vezi ca buza barei iti este cam murdaraMotzoi C4 scrie:
...
Galbeneaua mea :D
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Galbeneaua mea :D
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
- Numar Inmatriculare: PH-60-SMC
I know and I love it!
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- WENOX
E stima maxima sticker bomb-ul acolo pe bara, de ceva vreme tot aveam in cap sa o fac exact asa pe a mea. Good job! 

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Multumesc pentru aprecieri. Am folosit cartea sticker bomb 1 si peste o folie autocolanta transparenta pentru protectie.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu arata rau masina...felicitari!Motzoi C4 scrie:
Cam astea sunt toate...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Masina a primit ieri huse din piele ecologica de la Constanta, impreuna cu fetele de usi si cotiera. Datorita culorii alese, respectiv maroniul acela cognac de pe C4 exclusive, voi renunta la stickerbomb-ul de pe fata si voi revopsi bara, impreuna cu alte elemente ce au mici zgarieturi, pe casco.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cat te a costat? Pune poze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
620 lei, cu tot cu fete de usi si cotiera centrala. Poze nu am apucat sa fac, pun maine dupa ce ajung acasa..
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
La banii astia e super ok ...
Imbraca si bordul oare ??
Imbraca si bordul oare ??
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
La asta ma gandeam eu acum, sa le fi dat si bordul sa il faca negru cu cusaturile cognac, ca scaunele. Mie imi place cum au iesit, as dormi in masina
)
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
mie nu imi place ce vad.....
deja arata ca naiba pielea aia eco...peste cateva luni va fi si mai rau...nu inteleg de ce nu ai pus material pe mijloc....mi se par largi...eu zic sa nu pui bord...iti bati joc de masina.....
e parerea mea, nu te supara ca o spun.
deja arata ca naiba pielea aia eco...peste cateva luni va fi si mai rau...nu inteleg de ce nu ai pus material pe mijloc....mi se par largi...eu zic sa nu pui bord...iti bati joc de masina.....
e parerea mea, nu te supara ca o spun.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Pot sa imi spun si eu parerea? 
La banii astia arata ok, chiar daca nu stau prea bine.. sper doar sa te tina.
Cat despre aspectul exterior al masinii: felicitari, e foarte frumoasa
La banii astia arata ok, chiar daca nu stau prea bine.. sper doar sa te tina.
Cat despre aspectul exterior al masinii: felicitari, e foarte frumoasa
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
-
Motzoi C4
- C4 Ya Yo
Relu, nu ma supar, insa daca nu ma insel, si tu aveai aceleasi huse, facute de acelasi om. Pozele scot in evidenta micile defecte. E abia prima zi, fara niciun drum lung facut lavolanul masinii, de aia nu aunt perfect asezate.
Nu am pus textil pe mijloc pentru ca nu am vrut, nu imi place, se taie, strica etc la fel ca plusul ala original, iar de largi, nu sunt largi, crede ma pe cuvant. O sa se mai aseze. Cutele le fac pe lateral, acolo unde le faceau si la scaunele tale, pentru ca sunt niste HUSE.
Pielea eco rezista muult mai bine decat textilul, mi a spus si nea Ilie, plus de asta, se curata mai usor. Si nu arata ca naiba, gen sa fie deja stricata, ti se pare. Are insa ochiurile foarte mari, nu e tocita sau ceva. Oricum, multumesc pt feedback uri.
Legat de bord, am spus ca mi-ar fi placut sa ii fac si bordul, dar nu am facut o si nici nu o voi face pentru ca nu stiu cum va iesi.
Nu am pus textil pe mijloc pentru ca nu am vrut, nu imi place, se taie, strica etc la fel ca plusul ala original, iar de largi, nu sunt largi, crede ma pe cuvant. O sa se mai aseze. Cutele le fac pe lateral, acolo unde le faceau si la scaunele tale, pentru ca sunt niste HUSE.
Pielea eco rezista muult mai bine decat textilul, mi a spus si nea Ilie, plus de asta, se curata mai usor. Si nu arata ca naiba, gen sa fie deja stricata, ti se pare. Are insa ochiurile foarte mari, nu e tocita sau ceva. Oricum, multumesc pt feedback uri.
Legat de bord, am spus ca mi-ar fi placut sa ii fac si bordul, dar nu am facut o si nici nu o voi face pentru ca nu stiu cum va iesi.