Intalnirea din 18.10.2008

Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Intalnire la Cluj, 18 Octombrie, ora 14:00!!

Mesaj de Bogdan »

mihaiboldis scrie:Salut, daca doriti o locatie unde putem sta peste noapte si face un gratar si bea o bere , locul ideal ar fi la Belis Fintinele.
Distanta de la Cluj la Belis e de 60 km, drumul e ok iar cazarea la fintinele este de 120 ron/noapte sau la pensiuni de 80 ron/noapte. Zona e mirifica, iar pt. cei care vin din Bucuresti le recomand aceasta zona. Mai mult decit atit, soseaua de la Fintinele este si traseu de raliu, (pt. cei pasionati de viteza). Daca ati dori ne-am putea intilni pe platoul de la Carrefor, locatia se gaseste la intrarea in Cluj dinspre Oradea, dupa care ne-am duce toti la Belis.
Apropo, pe DN60 Brasov-Tg.Mures-Cluj, drumul este impecabil. De la Campia Turzii catre Cluj soseaua e plina de radare fixe,deci atentie la viteza de deplasare.

Imagine

Imagine
Foarte buna ideea ta, dar pentru mai la primavara vara incolo! Unde sa stai la gratare pe frigurile astea..

Locatia ramane stabilita la Cluj, pentru ca totul se face din scurt!!
Cazarea vom vedea ce si cum..
Eu voi pleca Sambata de dimineata in cazul in care voi merge, si ma voi intoarce Duminica...
Asta mi se pare cea mai buna varianta, mergea si de vineri dar organizat din timp, cautat cazare etc etc...Trebuie cineva sa se ocupe de asta si nu are cine cu siguranta!
Candymann a facut propunerea, a mers mai departe cu locatia, ora etc etc...cu cazarea vom vedea ce si cum
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
pgpdesign
Numar Inmatriculare: B91XXB

Mesaj de pgpdesign »

Iar in parcare la Iulius Mall vezi da de asta, ca si reper

Imagine

Nu aveti cum sa le ratati :D
Paul
C4 1.6 HDI 110 CP, negru cand e curata
My Photo Blog || My Flickr Photostream || My company website || Jucarii si Jocuri
candymann

Mesaj de candymann »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

P S L scrie:dap, vineri ajungi si pleci sambata seara ca sa nu prinzi aglomeratie mare si ca sa ai duminca pt odihna :D :lol: in ideea asta vineri + sambata, ca sa conducem atat de mult pt o intalnire de 2 ore nu are rost...... parerea mea cel putin....
Pai stai frate ca nu stam doar 2 ore.Se pleaca sambata dimineata din Bucuresti,pe la 6 zic eu,ne intalnim la 14 cu totii, iar noaptea ramanem in Cluj.
Plecarea spre Bucuresti se face duminica la ce ora vrea muschii nostri. Eventual plecam dimineata cu totii,ca sa evitam aglomeratia, si mai facem niste popasuri pe drum :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
candymann

Mesaj de candymann »

pasare scrie:Pai stai frate ca nu stam doar 2 ore.Se pleaca sambata dimineata din Bucuresti,pe la 6 zic eu,ne intalnim la 14 cu totii, iar noaptea ramanem in Cluj.
Plecarea spre Bucuresti se face duminica la ce ora vrea muschii nostri. Eventual plecam dimineata cu totii,ca sa evitam aglomeratia, si mai facem niste popasuri pe drum :D
simplu, nu?
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Simplu si eficient!

Un scurt rezumat ar fi asa:

- Intalnirea are loc pe data de 18 Octombrie, ora 14:00 , la Iulius Mall undeva in parcarea aia(stiu cei de acolo unde si cum)
- Cei din Bucuresti este planificat sa plece Sambata in jurul orei 6:00 AM, iar intoarcerea va fi Duminica(vb lu' Pasare, cand vrea muschiu nostru)
- Fiecare sta la Cluj cat vrea si cum vrea, important este sa ne gasim cu totii la ora 14:00 cand e programata intalnirea
- Cazarea trebuie discutata, in functie de cati mergem,si cel mai probabil va fi o pensiune pe acolo.

Eu am cazare deja, dar daca mergem multi si luam o pensiune vin si eu sa stau ca sigur va iesi iar haos! :lol:
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

nu este exclus k sa stau si eu pana dumnik atunci!
trebuie actualizata lista atunci!
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Bogdan scrie:Simplu si eficient!

- Intalnirea are loc pe data de 18 Octombrie, ora 14:00 , la Iulius Mall undeva in parcarea aia(stiu cei de acolo unde si cum)
- Cei din Bucuresti este planificat sa plece Sambata in jurul orei 6:00 AM, iar intoarcerea va fi Duminica(vb lu' Pasare, cand vrea muschiu nostru)
- Fiecare sta la Cluj cat vrea si cum vrea, important este sa ne gasim cu totii la ora 14:00 cand e programata intalnirea
- Cazarea trebuie discutata, in functie de cati mergem,si cel mai probabil va fi o pensiune pe acolo.

Eu am cazare deja, dar daca mergem multi si luam o pensiune vin si eu sa stau ca sigur va iesi iar haos! :lol:
tu unde ai mah cazare?
poate venim noi la tine.....
sau ... ca sa mai restrangem din oferta lui pasare, eu zic sa se aleaga 2-3 pensiuni prin cluj si sa se stabileasca una la care sa ...iasa gasca mare :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
candymann

Mesaj de candymann »

1. candymann
2. mihaiboldis
3. baty_san 99.99%
4. PAPA + ?
5. Shadow ?
6. mario
7. pgpdesign
8. bogdan ?
9. P S L ?
10. comandorsteel ?
11. pasare ?
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

commandorsteel scrie:
Bogdan scrie:Simplu si eficient!

tu unde ai mah cazare?
poate venim noi la tine.....
sau ... ca sa mai restrangem din oferta lui pasare, eu zic sa se aleaga 2-3 pensiuni prin cluj si sa se stabileasca una la care sa ...iasa gasca mare :mrgreen:
La un hotel de 5 stele :lol: :lol: :lol:
Am unde sa stau, nu neaparat ca am cazare..dar cum am zis daca mergem gasca mare, stau cu toata lumea!
http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiune ... a_2800.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Eu zic asta, are camere multe si pretul e bun!

Mai intai sa vedem concret cati ramanem o noapte acolo si am facut rezervarile!!

Gata m-am hotarat..vin 100% sigur!

1. candymann
2. mihaiboldis
3. baty_san 99.99%
4. Shadow
5. mario
6. pgpdesign
7. Bogdan
8. BAW

9. P S L ?
10. comandorsteel ?
11. pasare ?
12. PAPA + ?

Hai si restul cu ? ca daca ne strangem vreo 5 masini din buc, o sa fie frumos!
Imagine
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Am vorbit la pensiunea asta http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiune ... a_2114.php" onclick="window.open(this.href);return false; si are toate camerele liberept 18.10.(deocamdata) dar in ziua aia s-ar putea sa fie o nunta, nu e sigur,caz in care trebuie cautat alt loc. Mi-a promis ca ma suna azi si imi spune ce si cum :roll:
Ultima oară modificat Mie Sep 24, 2008 3:20 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Mie asta mi se pare super OK:
http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiune ... a_2800.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Am sunat in schimb si la :
http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiune ... a_1592.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Si mi-au zis ca sunt camere libere, iar pt mai mult de 5 camere tre sa dam un avans!

PS: Pasare, scoate ? din lista :d
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

1. candymann
2. mihaiboldis
3. baty_san 99.99%
4. Shadow
5. mario
6. pgpdesign
7. Bogdan
8. BAW
9. P S L ?
10. comandorsteel ?
11. pasare ?
12. PAPA + ?
13. Aiurica 80%
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

Lista actualizata:
1. candymann
2. mihaiboldis
3. baty_san 99.99%
4. Shadow
5. mario
6. pgpdesign
7. Bogdan
8. BAW
9. pasare

10. P S L ?
11. comandorsteel ?
12. PAPA + ?
13.Aiurica 81% :mrgreen:
Dan pasare

Mesaj de Dan pasare »

@Bogdane, imi plac si pensiunile propuse de tine, numai ca vad ca nu au triple si mie asa ceva mi-ar trebui. Dar daca se poate cu un pat suplimentar in dubla, no problem, merg la oricare pensiune :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Cluj”