Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Offtopic Room !
- georgian1987
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6hdi
- Numar Inmatriculare: B 65 SKM
Re: Offtopic Room !
Nu-i nimic. Fiind la inceput, la cum tine volanul si se concentreaza, sigur va observa
. Macar sa isi dea seama ca nu e singura din Iasi care conduce C4.
Citroen C4 Coupe, 1.6HDi, 110CP, Gri inchis
- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Stiam ca nu e bine sa mergi in treapta 1 distante mari....mituc scrie: drumul l-am facut in treapta 1 cu 12-15kmph.
Chiar discutam cu cineva despre asta acum ceva timp...
Deci e bine sau nu ? In panta stiu ca nu face bine masinii.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Ideea e sa nu se sperie cum ca ar avea vre`o problema sau ar fii facut ceva gresit daca o vor flash`uii sau claxona niste "bezmetici" cu C4 ... mai ales ca zici ca`i si incepatoaregeorgian1987 scrie:Nu-i nimic. Fiind la inceput, la cum tine volanul si se concentreaza, sigur va observa. Macar sa isi dea seama ca nu e singura din Iasi care conduce C4.
- georgian1987
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe, 1.6hdi
- Numar Inmatriculare: B 65 SKM
E vreo intalnire cu C4 in Iasi?
Citroen C4 Coupe, 1.6HDi, 110CP, Gri inchis
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Joi dupa masa ajung si eu prin Iasi, si i-am propus lui Fane sa ii vad legatura aia de patrunjel. Daca mai sunt doritori, cu mare drag bem o cafea, ma retin o jumate de ora din drum
!!
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Esti un pic cam...departe de subiect. Catalin spunea de lumea a 3a fiind suparat pe drumurile tarii, si cand a zis asta a fost indulgent. Legat de drumuri, la cate taxe platim suntem in lumea a 10-a sau mai rau. Nu am mers in prea multe tari in afara, doar vreo 6 din europa si toate au drumuri de 100 de ori mai bune.Asgard scrie:Eu nu ma compar cu nimeni, pt ca am lucrat cu x natii de pe suprafata acestui pamant si diferenta o facea culoarea pasaportului, atat.
In schimb ca tot zici ca nu vrei sa o dai in patriotism nu am auzit la nici-un coleg ,indiferent ca venea din USA, sau din India ca ce de cacat este la ei si-si baga p... in ea tara lor, never. Asta spune multe, nu crezi?
Sunt in bus acum, si nu am avut timp sa citesc tot, dar de ce nu ti-ai reparat masina in Uk daca noi suntem asa inapoiati????
Legat de serviceurile din tara, sunt unii care is mecanici si sunt foarte multi care cred ca sunt mecanici. Colegul nostru a platit pt serviciile prestate dc sa stea cu masina blocata atata timp? Mi.ai rupt planetara nu ma intereseaza, pune.mi alta inapoi cu burtuf spart ca eu vreau sa merg acum cu masina, nu maine, nu peste o sapt. sau poate pur si simplu nu am bani de o planetara noua...deci Romania e tara cea mai inapoiata. Ca e frumoasa din pct de vedere turistic/geografic, asta e partea a 2a.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Fiecare a comparat cu altceva si de aici a inceput totul... Catalin a comparat cu tari de prin Europa de pe unde a fost , iar Asgard cu tari cu jungle si deserturi si de aici diferentele ...
- DjAndr3w
Pai nu putem compara mere cu pere. In tari cu jungla si deserturi e mai ieftin litru de benzina ca apa, taxele is 1 dolar pe viata:-)), nu ai rovinieta, taxa de drum, impozit pe dintii din gura etc.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Îți multimesc DjAndr3w ca ai înțeles exact mesajul meu.
Unele persoane sunt pur si simplu puse pe scandal si abia așteaptă o scanteie de genu sa le alimenteze foamea de balacareala.
Ai doua optiuni, te cobori la nivelul lor, pentru ca sa fim seriosi, tre' sa fi undeva la subsol in gândire sa rastalmacesti cuvintele cuiva in așa fel încât sa de-a cum îți place tie , ori optiunea Nr doi, dat pe ignore
Sent from Tapatalk 2
Unele persoane sunt pur si simplu puse pe scandal si abia așteaptă o scanteie de genu sa le alimenteze foamea de balacareala.
Ai doua optiuni, te cobori la nivelul lor, pentru ca sa fim seriosi, tre' sa fi undeva la subsol in gândire sa rastalmacesti cuvintele cuiva in așa fel încât sa de-a cum îți place tie , ori optiunea Nr doi, dat pe ignore
Sent from Tapatalk 2
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Bai oameni buni, cineva mentiona Albania la un moment dat..pai noi nu ne vom compara niciodata cu aia la infrastructura..
Intotdeauna cand faci o comparatie, sau compari cu ceva mai bun sau cu ceva mai rau..ca doar asta inseamna a compara 2 lucruri.
Din punct de vedere drumuri suntem jalnici, ne comparam cu tari vai mama lor din africa, asia, america de sud!
In Africa de Sud de exemplu, unde nu vreau sa intru in detalii ce se intampla, la nivel de drumuri sunt 100 de ani inaintea noastra!
Deci una e sa comparam cultura, oamenii, nivelul de trai, si alta e sa comparam infrastructura! Cu totii am auzit de Congo, mai mult la nivel de gluma cred..pai la nivel de infrastructura in orasele mari gen LibreVille, si intre orase mari/apropiate, la fel sunt 100 de ani inaintea noastra!
Acum Romania ca tara, are plusuri si minusuri, eu am avut ocazia sa calatoresc mult, am avut ocazia si sa stau vreo 8 luni de zile ca rezident nu turist intr-o alta tara, si nu o vad chiar ca pe cel mai negru drac, asa privind per ansamblu! Insa din pacate, acum de cand am un copil si vad cum se impute la noi sistemul de invatamant, ma gandesc serios sa fac un pas mare in urmatorii cativa ani..plus de asta, ma gandesc cu groaza cine ne va plati noua pensiile pentru care acum se platesc sume exorbitante sub forma de taxe..
Discutia este una ampla, nu poti sa spui doar ca Romania e de kkt, sau Romania e cea mai tare...la fel cum nu poti spune ca Africa de Sud este mai de kkt decat Romania doar ca ai sanse sa fii impuscat pe strada mai mari decat in Ferentari!
Intotdeauna cand faci o comparatie, sau compari cu ceva mai bun sau cu ceva mai rau..ca doar asta inseamna a compara 2 lucruri.
Din punct de vedere drumuri suntem jalnici, ne comparam cu tari vai mama lor din africa, asia, america de sud!
In Africa de Sud de exemplu, unde nu vreau sa intru in detalii ce se intampla, la nivel de drumuri sunt 100 de ani inaintea noastra!
Deci una e sa comparam cultura, oamenii, nivelul de trai, si alta e sa comparam infrastructura! Cu totii am auzit de Congo, mai mult la nivel de gluma cred..pai la nivel de infrastructura in orasele mari gen LibreVille, si intre orase mari/apropiate, la fel sunt 100 de ani inaintea noastra!
Acum Romania ca tara, are plusuri si minusuri, eu am avut ocazia sa calatoresc mult, am avut ocazia si sa stau vreo 8 luni de zile ca rezident nu turist intr-o alta tara, si nu o vad chiar ca pe cel mai negru drac, asa privind per ansamblu! Insa din pacate, acum de cand am un copil si vad cum se impute la noi sistemul de invatamant, ma gandesc serios sa fac un pas mare in urmatorii cativa ani..plus de asta, ma gandesc cu groaza cine ne va plati noua pensiile pentru care acum se platesc sume exorbitante sub forma de taxe..
Discutia este una ampla, nu poti sa spui doar ca Romania e de kkt, sau Romania e cea mai tare...la fel cum nu poti spune ca Africa de Sud este mai de kkt decat Romania doar ca ai sanse sa fii impuscat pe strada mai mari decat in Ferentari!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- DjAndr3w
Catalin, mesajul tau era simplu de inteles pentru cine vroia asta. Noi suntem departe cu mai tot in tara asta, nu doar infrastructura.
Bogdan, nu ma refer neaparat sa comparam tara cu tara, ca asa gasim la toate minusuri si plusuri, pe mine ma depaseste, dc la cate taxe si impozite platim nu avem si noi drumuri pe care sa circulam decent? Prea isi bat joc astia de noi. Asgard spunea ca avem drumuri fata de alte tari, pai sa imi spuna mie pe ce loc e romanica la cm de autostrada/locuitor din UE? Sau noi nu suntem in europa doar o pretindem?;-)) vorba melodiei.
Bogdan, nu ma refer neaparat sa comparam tara cu tara, ca asa gasim la toate minusuri si plusuri, pe mine ma depaseste, dc la cate taxe si impozite platim nu avem si noi drumuri pe care sa circulam decent? Prea isi bat joc astia de noi. Asgard spunea ca avem drumuri fata de alte tari, pai sa imi spuna mie pe ce loc e romanica la cm de autostrada/locuitor din UE? Sau noi nu suntem in europa doar o pretindem?;-)) vorba melodiei.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Pai cum de ce? Pentru ca trebuie sa fure cine trebuie si sa se imbogateasca cat mai mult..e simplu!
D-abia astept sa-l vad pe micutul asta de Sova ce mare rahat va face el, ca de cand a aparut la TV numai autostrazi viseaza!
D-abia astept sa-l vad pe micutul asta de Sova ce mare rahat va face el, ca de cand a aparut la TV numai autostrazi viseaza!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- DjAndr3w
Da, si eu visez sa castig la loto...dar nu mi-am luat bilet, exact asa va fi si cu autostrazile lui.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
prefer sa am drumuri de 2 lei, sau sa nu am drumuri deloc dar sa traiesc intr-o tara cu viitor stabil, si sanatos. unde sa stiu ca nu mi-e teama de ce se va intampla intr-o luna sau intr-un an. unde sa pot sa imi fac treaba linistit si sa sper ca pe baza abilitatilor mele voi progresa. si mai departe urmasii mei sa aiba aceeasi liniste.
romania nu este aceasta tara. aici e viol pe fata al cetatenilor, indiferent de culoarea politica. daca faci parte din cercurile care au de castigat de pe ruma razboaielor politice atunci esti ok.
romania nu este aceasta tara. aici e viol pe fata al cetatenilor, indiferent de culoarea politica. daca faci parte din cercurile care au de castigat de pe ruma razboaielor politice atunci esti ok.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- DjAndr3w
Tomita, in Romania nu avem nici drumuri nici viitor...deci, macar drumuri de am avea ca viitorul e cenusiu rau.