Probleme motor (nu sunt sigura)

nicol24
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4

Re: Probleme motor (nu sunt sigura)

Mesaj de nicol24 »

stevey scrie:Asta e treaba cu masinile sh, nu stii cine si cum a condus-o.La 138.000km e normal sa mai apara mici probleme mai ales la diesel, dar daca sasiul masinii e bun, nu e lovita etc. si motorul merge bine restul sunt chestii minore.Oricum ma indoiesc ca un turbo nou ar face probleme in km astia, probabil a pus o turbina reconditionata sau poate e chiar cea originala "reconditionata" cat sa mai tina un pic.
Da poate ai dreptate nu stiu ca numai probleme am avut cu ea o reparam si ziceam ca nu ar mai avea ce sa se mai strice, avea turbo nou (cel putin asa credeam) centralizarea tot facut ca 2 luni nu am putut sa o inchid, a stat deschisa in parcare.(ca nu stia ce are) am duso la electrician si ala mi-a facut toata centralizarea mi-a schimbat radiatorul (cred ca asa se numeste) ca nu mai dadea aer conditionat, apoi cand i-am facut revizia, i-a mai schimbat o duza la motor ceva de ulei ca scotea ulei si multe altele nu m-as fi gandit ca in asa scurt timp sa se strice din nou :(
Rica
Marca si model masina: ....

Mesaj de Rica »

Poate ar trebui sa schimbi mecanicul si servisul.
Iti recomand sa intri pe clubul/forumul citroen Austria si sa vezi un mecanic bun si recomandat de useri si sa faci la el o revizie completa la masina.
Putini se pricep la citroene si multi strica in loc sa repare.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
nicol24

Mesaj de nicol24 »

Buna, am revenit cu problema mea ...pot sa va zic ca nu mai am masina. Am scapat de ea, era motorul spart si plin de ulei asa mi-au zis. :( Intr-un an am pierdut 4000 euro, ca am mai primit pe ea 2000 euro. Acum astept sa-mi vina una noua, pe saptamana viitoare sper sa o am,(golf 7)sa dea Dumnezeu sa nu mai am probleme. :) Ms pentru ajutor tuturor !!!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Cei din service ti.au dat 2000 pe ea cu motorul spart ? Mai mult ca sigur masina avea doar turbina defecta, o repara si o da la pret dublu:-))
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Vasea
Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006

Mesaj de Vasea »

Sa va bucurati la maxim de noua masina - golf 7.
ca si parere personala, cel mai bun golf ramane 4.
cred ca v-ati luat motor pe benzina TSI , nu?
multumesc!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Salt urias de la c4 din 2004 la g7 din 2013 :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

nicol24 scrie:Buna, am revenit cu problema mea ...pot sa va zic ca nu mai am masina. Am scapat de ea, era motorul spart si plin de ulei asa mi-au zis. :( Intr-un an am pierdut 4000 euro, ca am mai primit pe ea 2000 euro. Acum astept sa-mi vina una noua, pe saptamana viitoare sper sa o am,(golf 7)sa dea Dumnezeu sa nu mai am probleme. :) Ms pentru ajutor tuturor !!!
A fost dublu-pacalita. Poate tot raul e spre bine totusi, pentru ca acum ai o masina noua, decenta, si cu garantie.
Vasea scrie: ca si parere personala, cel mai bun golf ramane 4.
GolFAIL 4 o fi mai bun decit golSuperFAIL 5 prin prisma faptului ca 4 la inceput avea sobele alea cacacioase si imputite euro 3 fara filtru de particule, dar nu avea 1.6FSI de exemplu, 1.8T-ul era mai incet decit o fabia cu 1.9tdi de 131cp (sau chair o octavia cu acelasi motor si mai putine dotari) iar Seat aveau curajul sa puna acelasi 1.9tdi cu 150cp pe Leon si sa se cace la propriu pe golFAIL 4xFAIL.
Deci cu ce ar putea fi golf 4 mai bun decit golf 6, sau noul 7? Sau chiar si decit 5 dupa ce le-a venit mintea in creieri alora de la foltvagan?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

mituc scrie:
nicol24 scrie:Buna, am revenit cu problema mea ...pot sa va zic ca nu mai am masina. Am scapat de ea, era motorul spart si plin de ulei asa mi-au zis. :( Intr-un an am pierdut 4000 euro, ca am mai primit pe ea 2000 euro. Acum astept sa-mi vina una noua, pe saptamana viitoare sper sa o am,(golf 7)sa dea Dumnezeu sa nu mai am probleme. :) Ms pentru ajutor tuturor !!!
A fost dublu-pacalita. Poate tot raul e spre bine totusi, pentru ca acum ai o masina noua, decenta, si cu garantie.
GolFAIL 4 o fi mai bun decit golSuperFAIL 5 prin prisma faptului ca 4 la inceput avea sobele alea cacacioase si imputite euro 3 fara filtru de particule, dar nu avea 1.6FSI de exemplu, 1.8T-ul era mai incet decit o fabia cu 1.9tdi de 131cp (sau chair o octavia cu acelasi motor si mai putine dotari) iar Seat aveau curajul sa puna acelasi 1.9tdi cu 150cp pe Leon si sa se cace la propriu pe golFAIL 4xFAIL.
Deci cu ce ar putea fi golf 4 mai bun decit golf 6, sau noul 7? Sau chiar si decit 5 dupa ce le-a venit mintea in creieri alora de la foltvagan?
Cata ura in mesajul asta :))
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

nu este ura.
mituc spune intotdeauna adevarul in fata, chiar daca doare :hi
si in plus... intotdeauna este documentat si stie ce zice :wink:
cand vrei un sfat pertinent, apeleaza cu incredere la mituc si mai mult ca sigur nu o sa fi dezamagit
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
nicol24

Mesaj de nicol24 »

DjAndr3w scrie:Cei din service ti.au dat 2000 pe ea cu motorul spart ? Mai mult ca sigur masina avea doar turbina defecta, o repara si o da la pret dublu:-))

Nu cei din service mi-au dat 2000 euro, ala de la care am cumparato...mi-a gasit cumparator din bulgaria si am trimiso...ca nu o mai vroia nici el inapoi ca era a 3-a sau a4-a oara turbo spart ...
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

commandorsteel scrie:nu este ura.
mituc spune intotdeauna adevarul in fata, chiar daca doare :hi
si in plus... intotdeauna este documentat si stie ce zice :wink:
cand vrei un sfat pertinent, apeleaza cu incredere la mituc si mai mult ca sigur nu o sa fi dezamagit
Eh da ma, glumeam...eu mai mult faceam aluzie la "GolFAIL", "foltvagan", si d-astea :))
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Pana la urma era doar turbina cu probleme ? :mrgreen:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
nicol24

Mesaj de nicol24 »

alex82 scrie:Pana la urma era doar turbina cu probleme ? :mrgreen:
tot motorul, mi-a zis ca a luato pe ulei si e turboschaden nu stiu cum e pe romaneste...
nicol24

Mesaj de nicol24 »

Bogdan scrie:Salt urias de la c4 din 2004 la g7 din 2013 :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ce e nou e nou ...m-am saturat intr-un an sa fiu cu ea tot la reparat am pierdut 4000 euro, cand aveam nevoie mai mult de ea era in service,dar macar m-am scapat de ea :) saptamana asta imi vine masina si am cu ce sa merg la servici ca m-am saturat de tren :))
nicol24

Mesaj de nicol24 »

sorinel0310 scrie:
mituc scrie:
Cata ura in mesajul asta :))

Nu ma pricep...nu stiu cum e golf 4 nu l-am condus, eu am facut proba cu hyundai i30 si seat ibiza si nu mi-au placut cum merg, apoi cu golf 7 si a fost super nu am cuvinte mi-a placut la nebunie si nu am mai stat pe ganduri, exterior nu e cine stie ce imi placea mai mult citroen,dar interiorul e marfa :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”