Consum motoare pe benzină

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Re: Consum motoare pe benzină

Mesaj de Mr_kokaa »

2 trasee in 2 weekenduri si ceva plimbare in oras
traseu :
Rm Valcea - Sibiu - Rm Valcea - Curtea de Arges - Cimpulung - Tirgoviste - Moreni - Baicoi - Valeni de Munte

Bucuresti - Focsani - Bacau - Cheile Bicazului - Sovata - Sighisoara - Sibiu - Rm Valcea - Bucuresti

distanta 1507 km
medie orara 46km/h
consum 6.3 l/100km
(plecat din Bucuresti in al 2lea weekend dupa intilnirea de joi seara cu consum 6.2)
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

De cind cu vaca, cea mai mare autonomie pe care am vazut-o a fost 620km :) Na.. rezervor de 55l in loc de 60, si maninca ca o vaca pe linga tintarul de c4 :twisted:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

da mituc
dar da si lapte (nu ca la tantzari)

in cate (sec) faci sa ajungi la 100km/h ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

6.1 oficial
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

6.1 oficial
:lol: :lol: :lol: =D>
si neoficial ? :mrgreen:
mituc

Mesaj de mituc »

neoficial s-a scos si 5.5 doar cu CAI instalat (fara alte treburi, evacuari, turbine, etc).

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Deci am fost in concediu.. 4500 km cu tot cu plimbari de rigoare prin Germania!
Romania (ce jeg de tara) - Ungaria- Austria- Germania
Consum 8.0l/100km, viteza medie 73!

Cum am mers? Ca tataee in Romania, am luat-o pe la Cazane, MOldova Noua, Timisoara - drumul extrem de liber ;) , dar in MEGA REPARATII - aveam impresia de ev-mediu!
In Ungaria 130 pe pilot, Austria la fel si in tara mea de vis... BLANA! :D 190-200, sau cat tinea masina!

Spre surprinderea mea, cei mai multi km i-am facut in DE, m-am plimbat o gramada, am vazut castele, lacuri, vai, munti, Muzeul Audi ;) - Cel mai tare- , am facut cumparaturi, mi-am luat jeansi cu 7(sapte) euro, Reebook-uri cu 14 euro, dar la casa plateai cu 30% mai putin :D, sacou de piele cu 59,90, bluze cu 9-12 euro de la C&A si...

Masina s-a comportat exemplar, chiar joasa asa cum e, nu am atins-o deloc :D , era sa o lovesc in DE, caci nu puteam sa ies din parcarile alea supraetajate :( si din pacate nu am putut sa spal masina deloc, caci nu imi urca pe rolele de la spalatorie :D

Mi se pare un consum bun 8.0l/100km, in conditiile in care cum intram pe Autobahn, nu scadea de 150km/h :D

In tara am facut 15 ore :( , 645km! via Arad-Sibiu-Fagaras-Rasnov-Predeal-Buc
PESTE TOT SE LUCREAZA LA NOI, evitati TOATE drumurile! Semafoare, gropi, decopertari, denivelari :(
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Nici n-ai ales cel mai fericit drum. De exemplu drumul Arad - Deva - Sibiu - Rm. Valcea - Pitesti - Bucuresti e foarte ok (cu mici exceptii). Pe Sibiu Brasov se lucreaza mult, dar de la Brasov puteai sa o iei pe Sacele - Cheia - Valeni - Ploiesti (centura de est) - Bucuresti, care iar e un drum foarte bun.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Era foarte OK cand nu se lucra ep Dealul Negru! 9 ore pana la Deva e al naibii de mult, asta intr-o vineri! Si poate daca se forta mai mult se mai putea castiga juma de ora in plus!
Bun consumul ala, eu nu stiu insa cum Kokaa scoate consumurile alea de 6.2-6.3! Am tras si eu de consum cand am fost pana la Nessebar, mers max 100 pe la aia si 50 in localitati..n-a vrut mai putin de 6.4, dar cum sa mergi frate asa , ca te ia de cap!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Imagine

drumul pe la cazane- moldova noua.. Asa arata pe Lugos, cand am fost anul trecut - IDENTIC!
Din nou, tara de cacat
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

scuze de OFF !!!

Bogdan scrie:Era foarte OK cand nu se lucra ep Dealul Negru! ...
chiar Deese , ai fost la zilele astea se mai lucreaza akolo ?
acondrea
Halatu' cat e halatu'.

Mesaj de acondrea »

Nu stiu cum de reusiti sa scoateti comsumurile astea. Eu unul nu am reusit mai putin de 7.3 extraurban, in conditiile in care am mers la consum minim. Cum spunea si Bogdan, este ingrozitor sa mergi in halul asta, plus ca eu sunt de parere ca asta nu e o masina cu care sa mergi la consum.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
mituc

Mesaj de mituc »

Adrian scrie:Deci am fost in concediu.. 4500 km cu tot cu plimbari de rigoare prin Germania!
Romania (ce jeg de tara) - Ungaria- Austria- Germania
Consum 8.0l/100km, viteza medie 73!
Aproximativ aceeasi plimbare doar ca eu m-am plimbat mai mult prin Austria, 4660km (de la spalatoria din .ro si inapoi la ea), Consum 8.4l/100, viteza medie 78. Cu vaca! :reindeer: Sint oarecum offtopic insa pina acum nu am mai avut nici o referinta la un asemenea drum sa compar consumul.

acondrea: mr_kooka are 1.4i, de aia scoate consum de genul asta. Extraurbam am scos si eu odata 6.3 de la iasi la bucuresti, si am mers si cu 130-140 (cred ca atunci am prins vint din spate). Media dupa drumul inapoi a fost 6.8. De obicei extraurban scoteam cam 6.9-7.2. daca nu treceam de 125Kmph. Daca treci... se schimba lucrurile, si probabil asta e la tine.

adei

Mesaj de adei »

Eu nu prea reusesc sa scot consum sub 8% extraurban.
A, si parca ziceati ca mai scade consumul dupa 5000 km. EU am 5001, cand scade? :roll:
C4 1.6i SX sable de langrune
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

acum depinde si cu cat mergi...mers....normal..130.....
eu am facut vara asta 2000 km cu 4 persoane plus bagaje si am scos 7.1
am 13.000
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”