ClubC4.ro.......a trecut un an

Anunturi administrative
Avatar utilizator
ClubC4
Mesaje:278
Membru din:Sâm Feb 10, 2007 1:47 am
ClubC4.ro.......a trecut un an

Mesaj de ClubC4 » Sâm Feb 09, 2008 3:12 am

Salut!
Hai sa facem impreuna un mic exercitiu. Ok? In cat suntem azi? 9 februarie? Aha ok!!
La ce va ganditi voi cand auziti de ClubC4? La ce v-ati gandit cand ati vazut prima data masina pe care o conduceti acum? Hmm???

Pasiune? personalitate? nonconformism? puterea de a fi special? dorinta de a fi?. Ce altceva? Puteti sa adaugati si voi sa stiti!! :)
Eh! Eu cred ca toate acestea impreuna, au dus la ceea ce azi este ClubC4.ro: o comunitate de oameni si de idei, de pareri pro si contra vis-a-vis de te miri ce, pareri exprimate in felurite moduri, cu un continut valoros, de o diverstitate si forma extraordinare.

Ma opresc un pic..

Bogdan(mda...el, el m-a cocosat cu peste 2000 de posturi intr-un an)
Fondator
Data înscrierii: 09/Feb/2007
Age: 26
Mesaje: 2473
Locaţie: Bucuresti
Trimis: Vin Feb 09, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: Tutorial - Atasarea pozelor pe forum, inclusiv Avatare
--------------------------------------------------------------------------------
Momentan forumul nu permite atasarea directa a pozelor, utilizand interfata acestuia.

Pentru a atasa poze, trebuie sa folositi linkuri externe, astfel:
Pasul 1: http://www.imageshack.us" onclick="window.open(this.href);return false;.
Pasul2: Dupa ce imaginea a fost adaugata, copiati linkul "Thumbnails for forum (1)" in mesajul unde doriti ca poza sa apara.


Daaaa...mesajul de mai sus a fost practic inceputul a ceea ce v-a unit pe cei mai multi dintre voi in ultimul an. Poate nu intamplator e un mesaj ce are ca scop sa ofere informatii utile, sa ajute, sa adauge ceva... ;-)
Ah!!! :( ...nici nu am inceput bine si deja desconspir poate motivul acestui text. Am sa continui acum daca tot am inceput. Exact acum un an, cineva (ghiciti cine, sunt sigur :) ) avand in permanenta in cap, ideile mentionate in primul paragraf, pornea ceea ce astazi 09 februarie 2008, ora 2:44am, in cateva cuvinte, inseamna:

Utilizatorii noştri au scris un număr de 27322 articole
Avem 419 utilizatori înregistraţi


Aceiasi "cineva" :) , la doar cateva minute, continuau cu o idee de baza, o idee esentiala, principiul (exagerez poate..dar totusi poate nu) a ceea ce au incercat si au reusit ei sa modeleze si sa construiasca:

Bogdan
Fondator
Data înscrierii: 09/Feb/2007
Age: 26
Mesaje: 2472
Locaţie: Bucuresti Trimis: Vin Feb 09, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: Regulament - Povestea regulamentului
________________________________________
Încă de la primele discuţii de pe acest forum, poziţia generală referitoare la regulament a fost clară: "du-te bă!", "lasă-ne!", "de bază să fie autocontrolul (bunul simţ)", etc.

Păi alte forumuri au câte un regulament, noi de ce n-am avea? Păi tocmai d-aia.... că au alte forumuri? Şi, e suficient! Să fie la ei acolo! De ce să avem şi noi?

Din fragedă pruncie, prezentul forum s-a dorit a fi unul nonconformist, care să ofere membrilor o libertate neîngrădită de o grămadă de reguli care, la fiecare postare, să te facă să te întrebi "ce regulă am mai încălcat, ce articol, ce alineat din regulament?", de frică să nu te trezeşti la colţul de pedeapsă (aţi sesizat că nu avem, copyright http://www.clubc4.ro" onclick="window.open(this.href);return false;!)
Sau te trezeşti după ce ai scris...şi ai rescris...şi ai corectat (că scrisesei cu"este", asta e!) că vreun (super)moderator îşi bagă guma în munca ta şi şterge!
"Sau că n-aveai voie să zici de pămătuf în secţiunea despre papagalul de stepă! Ei şi ce dacă ai zis, doar ai zis şi tu o dată, că "un off-topic la vremea lui..." e necesar! Când ai plecat prea rău în ciuperci,in porumb sau in alte recolte îţi dai seama şi tu, nu trebuie să te behăie (super)soacrrr pardon, moderatorul, că doar poţi şi tu să retuşezi postul, iar dacă e prea grav dai cu pm în supertrooper ăla de ziceam şi o strânge el după tine (că d-aia scrie la el "supermegaultraditaimoderator" şi la tine "curios", "dubios") sau te mută la "diverse" cu tot cu pămătuf!

Revenind la autocontrol şi suveranitatea (wow!) lui, ştim cu toţii că nu e musai să scrie undeva că nu trebuie să-ţi jigneşti colegul pentru că nu ştie, sau are o părere greşită, sau pur şi simplu alta parere decât tine!

La fel, să încerci să ieşi în evidenţă prin număr de posturi (care oricum nu îţi schimbă statusul, că e al tău aşa cum ţi l-ai ales! Ştie toată lumea, da?), sau pastile şi editoriale care eventual încep cu "habar n-aveţi", "vă daţi cu părerea aiurea", etc. Păi ce sens are?

Este omeneşte ca vorbele să mai scape de sub control, dar avem posibilitate de modificare, ştergere (cu ajutorul moderatorilor, nu se supără!)"şi"mai ales, de a ne cere scuze! Pentru asta nu trebuie să stea nimeni la pândă!

În concluzie, în numele libertăţii de exprimare pe un forum nonconformist, fără reguli absurde, fără colţ de pedeapsă, fără moderatori cu mai multe drepturi decât obligaţii, un forum care să funcţioneze pe principiile prieteniei, înţelegerii şi bunului simţ,se aplica REGULAMENTUL BUNULUI SIMT!

Created by Tipitip


Hmm? Frumos nu? Regula bunului simt. Pe asta v-ati bazat si pe asta va veti baza siii, stiti ceva???? Merge tata!! Merge! Sunteti ok cu totii, va simtiti bine, va face placere sa tastati acolo in fiecare zi http://www.clubc4.ro" onclick="window.open(this.href);return false;, va bucurati cand va puteti ajuta intre voi, sunteti tristi rau uneori (ca e placebo ca nu), tremurati doar la ideea ca ceva ar putea fi in neregula cu ... , si intrebati la "Probleme", "bai ce credeti ca face pac acolo in spate???" sau, "mi-au cazut ciorapeii" (ciorapeii auzi!!! :tongue3:, cat de departe ati ajuns cu alintul atunci cand vine vorba despre masinile voastre, ciorapeii :P), sau "azi a dat rateu, nu a pornit la prima cheie. ce ma fac???". Asta e farmecul, sunteti cu totii in fiecare zi impreuna, din instinct poate..si incercati sa va ajutati.

Dar...exista un mare DAR , referitor la regulament...Incepand de azi aveti un regulament cu un singur articol,valabil doar astazi 09 februarie 2008:
Articolul unu :P :"Noii veniti trebuie sa dea de baut echipei tehnice." :tongue3: lol.

Asaaa.....ce ziceam? Ah, vroiam doar sa va amintesc ca aaazi, da AZI :D, ClubC4, adica EU implinesc un an. Tare nu??? :D...nu va grabiti sa ma felicitati..cititi pana la sfarsit :x
Ce s-a intamplat in ultimul an, de la mesajele mentionate mai sus si pana la prezentul?

Paaaai, pai, pai.. o multime de lucruri. Au fost intalniri multe, frumoase.
Imi aduc aminte de prima in Februarie 2007 (voi nu??), stiu ca a fost un frig teribil atunci, insa totusi cei prezenti au rezistat; pai na era doar prima intalnire. Intalnirile , aproape lunar, ce au urmat nu au facut altceva decat sa creasca si sa intareasca ideea de comunitate si de echipa pe de o parte si sa transforme parcarea imensa din fata Casei Poporului intr-o marca a clubc4.ro, pe de alta parte.
Sunt sigur ca multi dintre voi va aduceti aminte de ceea ce a fost Intalnirea din Bulgaria de 1 Mai (frumoase poze nu..:D) . Moaaanta ce nebunie a fost inainte de plecare. A fost asa o emulatie incredibila in jurul acelei plecari, si a fost super fun pana la urma. Si daca vorbim de bucurie, de placere, emotii, echipa, nu pot sa nu ma gandesc la cel mai popular topic al vostru, topicul unde ati vrea, stiu eu, sa postati in fiecare zi : "Pe cine am mai vazut" :D. Marturisesc ca nici nu stiu la ce pagina a mai ajuns, sa tot fie optzeci. Intelegeti unde bat? Sunt sigur ca da. :)
In anumite momente ati dus totul mai departe un pic (mai aproape cred ca e corect de fapt). A fost o perioada destul de lunga in care cativa dintre voi va intalneati frecvent in unele seri la billiard, bowling, sau tenis de masa. :D. In curand veti relua acest obicei, si sa nu aud ca nu vreti sau nu puteti. De abia astept. E fun!!!:D. Uite!! acum planuiti sa mergeti la munte, si deja a ajuns topicul ala la pagina 6. E super, e interesant, e frumos, iar iesirea la munte o sa se lase sigur iar cu poze, amintiri gramada si cu prietenii.

Revenind la ce incerc eu aici, nu dupa mult timp, a avut loc si prima "atestare" in media a clubului. V-ati muncit ceva si cu Articolul din Autoexpert ati dat interviuri :D, ati facut poze si, cel mai important, ati reusit sa ma faceti cunoscut, pe mine ClubC4 si bineinteles pe voi, fara de care eu n-as fi existat. Ati avut doua pagini in care s-a vorbit despre voi si despre masinile voastre, s-a vorbit despre voi, despre club...despre ideile mentionate in debutul textului.(multumim Raduku de la Autoexpert)

V-ati mai gandit la exercitiu? Hmm?
Pasiune? personalitate? nonconformism? puterea de a fi special? dorinta de a fi?.
Suna bine nu? Eh! Pentru toate astea eu imi spun La multi ani!! La Multi ani ClubC4.ro :occasion4: :occasion7: :occasion9:!!!!!

Si ca sa o dam un pic si pe engleza, am si un slogan...tari rau astia din echipa tehnica..
Sloganul meu, incepand de astazi devine oficial si suna cam asa:
:director: ClubC4.ro ...... a never ending story! Misto nu?? Ce bine ma simt... :hello1: :king:


S-a reusit in cele din urma sa se stranga cam toate pozele de pe la intalniri(bine ca s-au strans ca altfel altcineva ar fi fost strans... de gat si sa fie puse intr-un loc sigur, adica pe Intalniri" onclick="window.open(this.href);return false;.
Am vazut mai devreme ca nu s-au uitat nici filmuletele de la intalniri care pot fi gasite la viewtopic.php?t=1334" onclick="window.open(this.href);return false;

Inca o data, La multi ani mie, ClubC4, cat mai multi membrii si cat mai multe intalniri si drive safe

Avatar utilizator
Radu Borcea
Mesaje:52
Membru din:Mar Iul 03, 2007 10:37 am
Numar Inmatriculare:BV 01 RBO
Localitate:Bucuresti
Contact:

LA MULTI ANI CLUBC4.RO

Mesaj de Radu Borcea » Sâm Feb 09, 2008 1:16 pm

....sa te faci mare si tare!

La ce m-am gandit prima oara cand am vazut masina?! Live sau in poze?!....Pai in poze coupe-ul mi-a atras primul atentia, iar live am vazut prima data o berlina neagra, a unei tipe din orasul meu, Fagaras, care intre timp s-a mutat in Bucuresti. Probabil o si stiti daca tranzitati Calea Victroriei...JUB are numarul..."Doamne ce masina frumoasa si eleganta" mi-am spus cand am vazut-o. Am avut zeci de poze cu masinuta asta pe telefon pentru ca propietara era vecina cu bunica mea. Basca, ma duceam pe acolo si cand nu aveam drum in zona doar sa mai arunc o ocheada in masina, in speranta ca mai pot descoperi ceva nou...si in fiecare zi era altceva. Prima data cand am condus C4 a fost in 2007. Un coupe negru pe care voi il cunoasteti bine de tot...nu o sa divulg numele SOFERITEI, dar voi toti o stiti pentru cat e de Happy all the time. Apoi am mers cu o berlina bej cu motor de 2.0 litri si 138 CP pe care am asteptat-o 3 ore in frig, pana sa fie scoasa din SIAB. As putea spune ca C4 e un mod de viata, mai mult decat o masina. Descoperi ceva nou la ea in fiecare zi si o conduci cu mandrie pentru ca e C4, e o masina chic, inteligenta si fooooarte frumoasa. Cum nu sunt multe pe le noi.... In C4 m-am simtit ca o vedeta:)) Am fost flash-uit, claxonat si, culmea, un alt C4 s-a oprit langa mine la semafor si a deschis geamul sa ma felicite pentru noua achizitie...ceea ce nu stia el era ca masina nu este a mea, dar promit sa lucrez la acest capitol...

Cred ca m-am intins cam mult...la multi ani clubc4.ro si la cat mai multi membri!

PS Ne vedem la munte si in piata:))

Avatar utilizator
Krm
Mesaje:368
Membru din:Joi Feb 15, 2007 9:52 pm
Localitate:Bucuresti

La muuulti ani!!!

Mesaj de Krm » Sâm Feb 09, 2008 1:47 pm

Coincidenta... am cumparat masinuta asta superba cu cateva zile inainte de a se naste clubul.
Am mers in showroom aproape impotriva vointei mele! Si gata, asta a fost. Am vazut-o/atins-o intr-o sambata, am rezervat-o imediat, in cateva zile o aveam! In contextul in care schimbarea masinii mele era o prioritate pentru 2008, nu 2007!
Superba! Impecabila! Atipica! HMM...(B-68 )...Deosebita...
Cum ma simt in ea? Stiti asta... E un fel de pasaport in intersectiile aglomerate ale orasului ... esti lasat sa treci, ti se zambeste, creaza curtoazie in trafic... de fiecare data este admirata!

Mi-a placut ataaaat de mult incat am decis imediat ce am cumparat-o sa o duc in locul meu preferat: la mare! Si in urmatoarea zi, la prima intalnire a clubului.
De atunci intru frecvent pe forum, iar masi a venit la muulte dintre intalniri. Toate frumoase: prima, cand era singura murdara raaau (fusese la maaare)...cea din Bulgaria cand am facut prima si singura pana si cand pe bac am uitat sa respir de teama ca va fi atinsa de cele doua coupe-uri rosii langa care statea (a lui Bogdan si a lui Shadow)... cea de la Academie cand castigasem concursul de culoare si...tot asa...
Chiar iubesc masina asta!!!
Iar clubul... e pe masura masinii :D

La muuulti ani, ClubC4!
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP

Avatar utilizator
vladut_v
Mesaje:711
Membru din:Mar Feb 27, 2007 5:33 pm
Contact:

Mesaj de vladut_v » Sâm Feb 09, 2008 3:45 pm

La multi ani, ClubC4 !

"O comunitate de entuziasti dedicata unei masinute cu, poate cea mai puternica personalitate, existenta pe drumurile noastre ..."
C4 1.6i 16V Berlina

Avatar utilizator
Shadow
AfterDark Racing Club
Mesaje:3159
Membru din:Sâm Feb 10, 2007 11:53 am
Localitate:Bucuresti
Contact:

Mesaj de Shadow » Sâm Feb 09, 2008 4:04 pm

Si eu am chiar f multe amintiri alaturi de ClubC4.
Cele mai tari trebuie sa fii fost cele din Bulgaria. :lol:

Eu si asa nu prea mai am voie sa spun multe pe aici, asa ca mai spun un singur lucru:

La Multi Ani ClubC4!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)

Avatar utilizator
DMX
Fan C4
Mesaje:1900
Membru din:Vin Feb 09, 2007 8:18 pm
Marca si model masina:Saab
Localitate:Bucuresti
Contact:

Mesaj de DMX » Sâm Feb 09, 2008 4:25 pm

Bravo ....all my respect !!

La Multi Ani !!!

Avatar utilizator
silvius
Mesaje:2430
Membru din:Dum Feb 11, 2007 1:25 am
Numar Inmatriculare:B08BBK
Localitate:Bucuresti / Varna
Contact:

Mesaj de silvius » Sâm Feb 09, 2008 4:29 pm

hai mai Shadow :) cum poti sa spui k bla bla.... doar apari si la Sambata de sus, hope :)

Laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!

Speedster
Mesaje:13
Membru din:Vin Mar 30, 2007 10:22 am
Localitate:Bucuresti

Mesaj de Speedster » Sâm Feb 09, 2008 6:01 pm

LA MULTI ANI, CLUB C4!
Un club de pasionati din care fac parte si eu, desi nu am avut o participare prea "activa" in ultimul an :) (ocupat , deh).
Sper ca anul asta sa ajung la mai multe ntalniri, desi pe cea de la munte o ratez.
Salutari tuturor si numai bine! :)
Ford Mondeo MK3 1.8i 125 CP

Avatar utilizator
B A W
Mesaje:257
Membru din:Sâm Mar 17, 2007 10:47 am
Localitate:Bucuresti

Mesaj de B A W » Sâm Feb 09, 2008 6:30 pm

Va spun sincer ca mie nu mi-a placut masina asta de nici o culoare, acum pot sa zic ca sunt indragostit de ea!!!!

Initial intrasem pe club citroen si dupa ce am postat 2-3 cuvinte au inceput "colegii" sa ma critice...si am renuntat...intr-o zi am primit un PM de la bogdan cu invitatia pe www.clubc4.ro, normal ca eram foarte ofticat si nu am acceptat, nici nu am intrat de curiozitate...intr-un final am ajuns la intalnirea Club C4, intr-o zi frumoasa...ma adusese un prieten "Vali" si dupa acea intalnire m-am inregistrat si pe site-ul cu mare renume "ClubC4.ro"

Sper la intalniri cat mai aglomerate!!!!

La Multi Ani Club C4!!!!
C4 VTR, 500 ponei :)
Insurance Broker : 0744.814.185
ImagineImagine

Avatar utilizator
Bogdan
Fondator
Mesaje:12602
Membru din:Vin Feb 09, 2007 5:11 pm
Marca si model masina:Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Localitate:Bucuresti
Contact:

Mesaj de Bogdan » Sâm Feb 09, 2008 6:59 pm

Bai Razvane..n-aveai somn azi noapte pe la 4? :D :D..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine

Avatar utilizator
B A W
Mesaje:257
Membru din:Sâm Mar 17, 2007 10:47 am
Localitate:Bucuresti

Mesaj de B A W » Sâm Feb 09, 2008 7:25 pm

Vroiam sa-ti spun La Multi Ani pt Club C4 :P
C4 VTR, 500 ponei :)
Insurance Broker : 0744.814.185
ImagineImagine

Avatar utilizator
DanDana
ReDeDeu'
Mesaje:462
Membru din:Vin Ian 18, 2008 8:33 pm
Numar Inmatriculare:VL 08 RDD
Localitate:Rm.Valcea
Contact:

Mesaj de DanDana » Sâm Feb 09, 2008 10:35 pm

De la Valcea, "La Multi Ani! ClubC4!!!!!!!!!"
Ma bucur nespus ca fac parte din acest club select, si sper ca si la a zecea aniversare sa fiti toti la fel de indragostiti de C4.
Cu toate ca sunt din Valcea si timpul meu e destul de "inghesuit", sper ca anul asta sa ajung si eu la cel putin o intalnire, vreau sa va cunosc.
Tot respectul pentru ce se intampla aici.
C4 HB, V 16, 1.6i, 110 cp, cu sticker

Imagine

"Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu"

Avatar utilizator
Mihay
Supermoderator
Mesaje:11065
Membru din:Lun Noi 19, 2007 10:45 pm
Localitate:Bucuresti

Mesaj de Mihay » Dum Feb 10, 2008 12:33 pm

LA multi ani si multi km fara evenimente de la Buzau dintr`o ninsoare f misto!!

Avatar utilizator
Aiurica
Supermoderator
Mesaje:11244
Membru din:Joi Aug 30, 2007 10:54 am
Marca si model masina:C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare:B 32 WRC
Contact:

Mesaj de Aiurica » Dum Feb 10, 2008 1:55 pm

sa traim!
:lol:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold

Avatar utilizator
mituc
Mesaje:9122
Membru din:Sâm Feb 10, 2007 6:18 pm
Marca si model masina:Mazda 3 MPS BK
Localitate:Iasi
Contact:

Mesaj de mituc » Dum Feb 10, 2008 11:01 pm

DanDana scrie:Ma bucur nespus ca fac parte din acest club select, si sper ca si la a zecea aniversare sa fiti toti la fel de indragostiti de C4.
Eu sper ca la a zecea aniversare a forumului sa pot sa va spun cit de mult ma bucur de noul meu C4 bot-lift model 2010 cu motor 2.0T sau twinT si AWD (neaparat 5 usi, nu 3, adica da, vreau un impreza wrx sti in carcasa de c4).

Forumul asta este ceva relativ unic in Romania, nu mai stiu sa fie vreun forum dedicat exclusiv unui model al unei marci. Faptul ca are succes (forumul) se datoreaza atit aspectului si fiabilitatii modelului in cauza cit si a moderatorilor si a modului cum isi indeplinesc efectiv acest rol. Bineinteles, nu trebuie sa excludem threadurile picante si presarate cu smiorcaielile sau uralele noastre, fie ele amuzante, frustrante sau pur informative, care fac acest forum sa fie citit de catre cei inscrisi si nu numai.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!

Scrie răspuns

Înapoi la “Avizier”