observat pt ca acolo se aude scartaitul. Si ce am mai observat, pe partea dreapta se vede si o piesa a amortizorului, care pe partea stanga nu se observa, ca o garnitura alba, in partea de sus a amortizorului, sub flansa.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Paste fericit tuturor!
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Re: Galbeneaua mea :D

Mesaj de ZLD_C4 »

Arata foarte bine masina cu suspensia asta, eu am tot cautat pareri despre V-maxx si TA-technix si cam toata lumea a avut probleme fie cu flansele fie cu zgomote...asta m-a cam speriat pe mine cel putin.Ca si duritate cum ti se pare fata de suspensia stock? Sper totusi sa rezolvi ce te nemultumeste si sa ii poti face un review pozitiv dupa ceva km.
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Hristos a inviat!
Bai fratilor e treaba fiecaruia ce-si pune pe masina, dar eu nu inteleg cum va puteti monta asemenea prostii pe masina. :hi
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Ca si duritate, nici nu se compara. Adica e mult mai dura decat cea stock. Problemele cu ea cred ca au fost provocate de acea groapa, pe care chiar nu am avut cum sa o evit, era undeva pe sos. stefan cel mare, daca o evitam, ma lovea unu din dreapta. E un zgomot la virarea pe loc sau la viteze ft mici, ca un parait, am mai tot spus. Se aude pe partea pe care am luat groapa, dar flansele fiind noi mi-e greu sa cred ca am spart rulmentul deja. Am dat cu nspe sprayuri dar au efect doar pe moment, sau chiar deloc. De ex sprayul cu vaselina nu a avut niciun efect, ci numai wd40. Sper sa se rezolve, iar legat de vibratiile la viteze de peste 115 km/h cred ca este de la distantiere, am mai avut problema asta si pana nu le-am fixat intai pe butuc bine si dupa am bagat roata, nu a disparut tremuratul.

P.S : Cosma Adrian, nu tuturor ne plac masinile stoc.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Astea sunt suspensiile nu are nicio legatura groapa!
Eu tot ma mir cum le ai montat tu fara adaptari!
Sincer eu m as duce si as cere banii inapoi as monta la loc amortizoarele vechi si as cumpara arcuri!

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Deci, fi atent. Flansele noi, SNR, aveau o garnitura de metal, care se punea peste flansa, cum ar veni.deci dupa ce bagai capul amorizorului pe flansa, mai venea si aia si dupa intra piulita de strangerea flansei pe amortizor. Le-am pus asa, si intr-adevar, nu se strangeau amortizoarele. Cand am dat jos garnitura de metal, ansamblul flansa plus amortizor arata exact ca cel stocksi prin urmare, s-astrans perfect. Nu a fost nevoie de nicio gaura la flansa largita sau mai stiu eu ce. Cred sincer ca au schimbat amortizoarele de cand le-ai pus tu si astfel s-au potrivit. Flansele aftermarket au intrat perfect pe amortizor.

P.s. eu am ales suspensie sport, cra veche e cursa toata, insa pe mine nu ma deranjeaza ca e mai dura, ci doar pocniturile...
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Mesaj de ZLD_C4 »

Si daca puneai tot ce contine kit-ul nu puteai monta amortizorul nu?ciudat cum sunt kiturile astea de suspensie, la unii se potrivesc perfect, altii le modifica pe strung...
Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu a trebuie sa modific la strung o piesa (a suspensiei VMAxx) care intra in flansa! Iar de pe flansele stock am renuntat la o protectie de cauciuc!
La cum povestesti tu inseamna ca au rezolvat problema modificarii!
Daca nu esti multumit de ele schimba-le cat mai poti!

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Eu ma refer la piesa de dedesubtul flansei mari. Aia a trebuit renuntat la ea, insa suspensia a intrat si a mers perfect. Sunt multumit de ea, doar pocniturile trebuie sa le rezolv. Pana la urma o sa ma obisnuiesc cu ea, cred.
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Exista posibilitatea ca un arc sa fie montat invers?
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Imagine

Frumoaso :mrgreen:
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

De acord, frumoasa tare :P
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Multumesc asemenea, Exo :mrgreen:
Wily
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 90 cp
Numar Inmatriculare: TM 91 WLY

Mesaj de Wily »

Foarte frumoasa :hi
Citroen C4 Coupe, motor 1.6 HDI, an 2008, White
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”